Cannondale Mavaro Neo 4 Low StepThru - Elektrische fietsen
Cannondale Mavaro Neo 4 Low StepThru - Elektrische fietsen
Comfortabele fiets
Het is een super fijne fiets, erg comfortabel en voelt stevig aan. De vering van de fiets werkt goed, de banden zijn stevig en de verdere kwaliteit is top. Voor zowel korte als lange afstanden goed te gebruiken, de verschillende ondersteuningsstanden gaan geleidelijk in elkaar over. De versnellingen zijn ingesteld in de andere richting dan ik normaal gewend ben, dus dit is even wennen en werkt niet handig. De accu is makkelijk op te laden, het verwijderen en plaatsen ervan is een handigheid die je even door moet hebben. Er zit een losse klep op, dit is niet handig. Het is verder een super fijne fiets voor iedereen denk ik.
Pluspunten
- Mooie fiets
- Stevig
- Ondersteuningsstanden
- Goede vering
Minpunten
- Schakelen
- Losse klep voor de accu
Fiets getest
Ik heb deze fiets 3weken getest en ben zeer tevreden. Ik gebruikte deze e-bike voornamelijk met woon/werk verkeer zo'n 40 km per dag. De fiets was makkelijk in gebruik. Met weer en wind was de fiets goed te gebruiken en ook remde de fiets zeer goed in natte omstandigheden. De ondersteuning keuzes waren goed te bedienen ook met de combinatie van de versnellingen .
Alleen miste ik de snelbinders. Op de bagagedrager kon je verschillende soorten fiets tassen plaatsen. Het fiets comfort wa6 heerlijk , goede zithouding. De handvatten waren goed vast te houden. De plaats van de accu was goed en mooi afgewerkt, ook het verwijderen van de accu ging goed. Het fietsen zonder ondersteuning was te doen, maar wel pittig.
Een fiets die goed in gebruik is.
Pluspunten
- Goede zithouding
- Gebruik ondersteuning
- Duidelijke display
Minpunten
- Actieradius ( met een te lichte accu)
- Bel geluid.
Hele fijne comfortabele en sportieve e-bike
Allereerst wil ik beginnen met het feit dat het een verademing was om een e-bike te testen voor drie weken. Ik woon in Amsterdam, dus het was erg fijn dat ik zonder veel moeite overal heen kon fietsen. Ook voor het woonwerk-verkeer (waarvoor ik 20 km heen en 20 km terug moest fietsen) is het een hele fijne e-bike. Het heeft een goede ondersteuning, het heeft een mooi en sportief uiterlijk en vooral de banden vind ik een pluspunt. In de stad heb je namelijk vaak te maken met tram rails waar je met de fiets overheen moet. Dat is met de dikke banden geen enkel probleem. Daarnaast ligt de e-bike goed op de weg waardoor het fietsen op een slecht wegdek ook goed gaat. Een klein minpunt is dat je moet wennen aan het schakelen. Vooral bij stoplichten kan het soms zijn dat je niet in de juiste versnelling zit. Dan moet je hem eigenlijk van tevoren al schakelen wil je redelijk snel kunnen wegfietsen. Ook is het sportieve zadel even wennen bij langere ritten. Al met al vind ik het een erg fijne e-bike die erg prettig fietst in de stad en comfortabel rijdt.
Pluspunten
- Goede ondersteuning
- Mooi uiterlijk
- Dikke banden
- Fijne fietscomfort
Minpunten
- Sportief zadel
- Wennen met schakelen