Siemens HB632GBS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Heteluchtfunctie
Ja
Boven -en onderwarmte
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 48 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens HB632GBS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oscan 20-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

met 1 woord top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Wij zijn al aantal maanden in bezit van deze top oven en dit bevalt ons prima.
1. ziet er strak en luxe uit
2. voorzien van meerdere programma's
3. makkelijk bedienbaar met een full display
4. bakt goed
5. prijs kwaliteit verhouding is prima
deze oven zullen wij aan iedereen bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 29-11-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Deze oven heeft veel mogelijkheden. De bediening is heel even wennen maar wijst zich eigenlijk vanzelf. Taarten en andere gerechten waarbij een constante temperatuur belangrijk zijn lukken zonder probleem.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Melicious 29-12-2018

Heel snel warm, ook op hoge temperatuur!

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

8,0
Deze oven hebben wij tezamen met onze nieuwe keuken gekocht en zijn er meer dan tevreden over. De oven is heel snel op hoge temperatuur en ook de vele kook programma’s die al zijn ingesteld werken perfect. Ik klink nu als een echte verkoper maar zou hem zeker aanraden. Het gemak van de oven te kunnen bedienen op afstand is zo fantastisch.

Enige minpunt is dat er kruimels op een mysterieuze wijze tussen het glas komt en ik dit niet weg krijg.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Menno 01-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Snel op temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

8,0
De oven is snel op temperatuur en heeft een handig en duidelijk scherm. We hebben tot nu toe enkel de stand '4D heteluchtoven' gebruikt en die stand bevalt prima. De oven maakt bij het opwarmen wel wat geluid en als je voor de oven staat waai je bijna weg.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Veel verschillende standen
  • Het eten smaakt goed!

Minpunten

  • Maakt wat geluid bij het opwarmen
  • Er blaast veel lucht uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jaapv 17-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Mooie strakke oven. Warmt zeer snel op in de snel voorverwarmen functie. Bediening is zeer eenvoudig en alle standen hebben echt een toevoeging. Enige nadeel is dat de rekken die er in zitten snel 'naar voren' klappen als je ze eruit schuift.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Koster 17-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
De Siemens HB632GBS1 is echt een XL oven die heel makkelijk en goed te bedienen is. Het menu is zeer overzichtelijk en hij voldoet aan alle verwachtingen. Wij hebben er 2 naast elkaar ingebouwd in een kasten wand wat een zeer strakke en mooie uitstraling geeft.

Pluspunten

  • Een echte ruime XL oven.
  • Duidelijk en overzichtelijk menu.
  • Makkelijk te bedienen.
  • Strakke vormgeving.

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie den Oudsten 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Top bak resultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

8,0
Het is een fijne oven: maakt weinig geluid, goed temperatuur vast, overzichtelijk menu en uitgebreide opties. Wij zijn blij met de aankoop!

Pluspunten

  • eenduidig
  • intuïtief
  • goed bakresultaat

Minpunten

  • blaast veel koude lucht uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

8,0
Mooie oven, handige bediening, grote inhoud. Maar voor deze prijs zou het wel mooi geweest zijn als bijvoorbeeld vaste rails standaard zouden zijn meegeleverd.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • grote inhoud
  • handige bediening

Minpunten

  • rails niet standaard bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chefkok André 10-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mooi design. Praktisch in gebruik en geweldig resultaat.
Vooral de omschrijving van actie bij instellen menu is bedieningsvriendelijk en prettig om zo overzichtelijk te zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 22-06-2020

Super oven

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Een hele goede oven. Voldoet aan alle verwachtingen. Zeker een aanrader [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Laura 13-03-2020

Super

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen en super snel heet. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fred 11-03-2020

Had ik deze maar eerder gekocht.

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Eindelijk een oven waarmee ik echt alles kan maken. Van deeg laten rijzen, tot vlees langzaam garen, broodbakken, ovenschotels, zoutjes, chips maken. De 3D warme lucht werkt perfect, nu is niet de achterkant donker en de voorkant te licht. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jjp vos 03-03-2020

Oven

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Fijne oven. Veel ruimte, snel opgewarmd. Wel 2 ovenschaal en rooster bij gekocht [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jjp vos 03-03-2020

Oven

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Fijne oven. Veel ruimte, snel opgewarmd. Wel 2 ovenschaal en rooster bij gekocht [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wilk 26-01-2020

Prachtige oven

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

8,0
Alles kunnen ideaal apparaat voor in de keuken. Gemakkelijke bediening [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dennis 15-12-2019

Stil en design

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Wat een stille oven is dit zeg. In het begin ben ik een paar keer gaan kijken of hij wel aanstond. Erg mooi en modern design [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anita 24-11-2019

Top product.

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Een geweldige oven met diverse functies, en een super snelle
voor verwarming. Zeker het aanbevelen waard. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anita 24-11-2019

Top product.

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Een geweldige oven met diverse functies, en een super snelle
voor verwarming. Zeker het aanbevelen waard. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willem 05-11-2019

Zeer goed

Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

10,0
Snel op temperatuur.Makkelijk te bedienen. Heel blij mee [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

clk 17-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hierbij mijn review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Algemene score

8,0
prima apparaat, voldoet aan eisen..binnen kant vind ik wel een beetje klein ivm zijn grootte.. als we moeten vergelijken met andere merken kan ik helaas niet echt plus punten noemen, uiteinlijk het is een oven en alle ovens zijn hetzelfde.. helaas is siemens i.v.m. andere merken erg duur.

Pluspunten

  • voldoet aan alle eisen.

Minpunten

  • te duur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews