ETNA CM350ZT - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA CM350ZT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lex 28-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie, ruime combi oven voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Mooie ruime combi oven met het gebruiksgemak van compacte magnetron. een prima uitstraling en een goede bereiding van de producten.

Pluspunten

  • Ruim
  • Redelijke prijs
  • Volop gebruiks mogelijkheden
  • makkelijk in gebruik
  • goed schoon te maken door de vlakke wanden

Minpunten

  • pallen aan de binnenkant van de deur
  • binnen verlichting is matig
  • tiptoetsen zijn niet verlicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 30-12-2019

Beste Lex,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat je zo tevreden bent, we nemen de wat mindere punten zeker mee. Wensen je veel plezier van deze combi-magnetron.
Alvast een fijne jaarwisseling.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

klaas 14-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker ruime magnetron die er ook goed uitziet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

8,0
We hebben deze combimagnetron nu een paar weken en hebben er veel plezier van. De draaiknoppen zijn even wennen, maar werken makkelijk. Het is jammer dat de toetsen niet verlicht zijn. Verder: een prima praktisch apparaat voor een heel redelijke prijs.

Pluspunten

  • lekker ruime magnetron/oven
  • draaiknoppen werken makkelijk
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • toetsen niet verlicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-02-2020

Beste Klaas,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat deze mooie combi-magnetron zo goed bevalt.
Helaas kunnen we aan de niet verlichte "toetsen" niets veranderen. Ondanks dat veel plezier ervan.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Loes Siegel 05-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA een merk met naam en faam

Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Onze combi magnetron van M... hield er mee op. Dus keken wij naar een nieuwe met gelijke mogelijkheden.
1e vereiste nis maat 45. Vervolgens min. 900W, ruime oven,geen draaiplateau, makkelijke bediening overzichtelijk menu en goed schoon te houden.
En hier voldeed de CM350ZT aan

Pluspunten

  • makkelijke bediening met draaiknopen
  • mooie uitstraling, goede verlichte oven
  • makkelijk verwijderen van de roosters
  • vlakke wanden goed schoon te houden
  • aantrekkelijke prijs kwaliteit

Minpunten

  • klok gelijk zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-02-2020

Beste Loes, wat fijn dat je bij ETNA de juiste combi magnetron hebt gevonden die aan je eisen voldoen. Is het inmiddels wel gelukt om de klok gelijk te zetten? Onze servicedienst helpen je anders graag verder. Wij zijn bereikbaar op 088 8821803 . Groet Heidi van webcareteam ETNA.

Reageer

S.T.Koopmans 25-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA CM350ZT

Algemene score

9,0
Een heel mooi uiterlijk en heel veel combinatie mogelijkheden .De bediening is zeer eenvoudig . de bakresultaten zijn uitmuntend, zeker voor een combi magnetron/oven

Pluspunten

  • Goede bak resultaten
  • Met grill funktie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 27-01-2020

Beste heer/mevrouw Koopmans,

Bedankt voor het delen van deze review. Fijn dat de combi-magnetron zo goed bevalt.
Veel plezier met bakken en braden :-)
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer