Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne-Sophie V 13-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

9,0
Tijdens het testen van dit product was ik aangenaam verast van het gebruiksgemak en de kwaliteit. Het moderne zwarte design ziet er stevig uit en ligt goed in de hand. Wat voor mij het verschil maakt is het lichtje dat aantoont wanneer je te hard poetst. Blijkbaar deed ik dat veel in het begin en dankzij deze tandenborstel heb ik geen last meer van bloedend tandvlees of pijn na het poetsen. Zeker aan te raden want prijs/kwaliteit is dit een heel correct product!

Pluspunten

  • design
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • eenvoudig
  • witte lader

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

j**h@t**t.be 13-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Topgerief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

9,0
Ik heb de tandenborstel al enkele maanden gebruikt en ben er zeer tevreden over. Sinds ik het gebruikt zijn mijn tanden veel witter geworden. De ingebouwde technologie wat aangeeft wanneer je te hard poetst is zeer goed voor een betere poetsstijl te ontwikkelen. Ik raad het iedereen aan!!

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Aanwijzingen poetsen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

s**4@g**l.com 13-09-2021
  • Product getest

Algemene score

8,0
Deze tandenborstel doet wat hij moet doen. Mijn tanden voelen proper aan nadat ik ze gepoetst heb. De tandenborstel is gemakkelijk in gebruik en door de led rand kan je goed zien of je teveel druk zet of niet. Tijdens het testen merkte ik dat de batterij lang meegaat en ook snel terug oplaadt. Ik ben zeker tevreden van deze tandenborstel.

Reageer

s**r@h**l.com 12-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

8,0
Ik heb de Oral-B Pro 3500 Black nu ondertussen 3 maanden ongeveer en ben echt tevreden van deze tandenborstel. De batterijduur is best wel lang. Ik doe gemiddeld een 2/3-tal weken met dezelfde batterij. Daarna geeft hij aan doormiddel van een klein lampje dat hij opgeladen moet worden. Wel vind ik het onduidelijk om te zien wanneer hij opgeladen is, want dan geeft hij namelijk geen lampje. Mijn vorige tandenborstel gaf dan een groen lampje. De 3 verschillende standen gebruik ik eigenlijk zelden. Meestal gebruik ik de eerste stand. Ik zou niet goed weten waarom ik de andere standen zou moeten gebruiken. De druksensor vind ik wel heel handig, want sinds ik deze tandenborstel heb, merk ik dat ik minder tandvleesproblemen en dergelijke heb omdat ik mijn tanden minder hard poets en mijn tandvlees dus niet meer stuk schrob. Over het algemeen vind ik deze tandenborstel zeker goed en raad ik aan om deze borstel te nemen boven de oudere versies.

Pluspunten

  • Druksensor
  • Mooie borstel
  • Handig doosje
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Onduidelijk wanneer opgeladen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

j**l@h**l.com 12-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

No-nonsense tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

8,0
Allereerst is deze zwarte editie gewoonweg prachtig. Staat heel mooi op je wastafel.
Het poetsen zelf heb ik weinig negatief op aan te merken. Al merk ik wel tijdens het testen van deze tandenborstel dat de druksensor redelijk gevoelig is en deze al snel rood oplicht. De bijgeleverde borsteltjes zijn ook net iets te zacht voor mij. De tandenborstel doet lang zijn werk na een nachtje opladen. Wel vervelender is dat wanneer deze leeg is, de tandenborstel gewoon uitvalt zonder waarschuwing. De ingebegrepen reisetui is heel handig voor op vakantie of logeerpartijtjes. Een aanrader voor wie een mooie elektrische tandenborstel zoekt die goed zijn werk doet zonder al te veel poespas.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Doet z’n werk

Minpunten

  • Gevoelige druksensor

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

yev 12-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Leuke tandenborstel met handige reis-etui

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

8,0
tijdens het gebruiken van de Oral-B pro3 viel me meteen het handige 'standen' systeem op waarmee je de poetsdruk mee kon aanpassen, ik ben een persoon met wat last aan het tandvlees en dit verminderde de eventuele pijn enorm voor mij. Ik mocht deze tandenborstel testen en ook was er een handige reis-etui bij waardoor mijn tandenborstel niet vuil wordt tijdens het reizen.

Pluspunten

  • Leuke kleur
  • 3 verschillende standen
  • reis-etui
  • Goed voor gevoelig voor tandvlees

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

Joke1998 12-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Simpele maar zeer goede tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze tandenborstel nu ondertussen al een tijdje kunnen uittesten en ik vind het nog steeds een toptandenborstel. Het is een relatief simpele tandenborstel, maar het is zeker de moeite waard voor zijn prijs. De tandenborstel heeft een druksensor met een lampje waardoor ik kan zien wanneer ik te hard op mijn tanden druk bij het tandenpoetsen. De tandenborstel komt met een handige reisetui, waarin je de tandenborstel handig kan verpakken. Wat wel jammer is, was dat er maar 1 opzetborsteltje mee geleverd werd.

Pluspunten

  • Reisetui
  • Druksensor
  • Ook voor gevoelige tanden

Minpunten

  • Slechts 1 opzetborstel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Naomiblondelle@hotmail.com 12-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goede borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

7,0
Ik had voordien een gewone oral b electrische tandenborstel, na het testen van deze merk ik toch wel het verschil. Ik heb een gevoelig gebit en mijn tandvlees was altijd zeer gevoelig na het poetsen. Nu met de oral b pro 3500 heb ik daar geen last meer van. Deze heeft 3 standen waaronder een voor gevoelig tandvlees. Ook heeft de tandenborstel een rood lampje als je te hard drukt super handig. Ik heb mijn tandenborstel tot nu toe nog geen enkele keer moeten opladen dus de batterij gaat lang mee. Zeker aan te raden!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kdw 11-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

8,0
De tandenborstel Oral B Pro3 is een degelijke elektrische tandenborstel! Je kan op 3 standen poetsen. Het toestel heeft een timer van 4 keer 30 seconden en 2 minuten op het einde. Wat ik heel handig vind (en zeker voor kinderen) is dat het toestel een rood lichtje geeft als je te hard drukt. Ik heb deze tandenborstel mogen testen maar gebruikte al eerder een Oral B tandenborstel. Het is fijn dat je dezelfde oplader kan blijven gebruiken. De opzet-tandenborstels zijn standaard dus kan je makkelijk vinden en blijven gebruiken. Zeker een pluspunt! De borstel op zich draait snel en maakt goed schoon. Er is een mooie reisetui meegeleverd maar daarin past enkel de borstel niet de oplader.
Als ik een verbeterpunt mag melden: ik vind deze borstel vrij dik, een slanker toestel zou beter in mijn hand liggen. Maar zoals je van een groot merk als Oral B mag verwachten, is dit een kwaliteitsvol en degelijk apparaat.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Compatibele borstels

Minpunten

  • Dik handvat

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Cynthia001 11-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Krachtigere en grondigere reiniging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

8,0
Met deze tandenborstel Pro3 3500 van Oral-B ervaar ik een vele krachtigere en grondigere reiniging dan met mijn vorig model van Oral-B.
Met de 3 poetsstanden is het ook mogelijk om op een zachtere stand je tanden te poetsen wanneer deze gevoeliger zijn.
De bijgeleverde reisetui is heel handig en met de poetsdruksensor poets je nooit te hard.
Na het testen van deze tandenborstel kan ik besluiten dat deze doet wat het moet en daarom raad ik deze ook aan.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Grondige reiniging

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

v**s@i**d.com 10-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Getest en goedgekeurd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

8,0
Mijn nieuwe elektrische tandenborstel is aangekomen en heb deze uiteraard onmiddellijk getest. Het opladen ging zeer vlot.
De oral-B pro 3500 is zeer gebruiksvriendelijk en zonder overbodige snufjes. Na het poetsen heb je een schoon en proper gevoel en dit is uiteindelijk wat je eigenlijk verwacht. De extra stand voor gevoelige tanden is natuurlijk wel een welgekomen functie voor personen die hier nood aan hebben.
Persoonlijk vind ik het rubberen randje aan de onderkant wel een pluspunt. Dit geeft het toestel meer stabiliteit bij het wegzetten ervan.
voor deze prijs een correct toestel dat doet wat het moet doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Olivier T 10-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Supr product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

8,0
Voor ik deze tandenborstel had ik een oudere Oral-B tandenborstel. Nu ik deze heb mogen testen het nieuwere model is veel beter. Ik zie een duidelijk verschil aan mijn tanden. Hij heeft ook 3 verschillende standen en is veel krachtiger als vroeger. De batterij gaat ook zeer lang mee wat handig is als je op verlof gaat. Ik raad deze tandenborstel aan voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

p**l@m**n.com 09-09-2021
  • Product getest

Algemene score

8,0
Na uitvoerig testen van de tandenborstel vond ik het zeker de moeite waard. Het handige opbergdoosje maakt dat de tandenborstel gemakkelijk kan meegenomen worden op reis. had het opladerblok ook zwart geweest had dit beter bij de tandenborstel zelf gepast.

Reageer

j**s@g**l.com 09-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Top kwaliteit !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

9,0
Ik had het genoegen om deze tandenborstel te testen en te gebruiken. Het heeft een echt mooi design met zijn heldere zwarte kleur. Ik ben heel tevreden over de prestaties van dit. Hij borstelt prachtig, mijn tandplak is verdwenen en hij blijft lang genoeg opgeladen. Ik kan deze Duitse kwaliteitstandenborstel qua prijs en kwaliteit alleen maar aanraden.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 09-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Topartikel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

7,0
ik heb de oral B Pro 3500 Black nu enkele maanden in mijn bezit en kunnen testen. door het lampje op de borstel kan je makkelijk de juiste druk uitoefenen. deze werd geleverd met een handig reis-etui. De tandenborstel heeft 3 standen ( dagelijks gebruik, whitening en gevoelig) dit om eventuele gevoelige plekken grondig te kunnen poetsen en ook je tanden witter te krijgen. Ook handig is het feit dat de tandenborstel elke 30 seconden trilt zodat je weet wanneer je lang genoeg elk stuk van je gebit gepoetst hebt.
een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**k@g**l.com 09-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Stralende tanden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

8,0
Stralende tanden

Deze tandenborstel voldoet aan alles wat je verlangt. Hij poetst goed schoon en meldt het duidelijk als je te hard op de tanden drukt. Hij heeft drie poetsstanden om eventuele gevoelige plekjes in de mond goed te kunnen schoonmaken. Ik heb dit product mogen uittesten en ben zeker overtuigd door deze tandenborstel. Ik beveel deze dan ook aan mijn familie en vrienden. Tijdens reizen gaat de batterij van de tandenborstel langer mee dan die van andere tandenborstels van Oral-B.
Kortom een product die voldoet aan de verwachtingen!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lichtindicatie wanneer je te hard duwt

Minpunten

  • Witte lader

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sven 07-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Degelijke en mooie tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

8,0
Ik heb de oral-b pro 3500 nu al even in gebruik en heb het gevoel dat na het poetsen mijn tanden echt wel proper zijn. Het lampje op de tandenborstel helpt me om de juiste druk uit te oefenen op de tandenborstel en het lampje kleurt ook rood als de batterij bijna leeg is. Deze tandenborstel heeft 3 standen ( dagelijks gebruik, gevoelig en whitening) al gebruik ik enkel de stand dagelijks gebruik. De zwarte tandenborstel staat mooi op het aanrecht en wordt geleverd met een handige reis-doosje. Eén klein minpunt is dat een zwarte tandenborstel wordt geleverd met een witte lader. Al met al is dit een detail en na enkele weken testen zal ik deze tandenborstel zeker blijven gebruiken.

Pluspunten

  • 2 standen
  • doosje voor op reis

Minpunten

  • witte lader

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

i**7@g**l.com 03-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Classy tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

8,0
Ik ben sinds 2 maanden eigenaar van deze elektrische tandenborstel en ik moet zeggen dat ik er zeer tevreden van ben! Een van de grote voordelen van deze tandenborstel is de reisetui. Deze is enorm handig en compact, zodat je de tandenborstel gemakkelijk kan meenemen op verplaatsing. Andere voordelen zijn: een lange batterij en krachtige motor. Tot slot, de kleur is ook enorm classy! Ik raad deze elektrische tandenborstel van Oral-B dus zeker aan!

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Mooie kleur
  • Lange batterij

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

C**s@h**l.com 03-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijne tandenborstel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

9,0
Toen ik deze elektrische tandenborstel van oral b voor de eerste keer uit de verpakking haalde, zag ik meteen een heel knap strak zwart design. In de doos zit een handige opbergbox om je tandenborstel overal mee naar toe te nemen, ik ga vaak opreis dus dit is voor mij een must. De handleiding is heel duidelijk, geeft perfect aan welke mogelijkheden deze tandenborstel allemaal heeft. Ik ben deze tandenborstel nu reeds enkele maanden aan het testen, en ik ben echt heel tevreden. Mijn tanden voelen alsof ik van de tandarts kom en ik heb steeds een zeer schoon gevoel. De elektrische tandenborstel kan vrij lang meegaan zonder dat je hem hoeft op te laden, wat altijd een pluspunt is. Ik vind het zeer handig dat er een rood lampje aangaat op het moment dat je te hard begint te poetsen. Ik kan dus stellen dat ik echt een heel tevreden gebruiker ben van deze tandenborstel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hanne 02-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Timer is ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B PRO Oral-B Pro 3 - 3500 - Zwarte Elektrische Tandenborstel Ontworpen Door Braun zwart

Algemene score

8,0
Ik gebruik deze tandenborstel nu al een lange tijd en ik ben er tevreden over. Het heeft een mooi strak zwart design, mocht de oplader ook zwart zijn geweest dan was het plaatje helemaal compleet. Deze tandenborstel heeft 3 standen maar ik vind dat een beetje overbodig omdat ik meestal gewoon de eerste stand gebruik. De druksensor daarentegen heeft me tijdens het testen wel aangenaam verrast. Zo weet je wanneer je te hard poetst dat je wat rustiger aan moet doen als het lampje rood wordt. De aan en uit knop bij deze tandenborstel steekt niet uit zoals bij mijn vorige oral b tandenborstel, dat vind ik wel een minpunt omdat het soms wel 'zoeken' is achter de knop. Het beste vind ik dat de tandenborstel om de 30 seconden trilt zodat je weet dat je van kant moet veranderen. De batterij gaat ook lang mee, wat ook een pluspunt is.

Pluspunten

  • Timer
  • Druksensor

Minpunten

  • Aan uit knop

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews