Siemens HB676GBS1 - Inbouwoven - Zwart/RVS - 71L - A+ - Ovens

Siemens HB676GBS1 - Inbouwoven - Zwart/RVS - 71L - A+
Siemens HB676GBS1 - Inbouwoven - Zwart/RVS - 71L - A+
Review schrijven over Siemens HB676GBS1 - Inbouwoven - Zwart/RVS - 71L - A+

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens HB676GBS1 - Inbouwoven - Zwart/RVS - 71L - A+ op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Mark10-11-2019

FIjne oven

Gekozen vanwege de instelmogelijkheden en de zelf-reinigende functie. De eerste week vooral gekookt in de oven omdat de keuken niet klaar was, dat ging erg goed. De instelmogelijkheden zijn prima, het enige nadeel is de snelheid van draaien van de knop bij de wekker-functie. Het zou handig zijn als deze op eenzelfde wijze werkt als de timer.
Pluspunten
  • Snel op temperatuur
  • Veel mogelijkheden
  • Zelfreinigend
  • Niveau's en accessoires
Minpunten
  • Wekker-instelling
Dennis24-07-2018

Handig in gebruik en gebruiksvriendelijk

Hele fijne oven, nog geen minpunten kunnen ontdekken. Heb hem pas een paar dagen in bezit maar werkt nu al naar behoren!
Pluspunten
  • Vele opties!
Erik15-10-2015
Zeer eenvoudig te bedienen. Een mooie extra optie zijn de telescooprails. Montage is zeer eenvoudig en zelfs voor een doe-het-zelver uit te voeren