Liebherr ICe 5103-20 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr ICe 5103-20 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s**s@h**l.com 27-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima koel/vriescombinatie van Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

8,0
We hebben de Liebherr koel-vriescombinatie gekozen vanwege de energie-zuinigheid, het weinige geluid en omdat hij goed te installeren zou zijn in een keuken van 16 jaar oud.
Op alle drie punten is onze verwachting uitgekomen, we zijn heel erg tevreden
fam.S

Pluspunten

  • installatie-gemak
  • ruime laden
  • energiezuinig
  • goed advies gekregen
  • prima installateur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leen 10-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

9,0
Een mooie erg stille koel-vries combinatie. Voldoende ruimte en een mooi groot vries gedeelte.

Bediening is eenvoudig en re zijn een hoop keuzes zodat je de combinatie prima kan aanpassen aam je wensen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Ziet er goed uit
  • Groot vries gedeelte
  • Makkelijk zelf in te delen
  • Erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

p**n@k**l.nl 09-12-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

9,0
Geruisloos mooie indeling en energie zuinig en met een app intestellen/ besturen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k**n@g**l.com 18-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

8,0
Ruim en groot en overzichtelijk.
Wel wennen in vergelijk met onze oude.

Voordeel 5 flessen kunnen onder in de koelkast liggen.

Nadeel is 1 grote groente lade. Zou liever 2 zien.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Indeling

Minpunten

  • Groente bak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h**7@k**l.nl 09-11-2022
  • Product gekocht

Ervaring nieuwe koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

8,0
De koel/vries combinatie is ingebouwd en heeft een mooie indeling/vorm.
De koeling temperaturen zijn goed ingesteld en de koelkast geeft aan als hij te lang open staat door een signaal af te geven. Voldoet aan verwachtingen

Reageer

e**g@l**e.nl 07-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en goede reviews . Makelijk in gebruik en was direct leverbaar.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Werkt prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

k**k@c**a.nl 29-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

9,0
deze koel vries combinatie heeft veel ruimte is ook goed verlicht. ben er heel blij mee

Reageer

s**t@l**e.nl 19-10-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

8,0
Prima koelkast, degelijkheid qua flessenrek had beter gemoeten. Is nu van zwak plastic.

Reageer

c**s@g**l.com 29-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast met juiste prijs/kwaliteit/energie balans

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

8,0
Deze Liebherr koelkast gekozen om hun goede naam en goede prijs/kwaliteit/duurzaamheid. Een lager verbruik is helaas significant duurder. De koelkast is van binnen minder ruim dan gedacht, doordat de planken ondieper zijn dan onze vorige koelkast, de plankjes zijn: 28,5 cm. De groente lade daarentegen is lekker ruim.

De koelkast voelt stevig en degelijk gebouwd. Het installeren, dat hebben we zelf gedaan, is vrij complex, omdat de handleiding met plaatjes erg onduidelijk is. Ook zijn de stappen niet logisch als je de koelkast aan het einde van de keuken plaatst tegen een wand. Er zijn schroeven en onderdelen die je dan niet goed meer kan bevestigen, en was het handiger om dit voor het inbouwen al te doen. Als alle onderdelen zitten staat de koelkast wel erg stevig in de kast.

De smart functies gebruiken we niet en zien ook niet de meerwaarde ervan in.

Het geluid van de koelkast is zeer laag, maar ‘s avonds in een stille keuken hoor je het ‘gebrom’ wel.

De verlichting in de koelkast is goed en voelt luxe dat het geleidelijk aangaat. Ook is het fijn dat de lamp aan bovenkant aan de voorkant zit, zodat er geen producten zijn die het licht kunnen blokkeren, zoals in veel andere koelkasten.

Pluspunten

  • Stevig
  • Verlichting
  • Groentelade

Minpunten

  • Ondiepe planken (28,5cm)
  • Inbouwhandleiding onduidelijk
  • Relatief dure koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Maaike 17-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koelvriescombinatie, zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

10,0
Recent gekocht en zeer tevreden over de aankoop. De digitale display is makkelijk te bedienen. De koelkast heeft een prettige en fraaie indeling en er is door de makers gebruikt gemaakt van solide materialen. De deuren sluiten goed af en het systeem maakt melding als de deur te lang open staat (erg handig met kinderen die de deur wel eens vergeten goed te sluiten!). De koelvriescombinatie is idd niet goedkoop in aanschaf, maar hopelijk verdient deze investering zichzelf terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**n@g**l.com 12-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch en ruimtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

8,0
Een betaalbaar model met praktische en ruime indeling. Goede verlichting en fijne grote groentebak. Wij zijn blij met onze aankoop

Pluspunten

  • Goede verlichting
  • Praktisch ingedeeld
  • Grote groentelade

Minpunten

  • Deur gaat ver open

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

t**l@g**l.com 12-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

9,0
Wat een top apparaat. Je merkt het al aan de zware kwaliteit scharnieren en de verschillende onderdelen intern. En.. ook nog super stil.

Pluspunten

  • Kwalitatief hoogwaardige materialen
  • Zo goed als geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

e**k@g**l.com 31-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

8,0
Ik vind Liebherr een goed merk, deze koel-vries combi paste precies in de aanwezige koof.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

K**k@p**t.nl 30-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en luxe ijskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

9,0
De ijskast (koelvriescombi) ziet er qua inrichting eenvoudig uit. Maar ook erg mooi en luxe. Je wordt gewoon blij van de Duitse ‘ Gründlichkeit’. Leuk dat de temperaturen (koel en vries) bovenin zo goed te zien zijn.

Pluspunten

  • Eenvoud
  • Luxe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

m**h@c**a.nl 22-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gewoon een goed merk die Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

7,0
Ik heb bij Zwennes een ,liebherr kolevriescombi gekocht type de Ice 5103 en ik ben er tevreden over!
Ik had eerst een losstaande Lieebherr het merk is goed er mankeert nooit wat aan. Ik koop al jaren dit merk!
Deze ben ik ook er g blij mee maar ik was verwend met de losstaande koelvries/diepvries die was veel groter dan deze inbouw dat mis ik wel.
Maar alles wat ze beloven in de specificaties wordt wel waar gemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

d**a@m**n.com 03-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

7,0
Prima koelkast alleen is de inhoud wat klein. Groentelade veel te groot, zeker t.o.v. de rest van de koelkast.
Wij hebben nog een extra koelkast in de schuur, anders is deze voor een gezin echt minimaal.
Verder prima product!

Pluspunten

  • Koelt goed

Minpunten

  • klein

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

n**l@x**l.nl 19-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, zuinige en ruime koelvriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

9,0
Na 22 jaar een bauknecht koelkast te hebben gebruikt toe aan een nieuwe. De verkoper in onze vertrouwde electronicawinkel raadde Liebherr aan. Zeer blij met zijn advies. Een zuinige stille koelkast. Eerste dag na plaatsen maakte de koelkast een hard brommend geluid. Dat hield na een paar uur op en is niet meer terug gekomen. Bij navraag de volgende dag aan de verkoper bleek dat dit kan doordat de koelvloeistof na het verplaatsen nog goed op zijn plek moet komen.
De indeling is goed over nagedacht. Kan veel en ook grotere groente zoals prei kwijt in de groentelade. Ook het vriesgedeelte is ruim.
In de koelkast is het precies de temperatuur die is in te stellen.
Heel blij met de aanschaf.

Pluspunten

  • Indeling
  • Geluid
  • Zuinigheid

Minpunten

  • Hard sluiten deur
  • Plaatjes in Gebruiksaanwijzing minimaal
  • Geluid vlak na installeren
  • extra apparaatje voor nodig voor wifi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K.p. 14-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

10,0
Op aanraden van expert. Volste vertrouwen dat de koelkast heel goed is .Tot nog toe geen spijt .Zeer solide.vr.gr.fam de Wee

Pluspunten

  • Solide
  • Goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 08-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit uitstekend, praktisch voldoende

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

7,0
Nu een aantal maande de koelkast in gebruik. In het begin was ik heel positief, maar nu toch iets minder. Om een of andere reden is de indeling niet zo praktisch als mijn vorige koelkast (weinig plek voor flessen/drinkpakken in de deur door o.a. verdeler die in de weg zit; ventilator aan de achterkant neemt ruimte weg). Er staat steeds condenswater in de in onderste lade. De deur moet maximaal open om de onderste lade open te krijgen, anders steek je met de la in de deur.
-----------------------------------------------------------------------------
20 maart 2022
Eerste indruk:

Pluspunten: mooie koel-vrieskast van goede kwaliteit. Display met temperatuur is fijn.
Persoonlijke opmerking: verlichting is even wennen (klinisch wit).

Minpunten:
Handleiding van de temperatuurregelaar mag wat uitgebreider.
De deur van het koelgedeelte moet helemaal open om de onderste lade te kunnen openen zonder direct met de lade in de deur te 'steken'.

Pluspunten

  • Kwaliteit materiaal

Minpunten

  • Indeling

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

w**l@g**l.com 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een absolute aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICe 5103-20

Algemene score

9,0
Aangezien wij ruim 17 jaar veel plezier van onze vorige Liebherr aankoop hebben gehad kozen we direct voor het vervangend model toen we van de oude afscheid moesten nemen.
Het lage energieverbruik en de praktische indeling gaven de doorslag .

Pluspunten

  • Zuinig met energie
  • Praktische indeling
  • Ondehouds vriendelijk

Minpunten

  • Lange levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews