Giant Entour E+ antraciet / dames / M / 2020 - Reviews

Bekijk 24 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Giant Entour E+ antraciet / dames / M / 2020 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

7,7

Suzanne M 23-03-2023
  • Product gekocht

Er gaat technisch heel veel niet goed

5,0
Ik heb deze fiets nog geen jaar en de laatste twee maanden ineens drie keer bij de fietsensmaker gestaan wegens uitval van de fiets. Inmiddels is er iets gedaan met de gateway, de regelaar van de standen en het display. Ik ben er helemaal klaar mee. Na de laatste update zou de werking van de automatische stand (valt elke keer weg) weer goed zijn maar dit is helaas ook niet het geval. De accu is na de drie x uitval erg slecht. Ik rijd er max 60 km op en dat voor een 500 watt..

Pluspunten

• Wegligging
  • Veel power

Minpunten

• technische problemen
  • Klepje accu
  • Lak kwetsbaar
  • Accu is zwaar
  • De Giant app niet gebruiksvriendelijk

Voldoende

Ton 30-11-2021
  • Product paar maanden in bezit

Topper van Giant

De vorige e-bike kon Giant software matig niet voor elkaar te krijgen, vandaar dat we deze hebben gekocht. De e-bike is zonder meer een aanrader. Perfect voor korte- maar zeker ook voor grotere afstanden.
Als u kiest voor deze e-bike heeft u een topper voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

• Kwaliteit
  • Rijdt geweldig

Minpunten

• Software matig nog enkele puntjes aanpassen

j**a@g**l.com 07-11-2021

Zeer slecht!

4,0
Eerst vocht in de display naar 14 maand helemaal niets meer vervolgens zo maar een ander display opgezet waar je helemaal niets kan uitlezen.B.v snelheid gereden km etc. Vervolgen word doodleuk gezegd niet leverbaar drama dus probeer nu contact te krijgen met Giant Nederland!

Onvoldoende
Voldoende

t**8@g**l.com 12-08-2021
  • Product paar maanden in bezit

Giant entourer 2021

Met de nieuwe midden motor van Yamaha is deze ebike een topper. Wegligging is perfect , schakeling loopt soepel. Dit is inmiddels onze 4e Giant ebike en we zijn er erg tevreden mee. De software heeft het afgelopen jaar diverse noodzakelijke updates gehad en is nu weer perfect.

Pluspunten

• Stabiliteit

Minpunten

• Rubberendopje van accuhouder is slecht

Jan 14-09-2020

goede accu zelf 120 km gefietst

10,0
goede fietsmaker bij dealer gekocht 14 dagen op proef waar vindt je dit nog en 3 jaar garantie op alles.

Pluspunten

• goed stabiel
  • weinig geluid van de moter

Saskia 03-08-2020

E bike giant

Een kwaliteits fiets. Rijdt goed, met een 60 n motor waardoor die nog makkelijker een heuvel opgaat en betere ondersteuning biedt dan vele andere e bikes.
Ik heb ze bijna allemaal getest en voor mij fietst deze het lekkerste.

Pluspunten

• 60 n.
  • Stabiele fiets en sportieve zithouding
  • Geen afneembaar display (vind ik positief)
  • Prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

• Geen lederen handvaten.