ETNA KKS4178 - Wijnkoelkasten

ETNA KKS4178
ETNA KKS4178
Review schrijven over ETNA KKS4178

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 22 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKS4178 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Petra23-09-2024

Ruime koelkast

Lekker ruim 2 ruime lades Prijs kwaliteit is goed
Pluspunten
  • Ruimte
  • Zelf ontdooiende achterwand
b********@h*********29-05-2024
4.0
Pas geleden moeten kopen omdat mijn vorige koelkast van etna kapot ging maar binnen 2 maanden heeft deze koelkast het zelfde probleem
s**1@g**l.com20-10-2023

Zeker een aanrader

Koelkast voldoet aan de verwachtingen. Veel ruimte en de lades voor fruit en groente zorgen ervoor dat alles lekker lang vers blijft.
Pluspunten
  • Veel opslag capaciteit
  • 2 lades voor groente en fruit
Minpunten
  • Deur is zwaar
Roberto30-08-2023

Koele kikker!

Ruime en betaalbare koelkast; doet zijn (koelend) werk goed en vrij stil....!
j*******************@g********16-07-2023

Etna topper

Mooie inbouw koelvries combinatie gebruiksvriendelijk goed ingedeeld en een goede prijs goed ingebouwd ook door Boxxer
Ali K15-06-2023

Stile koelkast

Een stille koelkast. Qua ruimte is iets aan kleine kant maar dan denk ik dat alle inbouw koelkasten hebben last van. Voor de rest is het prima koelkast en zeker in verhouding van de prijs.
Pluspunten
  • stil
  • prijs
Minpunten
  • ruimte
r*****@g********05-12-2022
5.0

Zeer veel lawaai, hard en schel geluid

5.0
Ondanks dat andere reviews weinig geluid melden, maakt deze KKS4178 bij mij een hard en schel geluid. Veel meer lawaai dan de oude AEG van 14 jaar geleden of de Samsung amerikaanse koelkast van 18 jaar geleden. Het is niet een beetje verschil maar heel veel verschil en echt storend. Ik heb nog nooit ergens een koelkast zoveel lawaai horen maken. Ik vrees dan ook dat er wat mis is met dit exemplaat.
Roberto T.05-10-2022

Mijn eerste ervaringen met de ETNA KKS4178

Prima ijskast die volledig doet aan de verwachtingen zoals bij het moment van inkopen voorgesteld en aangeboden werden. Het enige (misschien persoonlijke) min punt achteraf zijn de beperkte posities (sleuven) waarin de glazen plateaus geplaatst kunnen worden. Ik zou ETNA willen voorstellen om bij nieuwe uitvoeringen deze sleuven.posities uit te breiden met min. 3 stuks die de lege ruimten zoals nu te vinden zijn halverwege in te vullen. De prijs/kwaliteitsverandering is momenteel UITSTEKEND!
Pluspunten
  • Prijs/kwaliteitsverhouding
  • Snelheid van leverin
  • De gratis extra garantie van 3 jaar
Minpunten
  • aantal posities van de plateaus beperkt
M_pot@live.nl14-09-2022

Super !

Super fijne koelkast, heerlijk groot. Makkelijk schoon te houden, aldus een perfecte koelkast!
Pluspunten
  • Groot
  • Makkelijk schoon te maken
  • Extra opties
f*******@d**************22-08-2022
2 uitstekende producten een combimagnetron en een flinke koelkast beide werken prima en zijn gebruiksvriendelijk te noemen. Koelkast is geluidsarm dat is al heel erg fijn. De combimagnetron werkt ook super het gebruik is niet moeilijk en zonder een heel boekje door te lezen weet je hoe hij werkt. Super apparatuur!!
  • Gebruiksvriendelijk
a***********@v**********09-08-2022

Ruime koelkast

Prachtige grote koelkast, veel ruimte laagste stand is nog erg koud. Echt een Aanrader!!
Pluspunten
  • ruim
Minpunten
  • laagste stand is nog erg koud
r***********@g********03-08-2022

Grote inbouwkoelkast

Mooie koelkast met genoeg ruimte op alles te koelen en vers te houden. En grote vershoud lades.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Veel ruimte
r***********@g********21-07-2022

Mooie ruime koelkast

Mooie ruime koelkast, gemakkelijk in te delen en veel opbergruimte. Erg blij mee.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Gemakkelijk in te delen
Goasse23-04-2022

solide nederlands product

zeer tevreden, ziet er ten eerste keurig uit ,indeling is goed aanpasbaar als dat nodig zou zijn. Koude is zeer nauwkeurig te regelen, ook de diepvries. Ben alleenstaand, dus meer dan genoeg ruimte, ben blij met de aankoop en deze is boven verwachting!!
Pluspunten
  • zeer stil
i***@z***********27-02-2022

aanrader

Ik ben zeer tevreden over dit product en er is genoeg ruimte om alle spullen erin te doen genoeg ruimte dus ook voor een taart of meloenen bv ik zou dit artikel zeer aanbevelen aan mensen die apart een vriezer hebben
Pluspunten
  • ruimte
  • koelt super
k******@g********18-02-2022

valt tegen

Wij hebben de keukenverkoper de keus gelaten, daar hebben we spijt van Hij is mooi hoog, maar veel minder diep en niet erg praktisch qua indeling
Pluspunten
  • hoogte
  • 2 groentelades
Minpunten
  • weinig variatie in verstellen van indeling
  • te klein eierrekje
  • geen opbergers voor bijv. medicijnen
f*******@h******31-01-2022
super mooie ruime inbouwkoelkast. zit een snelkoel systeem ingebouwd en zelf ontdooier. Zeker een aanrader.
Leonie10-01-2022

Bevalt erg goed! fijne koelkast

Fijne koelkast met veel ruimte en heeft ook grote lades. De koelkast koelt heel goed!
Pluspunten
  • koelt goed
  • veel ruimte
g*****@s*******03-01-2022

klasse

ten eerste| product werkt uitstekend. 2e ziet er heel mooi uit, 3e handleiding heel erg duidelijk, heb hoge verwachtingen
Snel28-10-2021

waar voor je geld

Prima ruime koelkast. Mooi afgewerkt en een zeer acceptabel geluid (s) niveau. Overal in de koelkast de zelfde temperatuur. Redelijke prijs.
Pluspunten
  • ruimte
  • temperatuur op alle niveau(s) gelijk
Minpunten
  • NVT
t*************@h*********01-07-2021
4.0
Deze koelkast is ongeveer 3 weken geleden met onze nieuwe keuken geplaatst en ik vindt dat hij steeds hele harden tikken geeft. Wat kan dit zijn Tis niet gewoon aanslaan van de motor, zijn echt harde tikken die zelfs boven de TV uitkomen, lijkt mij niet moeten kunnen. Hoor het graag
Margriet09-05-2021

Prima formaat

Ik ben zeer tevreden, omdat de inhoud precies mijn maat is. Eerst dacht ik hem veel te vol te krijgen.Dat valt super mee!