Siemens HB632GBS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
71 liter
Heteluchtfunctie
Ja
Boven -en onderwarmte
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Menno 01-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Snel op temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De oven is snel op temperatuur en heeft een handig en duidelijk scherm. We hebben tot nu toe enkel de stand '4D heteluchtoven' gebruikt en die stand bevalt prima. De oven maakt bij het opwarmen wel wat geluid en als je voor de oven staat waai je bijna weg.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Veel verschillende standen
  • Het eten smaakt goed!

Minpunten

  • Maakt wat geluid bij het opwarmen
  • Er blaast veel lucht uit
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sander 29-11-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Deze oven heeft veel mogelijkheden. De bediening is heel even wennen maar wijst zich eigenlijk vanzelf. Taarten en andere gerechten waarbij een constante temperatuur belangrijk zijn lukken zonder probleem.
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

jaapv 17-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Mooie strakke oven. Warmt zeer snel op in de snel voorverwarmen functie. Bediening is zeer eenvoudig en alle standen hebben echt een toevoeging. Enige nadeel is dat de rekken die er in zitten snel 'naar voren' klappen als je ze eruit schuift.
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Oscan 20-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

met 1 woord top product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn al aantal maanden in bezit van deze top oven en dit bevalt ons prima.
1. ziet er strak en luxe uit
2. voorzien van meerdere programma's
3. makkelijk bedienbaar met een full display
4. bakt goed
5. prijs kwaliteit verhouding is prima
deze oven zullen wij aan iedereen bevelen.
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Familie den Oudsten 27-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Top bak resultaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne oven: maakt weinig geluid, goed temperatuur vast, overzichtelijk menu en uitgebreide opties. Wij zijn blij met de aankoop!

Pluspunten

  • eenduidig
  • intuïtief
  • goed bakresultaat

Minpunten

  • blaast veel koude lucht uit
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie oven, handige bediening, grote inhoud. Maar voor deze prijs zou het wel mooi geweest zijn als bijvoorbeeld vaste rails standaard zouden zijn meegeleverd.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • grote inhoud
  • handige bediening

Minpunten

  • rails niet standaard bijgeleverd
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chefkok André 10-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mooi design. Praktisch in gebruik en geweldig resultaat.
Vooral de omschrijving van actie bij instellen menu is bedieningsvriendelijk en prettig om zo overzichtelijk te zien.
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouwe 31-10-2018

Uitstekende oven!

Algemene score

10,0
Dit is een werkelijk heel goede oven; een echte aanrader! Zeer ruime programmeer- en bedieningsmogelijkheden. Werkt uitstekend!
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Koster 17-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Siemens HB632GBS1 is echt een XL oven die heel makkelijk en goed te bedienen is. Het menu is zeer overzichtelijk en hij voldoet aan alle verwachtingen. Wij hebben er 2 naast elkaar ingebouwd in een kasten wand wat een zeer strakke en mooie uitstraling geeft.

Pluspunten

  • Een echte ruime XL oven.
  • Duidelijk en overzichtelijk menu.
  • Makkelijk te bedienen.
  • Strakke vormgeving.

Minpunten

  • Nvt
  • Nvt
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martens 23-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke look, werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Verbruikt weinig energie, warmt snel op, wordt geleverd met 2 platen, heeft een intuitief digitaal scherm. Top!

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • looks
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oven 26-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed en duidelijk leesbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vanwege de kwaliteit en uitstraling apparaaat is gemakkelijk te bedienen en goed schoon te maken past ook bij de andere apparaten
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gijs82 08-07-2018

Een geweldige oven!!

Algemene score

10,0
De oven bijna 4 weken in gebruik en ben er zeer tevreden mee.
Ik gebruik hem alleen voor het bakken van brood en cake en dat gaat geweldig goed.
Zowel met boven/onderwarmte als 4D hetelucht.
Ik gebruik hem als vrijstaande oven (geen gelegenheid om hem in te bouwen) maar dankzij de goede isolatie is dat geen probleem.
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jeroen 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, erg stil

Algemene score

8,0
Sinds een week hebben wij deze oven. Hij is erg stil, eenvoudig in gebruik door gemakkelijk bedieningsmenu. Mooi display met tijdsaanduiding, in de handleiding veel info over gebruik en bereiding van levensmiddelen. We zijn er erg blij mee, met name de stilte t.o.v. onze vorige N*ff oven.

Pluspunten

  • stil
  • bedieningsgemak
  • vormgeving

Minpunten

  • braadslee zit los en valt er makkelijk uit.
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tjitse13 13-05-2018

super (bak)oven

Algemene score

10,0
Wat een geweldige oven!
Kort in bezit maar nu al onvervangbaar. Mooie oven en makkelijk te bedienen.
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mevrouw.AN 30-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gewoon zoals het hoort te zijn. Het ziet er van buiten al prachtig uit maar daarnaast heb ik al vele complimenten gekregen van het bezoek over hoe lekker het eten eruit komt. Ik heb helemaal geen minpunten en beveel dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Mooi
  • Lekker eten
  • Gemakkelijk in te stellen
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 27-02-2018
  • Product gekocht

Supersonisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zo handig, zo eenvoudig, esthetisch zo verantwoord...........zelfs mijn zonen kunnen het apparaat gebruiken :-)
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henkx 16-02-2018

Geweldig, supersnel en bovenal geen gasverbruik du

Algemene score

10,0
1 Week in huis nu al een openbaring, erg tevreden, eenvoudige bediening, mooi vlak en heeft een mooie uitstraling in de keuken
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Patricia 21-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele prettige, makkelijk te bedienen oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldig apparaat. Erg makkelijk te bedienen. Het bedieningspaneel wijst zichzelf. Verder is hij erg snel op warmte, dus voorverwarmen duurt maar heel kort en dat spaart dus weer energie.

Pluspunten

  • snel voorverwarmd
  • makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mantel 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijke bediening, goed zicht op bakproduct

Algemene score

9,0
Top oven, eenvoudig te bedienen, snel op warmte, goede tekst en uitleg in boekje,..... een aan te bevelen product!

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • snel op warmte
  • goede tekst en uitleg

Minpunten

  • niet te vinden
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Agnes1964 03-01-2018

Heerlijk om weer een echte oven te hebben.

Algemene score

10,0
Nu 2 weken in gebruik. Geweldige oven. Filetrollade met kerst prima gelukt. Ga oven steeds meer gebruiken
Geschreven voor: Siemens HB632GBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews