Siemens iQ700 CS656GBS2 - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 CS656GBS2 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 19-07-2022

Zeer goede kwaliteit / prijsverhouding

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze Siemens stoom-oven is zeer praktisch en makkelijk te bedienen. Kwaliteit zeer goed. Bediening zeer eenvoudig met diverse mogelijkheden. Zeer geruisloos. De stoomfunctie werkt zeer goed. Heerlijke gerechten erin te bereiden. De diverse voorgeprogrammeerde gerechten werken zeer goed. Schoonmaak zeer makkelijk en wordt aangegeven door het apparaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bart 26-06-2022

Hele fijne stoomoven

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne stoomoven met heel veel opties en keuzes om je gerechten heerlijk te bereiden. Snel opgewarmd en het eten blijft heerlijk mals en sappig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

nieuweovengekocht 27-05-2022

Prima oven!

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Op advies een stoomoven aangeschaft, omdat ik veel groenten eet. Het apparaat kan beduidend meer dan alleen groente stomen, erg blij mee, goede koop!
Als tip voor Siemens: grotere lekbak onderin, desnoods een soort ovenschool waar het overtollige water in wordt opgevangen. Dat zou makkelijker schoonmaken zijn en bovendien geen kans dat het water inbrandt in de onderkant.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 03-04-2022

Prima apparaat, beetje onhandige watertank

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is zowel een hele fijne oven als een hele fijne stoomoven. Het enige minpuntje is de watertank. Die is achter het bedieningspaneel weggewerkt. Het is wat onhandiger dan een watertank aan de zijkant, zoals we bij de vorige gewend zijn.
Het snel voorverwarmen en de combifuncties zijn echt heel fijn. Absolute aanrader is om de telescoop rials bij te bestellen. Duur, maar echt de moeite waard. Geeft heel erg veel gemak.
Verder een topkwaliteit apparaat zoals je ook mag verwachten voor de prijs.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gem B 29-03-2022

Het nieuwe koken

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ter aanvulling op onze bestaande Siemens oven die ons nooit in de steek heeft gelaten, gekozen voor een extra combi stoomoven. Zo langzamerhand leren we het gebruik ervan kennen, dit wordt prima uitgelegd in de documentatie. Ook het display geeft prima aan wat je dient te doen. Het wachten is nu nog op de supermarkten dat die hier qua maaltijden op inspelen zodat het voor de mindere kokers ook makkelijk wordt. Je moet wel nml wat gevoel van koken hebben en te durven experimenteren.Meer smaak sensatie gegarandeerd.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

combi stoomovern 29-03-2022

goed

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goed gereedschap is het halve werk
Makkelijk bedieningspaneel
Jammer dat er weinig uitleg is over hoe je met stoom en/of in combinatie met de oven gerechten kunt bereiden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeannr 21-03-2022

Mooi apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prachtig design, duidelijke uitleg op t apparaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ronald 02-02-2022

heerlijk apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Werkt perfect, nooit geweten dat stomen zo makkelijk en lekker kan zijn. Ook de pizzastand is een aanwinst
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wilco 23-07-2021

Top apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Op aanraden van de monteur van Siemens een stoomoven aangeschaft en geen spijt van de aanschaf. Stoomoven en gewone oven in 1. Groentes aardappelen vlees en vis gestoomd heerlijk en behoudt het product zijn smaak. Zout toevoegen niet nodig je proeft echte groente
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dekk 23-07-2021

Goed apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goed apparaat
Makkelijke bediening, snel voorverwarmen, goed bakresultaat.
Stomen nog niet heel veel gebruikt, dus daarmee minder ervaring
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Martijn 29-06-2021

Stoom oven

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ideale stoomoven. Werkt erg goed en heeft een aantal voorgeprogrammeerde gerechten. Werkt erg goed!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

HarrySteZ 29-03-2021

Fijne oven

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze (stoom)oven nodigt ons uit om meer met een oven te doen. Een groot gebruiksgemak in combinatie met heerlijk bereidde producten. Dit was een bijzonder goede investering voor onze keuken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fam Wolff 30-01-2021

Gemak en gezond

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het gemak van deze stoomoven is geweldig. De programma's zijn zeer gemakkelijk te hanteren met dit apparaat. Zelfs voor mij, ik zit in een rolstoel, is het bedienen essentieel en met dit apparaat geweldig! En het stomen maakt het koken alleen maar makkelijker en gezonder! Geen seconde spijt van deze stoomoven!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Thomas 20-11-2020

Erg goed

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Vooral
De stoomfunctie is super mis de magnetron niet meer
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerard 19-11-2020

Ongekende mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Met deze stoomoven kregen we nieuwe (gezonde) bereidingswijzen binnen handbereik. Dit alles ook nog eens zeer intuitief en gebruiksvriendelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dave 08-10-2020

Super apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Duidelijke installatie
Meest vaak gebruikte recepten van brood, vlees, vis en groente staan goed in het apparaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bouk 09-09-2020

Heel eenvoudige bediening, lekker eten

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voor het eerst heb ik een stoomoven tot mijn beschikking in mijn keuken. Wat een heerlijk apparaat! Sowieso vallen gestoomde groenten hier erg in de smaak en is het erg handig voor de hapjes van de baby, maar dit apparaat maakt het erg makkelijk. De touchscreen bediening is erg duidelijk en voorgeprogrammeerde menu's maken het alleen maar simpeler. Resultaat: Het apparaat wordt vrijwel dagelijks gebruikt!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

aheidari 23-06-2020

Stoomoven voor sappig eten

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] gewone oven gecombineerd met stoom. je kunt kiezen voor zowel kalssiek grillen of gebruik van oven voor bakken en braden. ook kun je stoom bij toevoegen of puur stomen. We hebben overheerlijke sappige kip gekookt die we normaal niet konden!

enige nadeel is de overtollige stoom welke je achteraf moet schoonmaken. deze moet je of met droogfuntie(10min) afdrogen of zelf als het afgekoeld is afdrogen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lilian R. 16-06-2020

Fijne stoomoven, fijne heteluchtoven

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben zeer contant met mijn stoomoven en gebruik deze met grote regelmaat. Wat ik jammer vind is dat je de oven na gebruik met de hand moet uitdrogen en vervolgens het droogprogramma moet draaien. Best bewerkelijk en je moet het niet vergeten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

aanwinst in onze keuken 05-05-2020

een aanwinst!

Geschreven voor: Siemens iQ700 CS656GBS2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] het apparaat is makkelijk te bedienen en met name de groente is fantastisch. Een nieuwe wereld opende zich na de komst van het bijbehorende kookboek. Een aanwinst in mijn keuken en na deze korte tijd gebruiken kan ik hem al niet meer missen!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews