Siemens CT836LEB6 - Inbouw Volautomatische Espressomachine - 2.4L - Zwart - Koffiezetapparaten

Siemens CT836LEB6 - Inbouw Volautomatische Espressomachine - 2.4L - Zwart
Siemens CT836LEB6 - Inbouw Volautomatische Espressomachine - 2.4L - Zwart
Review schrijven over Siemens CT836LEB6 - Inbouw Volautomatische Espressomachine - 2.4L - Zwart

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 74 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens CT836LEB6 - Inbouw Volautomatische Espressomachine - 2.4L - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Fam Oral18-08-2019

Met deze koffiemachine smaakt de koffie beter!

Wij zijn liefhebbers van koffie en hebben dit product uitvoerig getest met ons merk koffie (Lavaza). Heerlijke koffie en perfect op temperatuur.
Pluspunten
  • Koffie smaakt beter
  • Koffie is op perfecte temperatuur
Klein Breteler21-07-2019

Mooi apparaat

Het is een super mooi apparaat met een luxe uitstraling. Staat prachtig in de keuken. Is makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Koffie smaakt heerlijk
Pluspunten
  • Luxe uitstraling
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
Hunen17-07-2019

Superfijne koffiemachine

Eenvoudige bediening , gemakkelijk schoon te maken , lekkere koffie die goed op temperatuur is. Mooie uitstraling en past inhet geheel
Pluspunten
  • eenvoudige bdiening
  • makkelijk schoon te maken
  • mooie uitstraling
Massie13-07-2019

Prima functionaliteit

De Siemens CT836LEB6 voldoet volledig aan de verwachting. Heerlijke koffie en eenvoudig te bedienn. ook het schoonmaken gaat eenvoudig. Daarnaast is de toelichting over de functionaliteiten duidelijk en helder weergegeven
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • duidelijke omschrijving van functionaliteiten
oscar08-07-2019

Heerlijke koffie met de juise bonen

Helemaal top. Wij zijn zeer tevreden over het gebruik en de kwaliteit. Is ook makkelijk schoon te maken. Qua uitstraling is ook helemaal top
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
  • duidelijk display
  • Mooi verlichting
  • genoeg keuze met de verschillende soorten koffie.
Minpunten
  • Geen melding dat je de melk ben vergeten
ed3sss13-06-2019

Heerlijke koffie, goed instelbaar, zowel sterkte als product

We vonden het mooi om de StudioLine-serie te hebben en daar past dit koffie-apparaat mooi in. Misschien iets te duur voor zo'n apparaat, maar met een mooie offerte zijn we toch zeer tevreden over het product zelf
Pluspunten
  • mogelijkheden sterkte
  • mogelijkheden producten
  • eigen koffie toevoegen
Minpunten
  • ingewikkeld door de vele mogelijkheden
  • schoonmaken
Danny Kalkman13-06-2019

Super koffiezet apparaat. Niet de goedkoopste, wel de beste.

Twijfel gehad omtrent het aanschaffen van het inbouw koffiezet apparaat. Veel verhalen gehoord van mensen die het veel te veel geld vinden voor een koffiezet apparaat. Klopt helemaal, een hele dure aanschaf maar de keuken ziet er qua design fantastisch uit met tevens Siemens apparaten ernaast. En het belangrijkste de koffie smaakt super, beste investering ever. Absoluut geen spijt van.
Pluspunten
  • heerlijke koffie / vele mogelijkheden
  • superstrakke design
Minpunten
  • aanschafprijs is hoog
Vlodrop13-05-2019

Gemakkelijk in gebruik

Fijn inbouw koffiezet-apparaat, we hebben hem nu 2 maanden in gebruik en hij bevalt prima. Gemakkelijk in het gebruik, goed schoon te houden en heerlijke koffie.
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • overzichtelijk
Minpunten
  • redelijk duur
E. Suta30-04-2019

Super apparaat en maakt over heerlijke koffie.

Deze apparaat zou ik iedereen aanbevelen om in de keuken in te bouwen. Super en heerlijk koffie net als of je in Italie bent.
Pluspunten
  • Heerlijke koffie, cappucino, Latte machiatto,
  • Makkelijk en duidelijk in werking
  • Snel klaar voor gebruik
Minpunten
  • Geennnnnnnnnnn
P.Steijaert01-04-2019

heerlijke koffie

Heb het apparaat nu twee maanden in huis, heerlijke koffie, makkelijk de sterkte in te stellen. dus voor ieder wat wils, ik drink graag sterke koffie. Een nadeel is dat het lekbakje vol komt te staan, terwijl we toch iets onder het apparaat zetten bij het spoelen.
Pluspunten
  • goede sterke koffie
  • heet
Minpunten
  • lekbak snel vol
Marionne Jansen27-03-2019

Erg lekker

Doet wat het moet doen, erg lekker. Makkelijk in gebruik. Super ik ben erg tevreden met mijn aankoop
jan20-11-2018
5.0

slecht ontwerp melk

5.0
omdat we meerdere koffiezet apparaten bezitten kunnen we goed vergelijken. het systeem wat siemens heeft ontworpen met een rubberslangetje voor de melk is belabberd. bij het loskoppelen van het slangetje is bijna onmogelijk om niet te knoeien. het slangetje zit met een magneetje aan het apparaat wat ook weer heel onhandig is. De deksel van de melk bestaat uit 2 op elkaar liggende draaischijven wat niet alleen onhygiënisch is maar ook lastig schoonmaken (moet steeds helemaal uit elkaar). als je dat een paar keer per dag moet doen is dat uitermate vervelend en dat gaat je dat echt tegen staan. Voor deze prijs een klantonvriendelijk ontwerp en er zijn veel betere. een heel duur apparaat met een slecht ontwerp voor de melktoevoer en onderhoud.
Miquel16-11-2018

Super apperaat met heerlijke koffie bereiding

Perfecte koffiezet apperaat van siemens. koffiebereiding snel makelijk en heerlijke koffie. Goed schoon te houden en zeer mooi design. ook app mogelijkheden zodat je koffie klaar staat als je thuis komt. echt geweldig! by the way al mijn appartuurs zijn van siemens. Goed product voor een goede prijs.
Pluspunten
  • Design
  • bediening
  • app mogelijkheid
JJan27-10-2018

Waanzinnige musthave!

Design, smaaksensatie, mogelijkheden! Geen losse apparaten op het aanrecht meer. Maakt je keuken een verlengstuk van je interieur.
Nicolejans15-10-2018

goed en mooi apparaat

We hebben dit apparaat gekozen voor zijn mooie strakke vormgeving. Het apparaat is duidelijk en werkt perfect. Voldoende opties die goed uit te voeren zijn.
Pluspunten
  • Gebruikersgemak
  • Uitstraling
Minpunten
  • Nog geen...
R. Posthumus11-10-2018

Duidelijk

Ik wou alles van hetzelfde lijn, bevalt ons uitstekend. Zoveel soorten koffie en super lekker is fantastisch. De schoonmaak proces is heel makkelijk en duidelijk. Wij zijn heel blij met deze koffiezet apparaat.
Fredf25-08-2018

Super machine alleen het grluid

Een super machine. Alles top behoudens de ventilator na een koffie. Heel jammer dat Siemems hier een niet stillere in heeft geplaatst. Inmiddels navraag gedaan waar deze ventilator voor is. Is voor het drogen van de zet groep.
Pluspunten
  • Alles
Minpunten
  • Het geluid van de ventilator
Monique13-07-2018

Heerlijke koffie zelf naar smaak in te stellen

In een nieuwe complete keuken mag een fijn koffiezetapparaat niet ontbreken en dat is deze. Hij is eenvoudig (ook via de app van homeconnect) in te stellen geheel naar eigen smaak. Werkt echt ideaal. Verder zijn alle opvangschalen en reservoirs voldoende groot. Je kunt er in ons geval zeker 10 kopjes koffie mee zetten voor je het water aan moet vullen en ook je afvalbakken is van voldoende grootte waardoor legen niet na 4 kopjes al is maar zeker het dubbele. Warmte is voor ons ook belangrijk en je krijgt hier een lekker warm kopje koffie mee. Het opschuiven van de cappuccino en daarbij behorende reinigen is ook eenvoudig. Kortom een echte aanrader, geen spijt van!
Pluspunten
  • Eenvoud in bedienen
  • Warmte koffie
  • grote reservoirs( water, afval en koffiebonen)
  • Mooi strak design
Joost van der Maarel21-06-2018

Siemens CT836LEB6 inbouwkoffie automaat

Sinds 1 week zijn we in het bezit van de Siemens CT836LEB6 inbouwkoffie automaat. De belangrijkste feature is de heerlijke koffie met de fabrieksinstellingen in combinatie met Douwe Egberts aroma rood. De komende weken ga ik wat experimenteren met instellingen en andere bonen. Het gebruikersgemak van de machine en bedieningsinterface met de mogelijkheid tot het besturen via een app, zijn handig in gebruik. Het design en luxe uitstraling van de koffie automaat zijn erg mooi en passen goed in onze keuken, zeker in combinatie met de overige apparatuur uit dezelfde lijn.
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Gebruikersgemak
  • Bedieningsinsterface
  • Design / looks
Op en top apparaat20-06-2018

Mooi apparaat en strak design

Bij aanschaf van onze nieuwe keuken hebben we gekozen voor deze volautomatische espresso machine. We zijn beide echte koffiegenieters en vinden het dan ook leuk om nu onze eigen naar maak te kunnen zetten. Van een lekkere sterke espresso tot een heerlijke latte. Alles kan met dit apparaat. Verder een super strak design door de blacksteel edition. Al met al een super apparaat.
Pluspunten
  • Van alle gemakken voorzien
  • Strak desing
  • Heerlijke koffiecreaties
Minpunten
  • Schoonmaken neemt wat tijd in beslag
Joyce22-04-2018

eenvoudig in gebruik, overzichtelijk en duidelijk

compleet koffiemachine, veel instellingen mogelijk waardoor altijd het perfecte kopje koffie. Design is ook heel mooi. makkelijk in onderhoud.
gertjan19-04-2018

Heerlijke koffie en makkelijke bediening

apparaat geeft aan wat je moet doen moet alleen de sterkte van je koffie zelf regelen alle koffie die ik tot nu toe gezet hebt smaken uitstekend
Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • heerlijke koffie
Minpunten
  • nog geen min punten kunnen vinden
Johan A27-02-2018

Super apparaat met veel mogelijkheden

Na jarenlang een Neff nu in de nieuwe keuken de Siemens Topline serie ingebouwd. Super apparaat, makkelijk in de bediening met veel mogelijkheden. Koffie smaakt super lekker en bediening via App is ook heel handig alleen al om het apparaat remote op te laten warmen en te spoelen.
Pluspunten
  • Eenvoud in bediening
  • Goede kwaliteit
Minpunten
  • Installeren van HomeConnect
A03-02-2018

Makkelijke bediening

Erg plezierig in gebruik. Je kunt he eigen koffie voorkeuren voorprogrammeren en de wifi is een leuke gadged. Niet dat het een verbetering is op gebruik ( machine spoelt vaak) maar bij storingen (nog niet gehad) kan er op afstand gekeken eorden naar get probleem.
Pluspunten
  • Bediening
Minpunten
  • Spoelen