Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 162 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM350ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**a@h**l.com 08-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Een prima mooie combimagnetron. Grote binnenruimte met 3 lagen om een gerecht af te bakken.

Pluspunten

  • Groot
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze leuke review.
Fijn dat jij zo tevreden bent met de ruimte en vele mogelijkheden van de combimagnetron.
Ook het design en gebruiksgemak bevallen jou goed.

Wij wensen jou nog heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Robert 08-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

5 jaar garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Sinds een week in gebruik.
Alles al getest.
En tot nu toe prima aankoop.
5 jaar garantie, dan heb je vertrouwen in je product.

Pluspunten

  • Inhoud
  • Draaiknoppen

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-08-2022

Beste Robert,

Wat een mooie score, bedankt!
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA, daar worden wij blij van!
Fijn dat jij tevreden bent met het mooie design, gebruiksgemak en de vele verschillende programma's.
Ook heb jij de combioven geregistreerd voor de verlengde garantie, altijd verstandig, je weet maar nooit.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Els 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

10,0
Werkt eenvoudig en ziet er mooi uit!

Geen draaiplateau maar een verstelbaar rek
Handige draaiknoppen met tiptoetsen
Grote inhoud
Duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste Els,

wat een fantastische score, een 10! Bedankt!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design en het gebruiksgemak van de combimagnetron.
Het handige rek, de ruimte en de duidelijke display bevallen jou goed, fijn!

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

k**1@g**l.com 29-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna magnetron en oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Magnetron werk naar behoren, bediening is wel even wennen, verder gewoon een goede prijs - prestatie verhouding.

Pluspunten

  • Goede prijs prestatie verhouding
  • Werk gewoon naar behoren

Minpunten

  • De bediening is even wennen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze review achter te laten.
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Annette 23-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte inbouw combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Mooi design inbouw combimagnetron, heel makkelijk in te bouwen, geleverd met ovenschaal, bakplaat +rooster. Makkelijk te bedienen met vele mogelijkheden. Dus een perfecte inbouw combimagnetron voor het hele gezin.

Pluspunten

  • mooi design
  • vele mogelijkheden
  • gratis uitbreiding 5 jaar garantie
  • veel accessoires

Minpunten

  • klep gaat niet helemaal haaks open
  • onderste display niet verlicht
  • uitsteken de haken zijkant bij openen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste Annette,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

w**z@z**o.nl 22-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verjaardags kado

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Nou ja , heb hem net uitgepakt. Lijk super mooi ,we gaan er mee bakken eerst maar een appeltaart voor mijn verjaardag 🎂

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Moet nog gebruiken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat een leuk verjaardagscadeau heb je gekregen, gefeliciteerd🎉, we hopen dat je heerlijk hebt kunnen genieten van de appeltaart.

We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Peter 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ruim en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
onze oude, nogal kleine combimagnetron was bezweken en we wilden een grote, niet te dure die goed beoordeeld werd. pluspunten waren: geen draaiplateau dus handig voor rechthoekige schalen, email binnenkant en extra garantie.
De bediening is handig en snel. Heb nog niet alles uitgeprobeerd, het diepvriespizza-programma leverde een verrassend krokante bodem op; dat lukte nooit met de oude magnetron. een minpuntje is dat er een kleine beschadiging op het email zit. het apparaat maakt een solide indruk.

Pluspunten

  • ruim
  • veel programma's
  • makkelijk schoon te maken
  • lange garantietermijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste Peter,

wat leuk om te lezen dat jij bij het vervangen van jouw oven gekozen hebt voor ETNA!
Fijn dat de ruimte en de eenvoudige bediening jou zo goed bevallen.
Vele lekkere gerechten zullen nog volgen zo te lezen.
Graag hebben wij nog even contact met je betreffende de beschadiging van het email.
Zou je hiervoor jouw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com

Wij wensen je in ieder geval heel veel plezier van uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Henk 10-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Gewoon een superfijn apparaat. Oven goed heet dus de pizza ook. Heerlijk!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste Henk,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review met deze mooie score!
Fijn dat de combioven jou zo goed bevalt.

Wij wensen jou smakelijk eten, en nog heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**g@l**s.nl 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Combimagnetron en zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Deze aangeschaft nadat onze andere combimagnetron het begeven had. De bediening is vrij simpel wanneer je de basis werking door hebt. Er zijn voldoende programma 's aanwezig en de ruimte is mede door het ontbrekende draaiplateau enorm. We gaan hier mede door de extra drie jaar garantie bij registratie, dus totaal vijf jaar, jarenlang plezier van hebben.

Pluspunten

  • bediening
  • verlichting
  • duidelijk zichtbare tip toetsen
  • uiterlijk

Minpunten

  • beetje wankele geleiderail bevestiging

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de bediening en het aantal programma's.
Wij wensen jullie ook nog vele jaren bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m**a@z**o.nl 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Combimagnetron Oven. Een aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

10,0
Wat een top combi! Hele eenvoudige bediening. Je drukt welk programma je wilt en draait om te wijzigen. Daar word ik blij van. De prijs/kwaliteit verhouding is wat mij betreft dan ook prima.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Prijs
  • Functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van de review en dit mooie cijfer! Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de combimagnetron.

We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

o**l@g**l.com 13-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
De combimagnetron heeft een mooie uitstraling en is eenvoudig in het gebruik.
Officiele reactie van Atag 14-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het design en gebruiksgemak.

Wij wensen jou heel veel pezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Michael 13-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ga je voor kwaliteit, Ga voor een Etna

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Het apparaat komt goed verpakt in huis. Handleiding was duidelijk en de installatie zo gedaan. In het begin zal je wel het boekje erbij moeten houden om even de knoppen te leren kennen. Het apparaat ziet er mooi uit en werkt perfect. Wij zijn zeer tevreden. Het geluid bij afkoelen is ook minimaal. Een topproduct. Let wel op de twee pinnen op de deur. Hier kan je aan blijven hangen, maar als je het weet en voorzichtig bent is er niks aan de hand. We hebben voor Etna gekozen vanwege de goede recensies op diverse sites en de service wat verleend wordt. Dat is voor ons de belangrijkste redenen om met Etna in zee te gaan. Vergeet niet na aankoop en installatie uw product te registreren, zodat er extra garantietijd bij komt. Want reparatie binnen 5 jaar is meestal niet rendabel. We hopen nog vele jaren van onze Etna te genieten, want tot nu toe hebben wij altijd pech gehad met andere merken.

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • geen draaimechanisme
  • Glazen schaal, Rooster & Bakplaat
  • weinig geluid tijdens en na gebruik (afkoelen).

Minpunten

  • pinnen op deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 14-06-2022

Beste Michael,

bedankt voor het schrijven van deze uitgebreidde review.
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design en de indeling van de CM350ZT.

Wij wensen jou heel veel jaren bakplezier met minder pech!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Paula 08-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima en royale combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen en met een grote oven/magnetron ruimte. Prima resultaten. Na bijna twee jaar ging magnetron gedeelte stuk. Na telefoontje door monteur kostenloos aan huis gerepareerd. Werkt weer perfect en nu nog 3 jaar garantie.

Pluspunten

  • Grote ovenruimte
  • Makkelijk te bedienen
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Mooi design

Minpunten

  • Uitstekende nokjes aan de klep

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste Paula,

Bedankt voor deze review en wat fijn dat de combimagnetron na reparatie weer perfect werkt! Wij zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent en hopen dat je na de aankomende 3 jaar nog veel langer gebruik kunt maken van de Combi magnetron!
Veel bakplezier gewenst!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

M**s@c**y.nl 07-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke combi oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Deze combi oven ziet er superstrak uit. Mooie led verlichting binnenin. Wordt geleverd met 3 verschillende bakplaten. Alleen de knoppen dat is wel even wennen met bedienen. Maar als je het eenmaal gewend bent, werkt het super makkelijk. Het fijne vind ik ook dat hij niet zoveel herrie maakt, ook de pieptoon wanneer hij klaar is is niet te hard.
Voor deze prijs een heel mooi en goedwerkend apparaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze review te schrijven.
Wij zijn erg blij te lezen dat je tevreden bent met je toestel en dat het gelukt is om een handigheid met de knoppen te vinden.
Wij wensen je nog veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

m**4@t**t.be 20-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

10,0
We zijn nu de oven reeds enkele weken aan het gebruiken en ben er echt tevreden mee.
Ben in mijn eerdere carrière kok geweest en moet zeggen dat ik de oven dagelijks gebruik.
Echt prijs kwaliteit een aanrader. Top product.

09-05-2022
We hebben sedert een week de inbouw-combi magnetron CM350ZT van Etna aangekocht.
De oven was makkelijk zelf te installeren.
De oven heeft veel mogelijkheden en is eenvoudig en handig in gebruik.
We hebben er nu al verschillende zaken in gemaakt. In het begin was het wel even testen welke oven functie het beste resultaat gaf maar dit was al snel duidelijk. Oven met onder warmte functie werkte perfect voor ovenschotels en een gebraden haantje. Als je een voorgebakken broodje, ciabatta wil afbakken gebruik je best de grill met ventilatie functie. De magnetron warmt snel en goed op, je kan er ook meerdere zaken in één keer in opwarmen daar er geen vervelende draaischotel in zit. Kortom wij zijn tevreden met onze aankoop.
Grtjs Marc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste Marc,

Wat leuk dat jij ons een update geeft over het gebruik van de combimagnetron, en wat voor één, een 10!
Fijn om te lezen dat de combimagnetron nog steeds zo goed bevalt en zo veel gebruikt wordt.
En jij als voormalig kok kan vast de heerlijkste gerechten toveren!

Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

o**e@h**l.com 16-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie praktische combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Mooie ruime combimagnetron die normaal te gebruiken is als oven. Makkelijk te bedienen. Mooie vormgeving. En fijne lange garantie.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Makkelijk zonder draaiplateau

Minpunten

  • Waar zijn de schroefjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met deze mooie combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Lenie 04-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteitverhouding. Goede aanschaf.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
Ik heb de oven gekozen op basis van testen, reviews en prijs/kwaliteitsverhouding. De oven voldoet aan verwachting.
De inhoud is lekker ruim en verlicht. Het was wel even uitzoeken hoe de draaiknoppen werken. Vond het niet echt logisch. Zelfs met de handleiding ernaast heb ik nog flink zitten puzzelen. Maar nu ik het weet werkt het allemaal prima.
Ik maak geen gebruik van de 13 voorgeprogrammeerde automatische programma's dus die kan ik niet beoordelen.
Heb wel 1 nadeel ontdekt. De zijrekjes zitten niet stevig. Bij het uithalen van de bakplaat of het rooster komt het zijrekje ook vaak mee. Heb gekeken of er misschien iets verkeerd zit of dat ze vaster kunnen maar alles zit zoals het moet. De rekjes zitten gewoon niet stevig en daardoor komen ze mee. Jammer. Dat had wel beter gekund.
Verder tevreden over de bakresultaten en de magnetron functioneert ook naar behoren en is gelukkig zonder draaiplateau.

Pluspunten

  • ruim
  • verlichting
  • meerdere gerechten tegelijk maken

Minpunten

  • slechte bevestiging zijrekjes. Komen steeds los

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 05-05-2022

Beste Lenie,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze uitgebreide review te schrijven.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met de ruime en verlichte CM350ZT.
Ik ben blij dat het is gelukt om de bediening door te krijgen en vind het erg fijn dat het nu zo goed bevalt.
Jammer dat de rekjes in jouw oven niet goed blijven zitten, mocht je hier last van ondervinden vraag ik jou om eens contact op te nemen met onze serviceafdeling, dan kijken we graag eens met jou mee naar een oplossing.
Tot slot is natuurlijk ook erg belangrijk: het bakresultaat. Zo te lezen zit dat wel goed gelukkig!

Wij wensen jou nog heel veel bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

d**s@h**t.nl 02-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Als je alleen het beste wilt !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Op aanraden van onze keukenspeciaalzaak hebben we deze combi magnetronoven gekocht.
Na wat oefenen met de bediening werkt alles perfect,, en doet hij wat hij moet doen.
Een echte aanrader.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • Veel mogelijkheden o.a Kookprogramma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een fantastische beoordeling, bedankt hiervoor.
Wij zijn blij dat jij hebt gekozen voor ETNA.
Fijn dat de eenvoudige bediening zo goed bevalt en dat je de vele mogelijkheden van de CM350ZT hebt gevonden.

Wij wensen jou nog heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Mark1971 30-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima grote combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Goed te bedienen en grote combimagnetron
Fraai design met duidelijk info paneel.
Veel combinatie instellingen mogelijk, oven en magnetron werken prima.
Installatie is prima zelf te doen.
Erg blij met deze aanschaf, nog geen seconde spijt gehad.

Pluspunten

  • Grote binnen ruimte
  • Fraai design
  • Bediening is eenvoudig
  • Zelf te installeren

Minpunten

  • Tnt geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste Mark,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de mogelijkheden en ruimte van de combimagnetron.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,m
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Ruud Zelf 25-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Het kan aanzienlijk beter

Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

5,0
Bedienings toetsen deels onverlicht, insteltijd is erg kort dan kan je overnieuw beginnen. Condens vocht tussen het glas van de deur. Op de deur aan de voorzijde zitten 2 uitstekende beugels om de deur te zekeren en contact te maken, deze zijn te lang slecht afgewerkt en zijn scherp.

Pluspunten

  • grote toegangs deur

Minpunten

  • Scherpe lange uitstekende beugels deur
  • Geen verlichting in alle toetsen
  • Condens tussen het glas in de deur
  • Snel instellen anders dien je opnieuw te beginnen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 26-04-2022

Beste Ruud,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze beoordeling te schrijven.
Fijn dat je blij met met de vormgeving van het toestel en de grote deur.
Wij vinden het jammer dat het gebruiksgemak niet goed goed bevalt.
Jouw feedback betreft het instellen van de programma’s, de beugels en de tiptoetsen zullen wij meenemen in de verdere productontwikkeling.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews