Siemens CT836LEB6

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw espressomachines
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 73 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens CT836LEB6 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,8

Anoniem 19-05-2023

Een meesterwerk van genot!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Laat me beginnen met te zeggen dat de Siemens Inbouw Koffiemachine een waar kunstwerk is dat alle zintuigen betovert. Vanaf het moment dat ik deze prachtige machine in mijn keuken installeerde, heeft het mijn dagelijkse koffie-ervaring naar nieuwe hoogten gebracht.

Het eerste dat opvalt aan deze koffiemachine is het oogstrelende design. De strakke lijnen en de hoogwaardige afwerking maken het tot een perfecte aanvulling op mijn moderne keuken. Het feit dat het naadloos kan worden ingebouwd in mijn keukenkastjes geeft het geheel een gestroomlijnde en luxueuze uitstraling.

Maar laten we het nu hebben over de essentie: de koffie die deze machine produceert. Elk kopje koffie dat ik zet met de Siemens Inbouw Koffiemachine is een meesterwerk op zich. Met een eenvoudige druk op de knop worden mijn smaakpapillen verwend met een rijke, aromatische en perfect gebalanceerde kop koffie. Of ik nu kies voor een espresso, cappuccino of een romige latte macchiato, de machine levert altijd een onberispelijk resultaat.

Wat deze koffiemachine echt onderscheidt, is de enorme veelzijdigheid en personalisatiemogelijkheden. Met een breed scala aan instellingen en opties kan ik mijn koffie precies naar mijn smaak aanpassen. De maalgraad, de hoeveelheid water, de temperatuur en zelfs de melktextuur kunnen allemaal naar wens worden aangepast. Het is als het hebben van een professionele barista in mijn eigen keuken.

Niet alleen levert de Siemens Inbouw Koffiemachine uitstekende koffie, maar het onderhoudsgemak is ook een groot pluspunt. Het automatische reinigings- en ontkalkingsproces zorgt ervoor dat de machine in topconditie blijft en dat ik me geen zorgen hoef te maken over ingewikkelde onderhoudsroutines. Het is allemaal zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief.

Tot slot wil ik nog even benadrukken hoe stil en efficiënt deze machine is. Zelfs wanneer ik 's ochtends vroeg een kopje koffie zet, stoort het geluid van de machine niemand in huis. Dit is vooral prettig als ik gasten heb, want ze kunnen genieten van hun koffie zonder gestoord te worden.

Kortom, de Siemens Inbouw Koffiemachine heeft mijn verwachtingen overtroffen op elk gebied. Van het prachtige design tot de uitmuntende koffiekwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid, het is een investering die elke koffieliefhebber zou moeten overwegen. Deze machine brengt elke ochtend vreugde in mijn leven en ik kan het niet sterk genoeg aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar de ultieme koffie-ervaring in hun eigen keuken.

Robert 04-05-2023

Lekkere koffie met volautomaat

Geschreven voor: Siemens CT836LEB6

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zet lekkere koffie en gemakkelijk te bedienen.

Antoinette 02-05-2023

We kunnen niet meer zonder!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super apparaat, maakt heerlijke koffie. We zijn heel erg tevreden over de Siemens inhous koffie volautomaat. In onze vorige keuken hadden we een ander merk maar er is echt een groot verschil met deze Siemens. Gemakkelijk in het gebruik, eenvoudig schoon te maken, goede en duidelijke instructies. We maken er de beste capuccino's mee!! Echt een heerlijke melkschuimlaag. Beste aankoop voor onze nieuwe keuken!!! Bijkomend voordeel: geen groot koffieapparaat meer op het aanrecht. Geen spijt van deze aankoop!!!

Ferr 02-05-2023

Mooi design, lekker koffie

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel fijn apparaat wat dagelijks goed gebruikt wordt. Koffie of cappuccino, espresso of ristretto: alles in een handomdraai geserveerd. Topmachine dit

Tanja 13-04-2023

Heel goed

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Machine werkt heel fijn. Goede koffie en makkelijk keuzes te maken.

Anoniem 11-04-2023

Een kleine voldoende

6,0
Apparaat moet elke 2 dagen grondig schoon gemaakt worden anders krijg je geen goede koffie meer. Er blijft te vaak te veel koffie achter op plaatsen waar je het niet verwacht. Prijs prestatie is onvoldoende.

Richard 10-04-2023

Geweldig

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds een paar weken deze koffiemachine in gebruik. Zeer gemakkelijk in gebruik en maakt heerlijke koffie. Het apparaat is van hoge kwaliteit en zeer degelijk.

Sens R C J 06-04-2023

Wanhoop

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Schoonmaken en schoonhouden is een wanhoop

Remco 31-03-2023

Fijne machine!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne machine, eenvoudig schoon te maken, en zodra je je favoriete bonen gevonden hebt heb je heerlijke koffie en ook voor meerdere gasten snel gemaakt. Eenvoudig zelf te installeren. Het waterreservoir, uitlekbak en koffiedrap bak is qua volume op elkaar afgestemd: handig om in 1 keer alles even te doen ipv steeds 1 onderdeel. Alles wat je in de vaatwasser wil, kan in de vaatwasser. Overige onderdelen maak ik om de 6-8 weken even schoon, zoals de zetgroep. Geen verborgen plekjes waar drap kan schimmelen. Enige nadeel is dat je instructies voor bv melkslang reinigen in de juiste volgorde moet uitvoeren en niet kan doorklikken, waardoor je soms even de deur moet open en dicht doen om naar de volgende stap te gaan. Tot slot, de lijn loopt ook mooi door in de (stoom)oven die ernaast staat.

Anoniem 23-03-2023

Zelfde bonen als eerder, betere koffie!

Geschreven voor: Siemens CT836LEB6

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds 4 weken in het bezit van deze koffie machine, De vorige (geen Siemens) had na 10 jaar trouwe dienst de geest gegeven. DeiQ700 is een prima machine die heerlijke koffie maakt. Er is duidelijk een positief verschil met de vorige machine ook al gebruik ik dezelfde bonen. Het schoonmaken is wel iets meer werk geworden, maar machine is makkelijk toegankelijk.

Claudia 20-03-2023

Ik dronk geen koffie totdat...

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik dronk geen koffie totdat ik dit apparaat kocht voor mijn man. Hij drinkt een ouderwetse bak, m'n zoon een goeie ristretto en ik voorheen alleen maar thee.
Dan dé ontdekking sinds dit apparaat in onze nieuwe keuken staat:
Een latte en dan met één boontje is toch wel erg goed te doen.
Voor iedere smaak is er een koffievariant met dit apparaat. Gezelligheid kent geen onderscheid.
Oh de theedrinker kan ook meedoen door in het menu voor heet water te gaan op de juiste temperatuur.
;-)

Jinn 20-03-2023

Super fijne machine

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne machine, makkelijk in gebruik. Als enige minpunt wellicht dat er niet aangegeven wordt wanneer de melk op is.

John 13-03-2023

12 Jaar oude koffiemachine vervangen

Geschreven voor: Siemens CT836LEB6

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na 32.000 bakjes koffie hebben we besloten om onze oude Siemens koffiemachine te vervangen. Het nieuwe apparaat heeft een kleinere bonen reservoir maar is wel beter toegankelijk.
We krijgen wel vaak een melding dat de lekschaal geleegd moet worden ook is dat net gedaan. Even heen en weer halen en het probleem is opgelost. Wel vervelend. Voor de rest kunnen we zeggen dat het een prima machine is. De teller staat alweer op 165 lekkere bakjes koffie.

Manon 02-03-2023

Super fijn koffiezetapparaat

Geschreven voor: Siemens CT836LEB6

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een fijn koffiezetapparaat. Makkelijk te bedienen. De sterkte en temperatuur van de koffie is aan te passen net zoals de hoeveelheid.

Camylla 01-03-2023

Geweldig

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Veel mogelijkheden en diverse manieren om de juiste afstelling te maken!

Ron H 27-02-2023

Heerlijke koffie

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik kan niet anders zeggen dan een perfect apparaat. Heerlijke koffie en heet. Veel mogelijkheden en makkelijk schoon te maken. Na een paar weken nog steeds het apparaat aan het ontdekken en aan het experimenteren.

Koffiegenieter 20-02-2023

Top apparaat!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] In de afgelopen jaren diverse koffieapparaten gehad. Van filterkoffie en Senseo tot Krups en Pico Barrista maar deze kunnen bij lange na niet tippen aan dit apparaat! We genieten nu ruim 2 maanden van heerlijke koffie en ook het onderhoud van het apparaat is een fluitje van een cent. Wij bevelen dit apparaat iedereen aan!

blacky 30-01-2023

Uitstekend

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Snelle Lekkere koffie makkelijke bediening, mooie uitstraling.
Zeer tevreden over deze koffiemachine.

Herman 28-01-2023

Lekkere koffie

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Met deze machine is in een handomdraai een lekker kopje koffie te zetten. Nog op zoek naar mijn favoriete bakje. Genoeg mogelijkheden.

RonH 24-01-2023

Heerlijke koffie

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel blij met dit apparaat. Eenvoudig in bediening en doet wat het moet doen. Intiutief scherm en makkelijk afleesbaar. Duidelijke meldingen van acties die moeten plaats vinden. Dagelijks maken we het apparaat schoon maar kost niet veel tijd. Zijn nog zoekende naar de beste bonen voor onze smaak en sterkte maar dat is leuk experimenteren. Hte gevoel dat we een kwalitatief goed apparaat hebben gekocht. De warmhoudlade eronder is een mooie en praktische aanvulling.

Toon meer reviews