Siemens HB632GBS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Heteluchtfunctie
Ja
Boven -en onderwarmte
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 48 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens HB632GBS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sander 29-11-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Deze oven heeft veel mogelijkheden. De bediening is heel even wennen maar wijst zich eigenlijk vanzelf. Taarten en andere gerechten waarbij een constante temperatuur belangrijk zijn lukken zonder probleem.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Menno 01-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Snel op temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

8,0
De oven is snel op temperatuur en heeft een handig en duidelijk scherm. We hebben tot nu toe enkel de stand '4D heteluchtoven' gebruikt en die stand bevalt prima. De oven maakt bij het opwarmen wel wat geluid en als je voor de oven staat waai je bijna weg.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Veel verschillende standen
  • Het eten smaakt goed!

Minpunten

  • Maakt wat geluid bij het opwarmen
  • Er blaast veel lucht uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Oscan 20-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

met 1 woord top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Wij zijn al aantal maanden in bezit van deze top oven en dit bevalt ons prima.
1. ziet er strak en luxe uit
2. voorzien van meerdere programma's
3. makkelijk bedienbaar met een full display
4. bakt goed
5. prijs kwaliteit verhouding is prima
deze oven zullen wij aan iedereen bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jaapv 17-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Mooie strakke oven. Warmt zeer snel op in de snel voorverwarmen functie. Bediening is zeer eenvoudig en alle standen hebben echt een toevoeging. Enige nadeel is dat de rekken die er in zitten snel 'naar voren' klappen als je ze eruit schuift.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Koster 17-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
De Siemens HB632GBS1 is echt een XL oven die heel makkelijk en goed te bedienen is. Het menu is zeer overzichtelijk en hij voldoet aan alle verwachtingen. Wij hebben er 2 naast elkaar ingebouwd in een kasten wand wat een zeer strakke en mooie uitstraling geeft.

Pluspunten

  • Een echte ruime XL oven.
  • Duidelijk en overzichtelijk menu.
  • Makkelijk te bedienen.
  • Strakke vormgeving.

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie den Oudsten 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Top bak resultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

8,0
Het is een fijne oven: maakt weinig geluid, goed temperatuur vast, overzichtelijk menu en uitgebreide opties. Wij zijn blij met de aankoop!

Pluspunten

  • eenduidig
  • intuïtief
  • goed bakresultaat

Minpunten

  • blaast veel koude lucht uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

8,0
Mooie oven, handige bediening, grote inhoud. Maar voor deze prijs zou het wel mooi geweest zijn als bijvoorbeeld vaste rails standaard zouden zijn meegeleverd.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • grote inhoud
  • handige bediening

Minpunten

  • rails niet standaard bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chefkok André 10-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mooi design. Praktisch in gebruik en geweldig resultaat.
Vooral de omschrijving van actie bij instellen menu is bedieningsvriendelijk en prettig om zo overzichtelijk te zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 05-11-2019

Zeer goed

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Snel op temperatuur.Makkelijk te bedienen. Heel blij mee [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

clk 17-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hierbij mijn review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

8,0
prima apparaat, voldoet aan eisen..binnen kant vind ik wel een beetje klein ivm zijn grootte.. als we moeten vergelijken met andere merken kan ik helaas niet echt plus punten noemen, uiteinlijk het is een oven en alle ovens zijn hetzelfde.. helaas is siemens i.v.m. andere merken erg duur.

Pluspunten

  • voldoet aan alle eisen.

Minpunten

  • te duur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Alexandra 06-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Really nice oven!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
The oven has a really nice design, it matches perfect with my kitchen.
It warms up very quick, has many programs that you can choose and makes a great Pizza!

Pluspunten

  • Pizza Function
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jfeijen 28-06-2019

Mooi design en werkt perfect!

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Deze oven bij de keuken gekocht. Erg chique ding met veel opties en een erg strak uiterlijk. Extras zijn duur.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Simone 03-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle en gebruiksvriendelijke oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

9,0
De oven is in 4 minuten voorverwarmd wat echt geweldig is. Genoeg standen en heel gebruiksvriendelijk

Pluspunten

  • voorverwarmen
  • geluidsarm
  • veel functies
  • prijs / kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Melicious 29-12-2018

Heel snel warm, ook op hoge temperatuur!

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

8,0
Deze oven hebben wij tezamen met onze nieuwe keuken gekocht en zijn er meer dan tevreden over. De oven is heel snel op hoge temperatuur en ook de vele kook programma’s die al zijn ingesteld werken perfect. Ik klink nu als een echte verkoper maar zou hem zeker aanraden. Het gemak van de oven te kunnen bedienen op afstand is zo fantastisch.

Enige minpunt is dat er kruimels op een mysterieuze wijze tussen het glas komt en ik dit niet weg krijg.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

japhinten 13-12-2018

Sublieme eerste ervaring!

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Dit product is nu een kleine week in huis en heeft één keer dienst gedaan en hóe! Lekker snel op temperatuur en een heerlijk gelijkmatig gegaard resultaat. Kan niet wachten op de volgende ervaringen!
Om niets verkeerd te doen uiteraard even de aanwijzingen voor eerste gebruik gelezen, maar het apparaat is zeer intuïtief in gebruik. Alles wijst zich in principe vanzelf met het duidelijke display waarop je precies ziet wat je doet.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bouwe 31-10-2018

Uitstekende oven!

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Dit is een werkelijk heel goede oven; een echte aanrader! Zeer ruime programmeer- en bedieningsmogelijkheden. Werkt uitstekend!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Martens 23-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke look, werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Verbruikt weinig energie, warmt snel op, wordt geleverd met 2 platen, heeft een intuitief digitaal scherm. Top!

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • looks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oven 26-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed en duidelijk leesbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

8,0
vanwege de kwaliteit en uitstraling apparaaat is gemakkelijk te bedienen en goed schoon te maken past ook bij de andere apparaten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gijs82 08-07-2018

Een geweldige oven!!

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
De oven bijna 4 weken in gebruik en ben er zeer tevreden mee.
Ik gebruik hem alleen voor het bakken van brood en cake en dat gaat geweldig goed.
Zowel met boven/onderwarmte als 4D hetelucht.
Ik gebruik hem als vrijstaande oven (geen gelegenheid om hem in te bouwen) maar dankzij de goede isolatie is dat geen probleem.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeroen 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, erg stil

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

8,0
Sinds een week hebben wij deze oven. Hij is erg stil, eenvoudig in gebruik door gemakkelijk bedieningsmenu. Mooi display met tijdsaanduiding, in de handleiding veel info over gebruik en bereiding van levensmiddelen. We zijn er erg blij mee, met name de stilte t.o.v. onze vorige N*ff oven.

Pluspunten

  • stil
  • bedieningsgemak
  • vormgeving

Minpunten

  • braadslee zit los en valt er makkelijk uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews