Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 173 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM350ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henriette 28-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

7,0
De Etna CM350ZT is niet zo degelijk, binnen in de oven zitten aan de zijpanelen plastic houders
Voor de roosters niet erg degelijk
De oven warmt niet zo goed gelijkmatig
De draaiknoppen op de oven voelen ook niet erg stevig aan
En condens op de onderkant van de deur

Minpunten

  • Gebruikersgemak
  • Draaiknoppen niet zo degelijk
  • Binnenkant waar de roosters op rusten gammel
  • Warmt niet gelijkmatig
  • Condens oven deur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 29-09-2022

Beste Henriette,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de combimagnetron teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Goede keus 25-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Scherpe prijs en hele goede beoordeling bij kieskeurig. Dat is ook echt zo want wij zijn zeer tevreden over de Etna combi oven/magnetron.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 26-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met deze keuze.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Peter 18-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen en zeer ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Een super ruime combi magnetron die eenvoudig te bedienen is. Eigenlijk hoef je het boekje bijna niet te lezen, want alles spreekt voor zich. Van binnen is hij echt super ruim en hoog, waardoor je alles goed kwijt kunt. De deur voelt heel solide aan en sluit prettig. Kortom, mooie, ruime en functionele combi die je gemakkelijk kunt bedienen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Ventilator is goed hoorbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste Peter,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en design van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

RW 14-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne combi oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Net een paar dagen binnen.
Ziet er mooi uit. Bediening wat omslachtig / ingewikkeld vooralsnog, maar wennen we vast wel aan.


In begin wilde deur na gebruik niet meer sluiten, waarschijnlijk omdat de "pinnen" iets waren uitgezet door het worden.
Zojuist ook geregisteerd voor 3 jaar extra (dus 5 jaar) fabrieksgarantie. Netjes van Etna.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het mooie design en de vele mogelijkheden van de combimagnetron.
De bediening is in het begin altijd even wennen inderdaad, als jij hier wat hulp bij wilt staan wij natuurlijk voor jou klaar!

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

l**1@c**o.nl 06-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

leuke uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
In het begin moeilijk gehad met de juiste instellingen van de oven. De magnetron is wel eenvoudig te bedienen
Het signaal wanneer een produkt klaar is had wel luider gekunnen.
Verder is de ruimte wel lekker groot van binnen.
Na een tijdje gaan de oven instellingen wel een stuk beter ; het is even wennen na een oven die je 20 jaar hebt gehad.
Verder geen klachten en een geruststelling dat je 5 jaar garantie kunt krijgen.

Pluspunten

  • ruim van binnen.

Minpunten

  • luider geluid wanneer iets klaar is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 08-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Fijn dat het gebruiksgemak en de ruimte van de oven jou zo goed bevallen.
Een nieuwe oven, dat is altijd weer even wennen.
Wat goed dat jij de instellingen inmiddels onder de knie hebt!

Wij wensen jou heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

An 29-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

10,0
Een prachtige oven. Ziet er strak uit. Makkelijk te installeren.
Bediening is makkelijk.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-08-2022

Beste An,

Wow, een 10! Bedankt!
Wij worden blij van jouw positieve review!
Fijn om te lezen dat het mooie design en eenvoudige bediening jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou nog heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**t@g**l.com 22-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige oven met een prima prijs kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Deze ETNA Combi - magnetron oven heb ik al 8 maanden in gebruik. Hiervoor een ATAG gehad en heeft meer dan 20 jaar dienst gedaan en was uit eindelijk versleten. Met deze nieuwe oven ben ik zeer tevreden over het bedieningsgemak en is onderhoudsvriendelijk schoon te houden door de glazen front. De oven is ook breder dan mijn vorige en dat merk je wel als je wat meer moet bakken bij visite.

Bij aanvang in het gebruik nemen werd de ovenplaat beschadigd. Je moet de oven -en grillplaat aan de voorkant iets optillen om het uit te schuiven en dat was ik bij ATAG niet gewend. Na gebeld te hebben met de service afdeling werd er kosteloos een nieuwe ovenplaat opgestuurd. Recentelijk overkwam me dat weer, maar nu met de grillplaat en zelfs kwam het rechter zijrekje los. Ook de pinnen in de ovendeur is het wennen en moet je rekening houden met het in -en uithalen van de oven -en grillplaat. Twee aandachtspunten voor verbetering, voor de rest een geweldige oven.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • gemakkelijk schoon te maken
  • prima prijs kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • geleiderails oven -en bakplaat
  • Contactpunten ovendeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze uitgebreide review te schrijven. Fijn om te lezen dat de CM350Zt zo goed bevalt. De punten betreffende de geleiders, in- en uitschuiven rooster en bakplaat nemen wij mee in de verdere product ontwikkeling.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

J.L. 20-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie maar moeilijk te bedienen Combi Magnetron

Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Heb deze combi magnetron nu 2 weken in gebruik. Hij doe het fantastisch. Alleen voor oudere mensen is de bediening erg lastig om met de knoppen om te gaan.
Heb de handleiding al heel vaak gelezen maar ik vind de uitleg niet duidelijk.
Er zijn veel functies die ik niet voorelkaar kan krijgen. Erg jammer en frustrerend

Pluspunten

  • Royale inhoud
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Moeilijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat de je tevreden bent met de combimagnetron. Voor gebruiksvragen of uitleg over de combimagnetron kun je contact opnemen met onze klantenservice via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 8.00-16.30 uur.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**t@z**t.nl 16-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

erg goed 100% tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
geweldig product makkelijk in de bediening voldoet aan alle verwachting 100%

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • mooie afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven en je 100% tevreden bent over de oven/magnetron. Wij wensen je veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,

Chantal Webcare ETNA

Reageer

Els 15-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed en mooi uit zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Titel: Bevalt goed, wel even wennen met de tiptoetsen
Cijfer: 9
Etna CM350ZT

De Etna stond boven aan in de lijst als beste uit de test.
Mooi design en duidelijk toets paneel. Het is gebruik was wel even wennen gezien alle mogelijkheden die er zijn.
Aangezien de bakplaat na afkoeling niet in de normale vorm is terug gekomen. En dus krom blijft, na een belletje met etna.nl
kosteloos een nieuwe bakplaat toegestuurd gekregen. Fantastische service en snelle afhandeling!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-08-2022

Beste Els,

Wat fijn om te lezen dat je niet alleen zo enthousiast bent over de combi maar ook over onze service.
Bedankt voor de leuke feedback met mooie score.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

k**o@c**a.nl 14-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prijs/kwaliteit prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Bediening is even zoeken maar als je het door hebt simpel.
Aantal mogelijkheden om deze ETNA te gebruiken zijn zeer groot
Na gebruik koelt de oven ook snel af.
Helemaal goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de bediening en gebruiksgemak van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**a@h**l.com 08-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Een prima mooie combimagnetron. Grote binnenruimte met 3 lagen om een gerecht af te bakken.

Pluspunten

  • Groot
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze leuke review.
Fijn dat jij zo tevreden bent met de ruimte en vele mogelijkheden van de combimagnetron.
Ook het design en gebruiksgemak bevallen jou goed.

Wij wensen jou nog heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Robert 08-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

5 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Sinds een week in gebruik.
Alles al getest.
En tot nu toe prima aankoop.
5 jaar garantie, dan heb je vertrouwen in je product.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Draaiknoppen

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-08-2022

Beste Robert,

Wat een mooie score, bedankt!
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA, daar worden wij blij van!
Fijn dat jij tevreden bent met het mooie design, gebruiksgemak en de vele verschillende programma's.
Ook heb jij de combioven geregistreerd voor de verlengde garantie, altijd verstandig, je weet maar nooit.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Els 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

10,0
Werkt eenvoudig en ziet er mooi uit!

Geen draaiplateau maar een verstelbaar rek
Handige draaiknoppen met tiptoetsen
Grote inhoud
Duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste Els,

wat een fantastische score, een 10! Bedankt!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design en het gebruiksgemak van de combimagnetron.
Het handige rek, de ruimte en de duidelijke display bevallen jou goed, fijn!

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

k**1@g**l.com 29-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna magnetron en oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Magnetron werk naar behoren, bediening is wel even wennen, verder gewoon een goede prijs - prestatie verhouding.

Pluspunten

  • Goede prijs prestatie verhouding
  • Werk gewoon naar behoren

Minpunten

  • De bediening is even wennen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze review achter te laten.
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Annette 23-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte inbouw combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Mooi design inbouw combimagnetron, heel makkelijk in te bouwen, geleverd met ovenschaal, bakplaat +rooster. Makkelijk te bedienen met vele mogelijkheden. Dus een perfecte inbouw combimagnetron voor het hele gezin.

Pluspunten

  • mooi design
  • vele mogelijkheden
  • gratis uitbreiding 5 jaar garantie
  • veel accessoires

Minpunten

  • klep gaat niet helemaal haaks open
  • onderste display niet verlicht
  • uitsteken de haken zijkant bij openen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste Annette,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

w**z@z**o.nl 22-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verjaardags kado

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Nou ja , heb hem net uitgepakt. Lijk super mooi ,we gaan er mee bakken eerst maar een appeltaart voor mijn verjaardag 🎂

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Moet nog gebruiken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat een leuk verjaardagscadeau heb je gekregen, gefeliciteerd🎉, we hopen dat je heerlijk hebt kunnen genieten van de appeltaart.

We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Peter 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruim en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
onze oude, nogal kleine combimagnetron was bezweken en we wilden een grote, niet te dure die goed beoordeeld werd. pluspunten waren: geen draaiplateau dus handig voor rechthoekige schalen, email binnenkant en extra garantie.
De bediening is handig en snel. Heb nog niet alles uitgeprobeerd, het diepvriespizza-programma leverde een verrassend krokante bodem op; dat lukte nooit met de oude magnetron. een minpuntje is dat er een kleine beschadiging op het email zit. het apparaat maakt een solide indruk.

Pluspunten

  • ruim
  • veel programma's
  • makkelijk schoon te maken
  • lange garantietermijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste Peter,

wat leuk om te lezen dat jij bij het vervangen van jouw oven gekozen hebt voor ETNA!
Fijn dat de ruimte en de eenvoudige bediening jou zo goed bevallen.
Vele lekkere gerechten zullen nog volgen zo te lezen.
Graag hebben wij nog even contact met je betreffende de beschadiging van het email.
Zou je hiervoor jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com

Wij wensen je in ieder geval heel veel plezier van uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Henk 10-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Gewoon een superfijn apparaat. Oven goed heet dus de pizza ook. Heerlijk!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste Henk,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review met deze mooie score!
Fijn dat de combioven jou zo goed bevalt.

Wij wensen jou smakelijk eten, en nog heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**g@l**s.nl 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Combimagnetron en zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Deze aangeschaft nadat onze andere combimagnetron het begeven had. De bediening is vrij simpel wanneer je de basis werking door hebt. Er zijn voldoende programma 's aanwezig en de ruimte is mede door het ontbrekende draaiplateau enorm. We gaan hier mede door de extra drie jaar garantie bij registratie, dus totaal vijf jaar, jarenlang plezier van hebben.

Pluspunten

  • bediening
  • verlichting
  • duidelijk zichtbare tip toetsen
  • uiterlijk

Minpunten

  • beetje wankele geleiderail bevestiging

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de bediening en het aantal programma's.
Wij wensen jullie ook nog vele jaren bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews