Siemens CM676GBS1 - Inbouwoven - Zwart/RVS - Magnetron - 45L - Magnetrons

Siemens CM676GBS1 - Inbouwoven - Zwart/RVS - Magnetron - 45L
Siemens CM676GBS1 - Inbouwoven - Zwart/RVS - Magnetron - 45L
Review schrijven over Siemens CM676GBS1 - Inbouwoven - Zwart/RVS - Magnetron - 45L

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

9.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens CM676GBS1 - Inbouwoven - Zwart/RVS - Magnetron - 45L op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Rene N.06-07-2021

Super combimagnetron oven Siemens

Wij hebben de combimagnetron over gekocht samen met een stoomoven, ook van Siemens (HS636GDS2/91) Geweldige combinatie van twee ovens waarmee je het beste van magnetron en stomen kan combineren. Super gebruiksvriendelijk, menu is gemakkelijk door te lopen en stil in gebruik.
Pluspunten
  • Mogelijkheden menu
  • Zelfreinigend
  • Bij 4 Siemens inbouwapp. 3 jaar garantie
Ron02-03-2020

Geweldige oven

Wat een geweldige oven is dit. Het koken is weer zo leuk geworden! Duidelijke display met allerlei mogelijkheden, heel duidelijk leesbaar en allemaal goed te snappen. Kippetje gegrild, pizza gebakken, ik kreeg veel complimenten over hoe lekker het was. Wat een vooruitgang vergeleken met mijn oude oven. Ik heb de oven iets hoger geplaatst en het is erg leuk en mooi om het ligt te zien branden. Leuk ook om de cake te zien rijzen. Ik heb ook een magnetron functie in de oven. Die doet het ook prima. Effectief en snel opwarmen en ontdooien.
Pluspunten
  • Zeer effectieve oven die gewoon alles kan
  • Mooi uiterlijk en leuk om naar te kijken.
  • Duidelijke display en goede gebruiksaanwijzing
Minpunten
  • Geen.
Vincent22-04-2019

goed duidelijk bedienings scherm LED en in kleur

We hebben dit apparaat nu 1 maand. Diverse gerechten gemaakt, pizza's krokant zoals het moet. Ovengerechten door en door warm enz. zeer tevreden. Magnetron doet het prima op diverse ingestelde vermogens.
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • indicaties op LED scherm in kleur
  • geluidsarm
Eric03-08-2017

Super combioven, prettig om mee te werken

Ik werk er nu ongeveer 4 weken mee en ben er erg blij mee. Geweldige combioven met zeer veel functies en zeer gemakkelijk in de omgang mede door en zeer duidelijke handleiding. Prachtig vormgeving en voldoende ruimte om 2 grote schalen kwijt te kunnen. kortom een goede keuze geweest.
Pluspunten
  • Veel mogelijkheden
  • zeer makelijk te bedienen
Maria22-02-2017

de perfecte combi

We hebben deze gekozen vanwege de combinatie prijs/kwaliteit. De gebruiksmogelijkheden en programmakeuzes zijn zeer doordacht. De handleiding en bediening zijn erg gebruiksvriendelijk. Het pyrolyse-systeem is een uitkomst. Dit apparaat maakt onze verwachtingen volledig waar.
Linda30-01-2017

Eindelijk weer heerlijk eten!

De nieuwe oven voldoet enorm aan alle verwachtingen. Hij heeft hele simpele logische knoppen. De instructie is makkelijk te begrijpen. Er is een uitgebreide handleiding met veel praktische tips. De vormgeving is prachtig. Een juweel in je (nieuwe) keuken. De oven is heel goed schoon te maken te maken. Een echte aanrader!
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • mooi van vormgeving
  • verwarmt en verhit perfect
Eric5012-01-2017

Veel mogelijkheden en gemakkelijk in gebruik

Mooie styling Gebruiksvriendelijk Touchscreen Voorgeprogrammeerde gerechten PyrolyTische functie erg handig om het apparaat schoon te houden
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Touchscreen
  • voorgeprogrammeerde gerechten
Stefan27-12-2016

Touchsreen, uitgebreide programma's, heerlijke pizza's

Zeer content met onze oven. De bodem van de pizza is heerlijk dankzij de speciale pizzastand. Het menu van de oven is gebruiksvriendelijk en heeft een touchscreen.
Pluspunten
  • Pizzastand
  • Gebruiksvriendelijk
L26-06-2016

Praktisch en gebruiksvriendelijk apparaat

De combi magnetron is makkelijk is gebruik, beschrijving is duidelijk. Geïntegreerd kookboek is super praktisch. Ovenschaal erin, even zoeken in het kookboek en op start drukken. Tevens is er een mogelijkheid om tips te vragen.