Siemens HB632GBS1 - Reviews

8,7 Lees 23 reviews
Best Reviewed jul 2015 Siemens HB632GBS1
Best Reviewed juli 2015
Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Heteluchtfunctie
Ja
Boven -en onderwarmte
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Iva 08-11-2016 Product paar weken in bezit

mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi design, voldoet aan al mijn verwachtingen.Makkelijk te bedienen, stil, groot en ruim. Gebak en koekjes zijn nog lekkerder 😊

Pluspunten

  • ruim
  • Makklijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Arjen 01-08-2016 Product kwartaal in bezit

Prettige oven

Algemene score

8,0
Pluspunten
Simpel in gebruik, maakt weinig geluid bij opwarmen, mooi design

Negatieve punten
Menu is wat klein

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Fatma 01-08-2016 Product maand in bezit

Super bakoven

Algemene score

9,0
Ik heb sinds kort een nieuwe keuken met inbouwapparatuur van siemens. Design is super mooi, maar daarbuiten heb ik verschillende merken ovens gebruikt, maar geen een is te vergelijken met de siemens bakoven. Het ziet er supermooi uit, je hebt verschillende standen en het is digitaal.Voor het bedrag wat je ervoor betaald raad ik het zeker aan. Kortom een super apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martijn 27-07-2016 Product paar weken in bezit

Prima oven met veel mogelijkheden

Algemene score

8,0
Het product ziet er mooi uit en past perfect bij de magnetron. We hebben ze boven elkaar hangen in een serie van drie hoge kasten. Daarnaast is het makkelijk te bedienen en doet wat het moet doen. Mijn vrouw bakt de heerlijkste gerechten erin.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
rob 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere grote bakoven

Algemene score

9,2
Mooi design van deze bakoven. Lekker groot formaat, alles wat we willen bakken past er prima in.
Eenvoudig menu maakt je keuze voor de juiste instelling erg makkelijk. En ook als je meerdere gerechten op verschillende niveaus in de oven plaatst, kun je met de 4D optie alles tegelijk prima bakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nick 11-06-2016 Product maand in bezit

Goede en gemakkelijke oven

Algemene score

10,0
De oven is erg gemakkelijk in gebruik. Welke functie je waarvoor moet gebruiken is even uitzoeken, maar als je dat eenmaal weet werkt het allemaal super.
Vooral de koude start functie is erg handig, pizza of afbakbrood (bevroren of ontdooid) in koude oven en komt er goed uit (had dit niet verwacht)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gerwin Koudijs 06-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,2
Zeer fijne oven met prima bakresultaat. Mooi design en mooi display. Display interface is soms wat onduidelijk of niet intuitief, maar heeft wel voldoende functies. Ovendeur wordt niet heet zoals beloofd. Wij zijn er erg blij mee.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Sander 29-11-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Deze oven heeft veel mogelijkheden. De bediening is heel even wennen maar wijst zich eigenlijk vanzelf. Taarten en andere gerechten waarbij een constante temperatuur belangrijk zijn lukken zonder probleem.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Lien 25-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie oven met handig touchscreen. Zeer makkelijk in gebruik. Oven is zo stil dat je je soms afvraagt of hij het wel doet. Snel warm. Alleen wat jammer dat de glasplaat aan de binnenkant van de deur gebarsten is tijdens het grillen. Hopelijk wordt dat volgende week gewoon gemaakt zonder kosten voor ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Pieter 22-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Prachtig apparaat in de nieuwe keuken
Makkelijk te bedienen.
Weer lekker aan het bakken van taarten en grillen van kippetjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Boudewijn 13-11-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb dit product nu elke maanden het de oven bevalt zeer goed. Het aantal mogelijkheden wat de oven heeft is zeer uitgebreid. Daarnaast is hij praktisch in onderhoudt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Sezer 11-11-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Super tevreden, heel erg luxe uitstraling.
Daarnaast makkelijk te gebruiken en schoon te houden.
Er zijn heel veel programma's waarmee zelfs mijn man kan koken :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Debbie 02-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
This oven is easy to use, easy to clean and works really well! I especially like the setting where you could heat up the oven quickly in case you were in a rush to get dinner in the oven. I would highly recommend this oven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk 30-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
een mooie grote oven met duidelijke front, er is al een taart gebakken,de temperatuur is gemakkelijk instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ronald 17-10-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
nette moderne oven met precies de eenvoudige bediening en instellingsmogelijkheden voor mensen die geen alles-moeten-kunnen oven willen gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
jaapv 17-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Mooie strakke oven. Warmt zeer snel op in de snel voorverwarmen functie. Bediening is zeer eenvoudig en alle standen hebben echt een toevoeging. Enige nadeel is dat de rekken die er in zitten snel 'naar voren' klappen als je ze eruit schuift.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Pim 08-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
De oven is erg stil en geeft houdt alle warmte zeer goed binnen. De draaiknop geeft een simpele bediening, en de gedempte deursluiting maakt het extra makkelijk de deur te openen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Chefkok André 10-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mooi design. Praktisch in gebruik en geweldig resultaat.
Vooral de omschrijving van actie bij instellen menu is bedieningsvriendelijk en prettig om zo overzichtelijk te zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A Remmits 09-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Na meer dan 20 jaar gebruik gemaakt te hebben van de oven stopte deze ermee.
De keus voor een nieuwe oven was voor ons niet moeilijk.
We hopen dat de nieuwe oven met meer mogelijkheden en met gemakkelijke bediening ook net zo lang mee gaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fam. Aydin 04-07-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Prima en makkelijk in gebruik. Strakke vormgeving. Energiezuinig. Alleen de de houder van de klep ziet er dun uit waardoor het minder robuust uit ziet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews