Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KIR51ADE0 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koelkast 18-11-2022

Super

Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heerlijk ruime koeler erg overzi htelijk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

René 06-09-2022

Fijne ruime koelkast

Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koelkast is een aanwinst voor in je keuken, hij is ruim en je kunt de schappen indelen zoals je zelf wilt. Ook de groentelade is een must, je groente blijft veel langer vers in 1 woord een top product van Bosch!!!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Koelkast 30-08-2022

Koelkast

Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Perfecte koelkast, ruim en goeie indeling
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan Kersten 25-05-2022

zeeeeeer ruime en stille koelkast

Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] deze koelkast is fijn in gebruik, je kunt er echt veel in kwijt en de bediening is kinderlijk eenvoudig!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nan 11-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

9,0
De keuken, dus ook koelkast was aan vernieuwing toe. Ik koos voor Bosch apparatuur waaronder deze Bosch koelkast.

Wat een feestje. Daar waar in de vorige koelkast de groenten in de groentelade na 2 dagen niet meer eetbaar waren zorgt dit apparaat voor frisse groenten dagenlang. Degelijk qua inhoud, voldoende ruimte, alarmpiep als de deur te lang blijft openstaan. Heel tevreden met de aankoop. Kan deze koelkast iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Uitstekende vershoud groentelade
  • Alarmpiep bij lang openstaan
  • Degelijk materiaal
  • Voldoende ruimte

Minpunten

  • Eigenlijk geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelijn 27-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

8,0
Fijne koelkast voor een eerlijke prijs. Geen geluid en energiezuinig. Zeer tevreden met de aankoop, zal deze zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miller 31-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtige ruime en overzichtelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

9,0
Wij hebben recent onze keuken gerenoveerd en ook de keukenapparatuur incl. koelkast vervangen.
De koelkast is ruim, overzichtelijk en heel erg fijn ingedeeld. De VitaFresh lade heeft ook echt meerwaarde, groente en fruit blijven veel langer houdbaar dan we gewend zijn. De glazen planken zijn in hoogte verstelbaar, ook erg fijn. Heel blij met de aanschaf van dit apparaat.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Alarm bij niet goed sluiten of te lang open staan
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 15-02-2022

zeer tevreden

Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] mooie uitvoering, heel ruim, goede indeling
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

r**s@h**l.com 10-01-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Ruime, overzichtelijke en fijn ingedeelde koelkast waarbij het VitaFresh gedeelte een echte meerwaarde is. Verse groenten en fruit houden veel langer dan wij gewend zijn. Met deze veelzijdige energiezuinige koelkast kun je de indeling aanpassen op je behoeften. Fijn dat hij na enige tijd alarm geeft als de koelkast te lang openstaat. Kortom, wederom top product van bosch.

Reageer

chil 15-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

nu al niet meer te missen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

8,0
we hadden eigenlijk een kleinere koelkast uitgezocht. per abuis hebben we deze ontvangen. we kunnen al niet meer zonder. deze nodigt uit om alles goed georganiseerd in te laden. en we kunnen er heel veel in kwijt

Pluspunten

  • prettige indeling
  • wij kunnen met een gezin van 4 er alles in kwijt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h**n@g**l.com 13-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch KIR51ADE0

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

9,0
We vinden dat het apparaat erg ruim is. Daarnaast maakt het apparaat weinig geluid en vinden we de accessoires goed.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Geluid

Minpunten

  • Grootte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JN 08-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

9,0
Zeer ruime en vooral stille koelkast.
Op ideale hoogte te plaatsen deur vakken en schappen
Met zeer fijne binnen verlichting

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Goede verlichting

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Spaan 04-12-2021

Goed

Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voldoende ruimte en handig piepsignaal als de deur te lang openstaat. Maakt nauwelijks geluiden koelt prima.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

f**e@o**k.com 24-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

9,0
Super mooi apparaat. Zeer gebruiksvriendelijk. Mooi design. Eenvoudig te bedienen. Koelt al zeer goed bij een lage instelling.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • koelt goed bij lage instelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

c**4@g**l.com 21-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hij bevalt tot nu toe heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

8,0
Prachtige ijskast met veel ruimte .Door de verschillende vakken kun je er veel in opbergen

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Lekker groot

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Alex 01-07-2021

Ruim en stil

Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi en efficiënt ingerichte ruime koelkast
Maakt weinig geluid
Makkelijk in te stellen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Paul 01-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

8,0
Hij is nog niet in gebruik, maar oogt prima. Qua grote gaan we er op vooruit. De rest moeten we nog uitzoeken.

Pluspunten

  • Looks

Minpunten

  • Niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marjolein 30-05-2021

prachtig design

Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] mooie ruime koelkast die flexibel in te delen valt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rob 05-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede LED verlichting, groentelade met beluchting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over de vele schappen zowel in de koelkast alsook in de deur van de koelkast. De LED-verlichting, voor de schapineling is heel handig. Je kunt namelijk niets voor de LED-verlichting zetten, zodat je bij het openen altijd maximaal licht ter beschikking hebt.
Wij raden deze koelkast met softclose deur dan ook iedereen aan.

Pluspunten

  • LED-verlichting
  • softclose deur
  • veel schappen, ook in de deur

Minpunten

  • alarm gaat vrij snel af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy C. 25-04-2021

Wat een ruimte!!!

Geschreven voor: Bosch KIR51ADE0

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De koelkast is enorm ruim en heeft een ruime verhoudbak die de producten idd langer vershoudt. We hadden deze functie in de vorige koelkast niet en dit is echt een aanwinst. Eenvoudig instelbare temperatuur en handige piep-signalen als je de koelkast even iets te lang open houdt. Top product!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews