Cube Supreme Hybrid One 500 - Elektrische Hybride Fiets - Grijs - 2022 - EE M - Hybride fietsen

Cube Supreme Hybrid One 500 - Elektrische Hybride Fiets - Grijs - 2022 - EE M
Cube Supreme Hybrid One 500 - Elektrische Hybride Fiets - Grijs - 2022 - EE M
Review schrijven over Cube Supreme Hybrid One 500 - Elektrische Hybride Fiets - Grijs - 2022 - EE M

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

Alle 0 prijzen en aanbieders

Specificaties

Belangrijkste kenmerken
EAN

Productomschrijving

Specifieke kenmerken van de CUBE Supreme Hybrid One 2022 De CUBE Supreme Hybrid One 2022 model is een goed vervaardigde elektrische fiets met aluminium frame en een lage instap, wat de fiets gemakkelijk toegankelijk maakt voor alle gebruikers. De fiets heeft 28 inch wielen, wat een gemiddelde wielmaat is voor volwassen fietsen. De aantrekkelijke kleurstelling van lunar/grey, of grijs, geeft de fiets een modern en strak uiterlijk.
Aandrijving en besturing Het Shimano-versnellingssysteem zorgt voor soepel schakelen en een breed scala aan versnellingen om verschillende terreinen aan te kunnen. Het beschikt over een motor die in de trapas is geplaatst en de Shimano Nexus SL-C3000-7 Revoshift shifters maakt snel schakelen mogelijk, ongeacht de rijomstandigheden. De accuvermogen bedraagt 500 watt, wat voldoende is voor gemiddelde tot lange fietsritten. De specifieke actieradius wordt echter niet vermeld.
Remsysteem en comfort Voor de veiligheid is de fiets voorzien van Shimano's betrouwbare hydraulische schijfremmen voor en achter. Deze remmen kunnen onder alle weersomstandigheden een stabiele remkracht leveren. De fiets is uitgerust met een comfortabel zadel en handgrepen van het merk RFR voor extra rijcomfort. De verstelbare stuurpen, gemaakt door CUBE, maakt het mogelijk de hoogte- en hoekafstellingen aan te passen aan de eigen fietsstijl en comfortniveau van de fietser.
Extra kenmerken Deze e-bike is uitgerust met Continental Contact Urban banden, die duurzaam en betrouwbaar zijn, waardoor ze een goede keuze zijn voor stadsritten of wanneer je offroad wilt gaan. Het Bosch display is handig geplaatst op het stuur voor de bediening en er is geen melding van de mogelijkheid om dit te verwijderen. De adviesprijs voor de CUBE Supreme Hybrid One 2022 bedraagt 2599 euro.

kolibri18-04-2023
Ik had hoge verwachtingen van deze fiets na het lezen van vele goede reviews. Maar het is me best tegengevallen. De ondersteuning werkt goed maar in alle standen of combinaties (ondersteuning met versnellingen) moet ik veel trappen. Als in: vaak rondgaan. Er is geen stand waarin je lekker rustig kunt trappen. Zelfs in de hoogste versnelling met de laagste ondersteuning moeten de trappers dus nog snel rond. Dit vind ik niet lekker fietsen... Bij een ander Cube-model was het hetzelfde. Daarna een ander merk getest, dat ging veel beter. Wel jammer want het is een mooie fiets.
Pluspunten
  • stille motor
Minpunten
  • je moet altijd 'snel' trappen
c*************@g********17-04-2023
Deze stadsfiets heb ik 3 weken intensief mogen testen. Het is een mooie fiets om te zien. Netjes afgewerkt. Ik vind de fiets wat zwaar voor mezelf en de rechte zithouding niet zo prettig. Het verstellen van het stuur gaat lastig. Al fietsend, dus daar waar de fiets voor is, gaat het allemaal soepel. De brede banden samen met de vering geven goed comfort. Handvaten, bel, bagagedrager etc. zijn allemaal oké. Het zadel vind ik wat minder, maar dit is zeer persoonlijk en gemakkelijk op te lossen met een ander zadel. De motor is erg stil en verder ook mooi weggewerkt in het frame. De accu uitnemen en terugplaatsen gaat niet gemakkelijk. Ook de afdekklep laat zich lastig terugplaatsen. Accu laden gaat redelijk snel. Het slot was lastig en onderweg ook een onderdeel ervan verloren. De motor vind ik matig: is vrij licht voor een redelijk zware fiets.
Pluspunten
  • Mooi
  • Stille en mooi weggewerkte motor
  • Brede banden
Minpunten
  • Matige motor 40 nM
  • Accu uitnemen/terugplaatsen
  • Slot
Lees alle reviews

Heb jij dit product in bezit en wil je graag je mening geven? Start dan hieronder met het schrijven van je review. Afhankelijk van de details duurt het schrijven van een review gemiddeld tussen de 3 en 10 minuten. Met jouw mening help je andere bezoekers een betere keuze te maken én maak je iedere maand kans op €250,-! Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?