Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KVS4102 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**m@z**o.nl 18-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel voor wenig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS4102

Algemene score

8,0
Lijkt een prima apparaat voor de prijs, Ziet er keurig uit, simpel te installeren, goede handleiding.
Helaas kan ik de kwaliteit van het product nog niet beoordelen om dat ik hem pas één dag in gebruik heb.Misschien kan k dat later nog eens doen.


mooi product voor een mooie prijs, ziet er goed uit en werkt tot nu toe perfect.Daar ik hem pas een week in huis heb kan ik over de duurzaamheid nog niets zeggen.
Officiele reactie van Atag 19-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs- kwaliteitverhouding, de handleiding en de installatie. Wij gaan ervan uit dat niet alleen deze punten maar ook de werking en het gebruik je gaan bevallen.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Reinder 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding..

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS4102

Algemene score

8,0
Het product heeft de beste prijs kwaliteit verhouding, goede uitleg om hem zelf in te bouwen/deuren om te zetten.
De afwerking is goed, en de led verlichting is mooi helder.

Pluspunten

  • Niet duur
  • compleet
  • mooie verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-07-2022

Beste Reinder,

Leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijskwaliteitsverhouding en het design.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Patrick 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

8.5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS4102

Algemene score

9,0
We hebben de koelkast net binnen.
Vind de indeling van de koelkast goed
Ben tot nu toe erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-07-2022

Beste Patrick,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je gelijk tevreden bent over jouw nieuwe koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m**n@g**l.com 15-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goedwerkende koelkast met een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS4102

Algemene score

10,0
Een goedwerkende koelkast tegen een redelijk betaalbare prijs.
Ben er tevreden mee.

Pluspunten

  • Ruim
  • Werkt uitstekend

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de koelkast, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Thomas 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper in zijn prijssegment

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KVS4102

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding, handige indeling, ziet er strak uit en houdt producten lang vers.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • werkt naar behoren

Minpunten

  • vriesvak iets aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-04-2022

Beste Thomas,

Dank je voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de indeling en uitstraling van de koelkast.
Wij wensen je veel koel plezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer