Canon PowerShot SX70 HS zwart - Reviews

Specificaties
Filmen in full-HD
Filmen in 4K Ultra-HD
Optische zoom
65 x optische zoom
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon PowerShot SX70 HS zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roy 26-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Canon PowerShot SX70 HS zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX70 HS zwart

Algemene score

8,0
Heb hem aangeschaft omdat hij heel ver kan inzoomen en erg licht is , kan hem dus voor allerlei doeleinden gebruiken zonder maar een lens te hoeven veranderen. Hij heeft een goede grip mooi display kortom fijn toestel. Heb hem gekocht bij foto de vakman uden/wijchen. Ben in beide zaken super geholpen en bieden een uitstekende service.

Pluspunten

  • Groot zoombereik
  • lichtgewicht

Minpunten

  • geen geheugenkaart meegeleverd
  • geen usbkabel meegeleverd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Willem 23-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

aanvulling op eerdere review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX70 HS zwart

Algemene score

8,0
Inmiddels paar maanden ervaringen opgedaan. Had al ervaring met voorganger de sx 60hs, maar heb nu de ervaring dat de beeldkwaliteit van deze sx 70 hs er niet op is vooruitgegaan. Zelfs minder kwaliteit dan zijn voorganger. Hetzelfde geldt voor de ruis. Canon kan dan wel zoals ze zeggen een andere Digic-processor erin gedaan hebben, maar aan de beeldkwaliteit, met name de ruis is dit niet te merken. Tot 400 ISO gaat het redelijk, maar daarboven veel ruis, waardoor de foto's waterverf-achtig ogen. Blijft natuurlijk het grote zoombereik, waarbij het advies is, om bij een groter zoom gebruik toch wel een statief te gebruiken, ondanks dat Canon beweert dat de stabilisatie verbeterd is (meer stops). Al met al een redelijk goede camera, als je voornoemde nadelen probeert te omzeilen, dus lage ISO- waarden en statief zonodig gebruiken. Voordeel blijft het lage gewicht en grote zoombereik.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.S 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Camera met groot zoombereik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX70 HS zwart

Algemene score

9,0
Camera een paar dagen in bezit en al van alles uitgeprobeerd. Fijne, handzame camera met een groot zoombereik . Maakt goede foto’s , ook onder mindere weersomstandigheden. Flitser werkt goed, foto’s zijn goed.

Pluspunten

  • Grote zoom
  • 4K video
  • Digic 8 beeldprocessor
  • 20,3 MP
  • RAW

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige camera met groot zoombereik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX70 HS zwart

Algemene score

9,0
Als natuurliefhebber wandel ik veel en wil daarbij de bezienswaardigheden zoals vogels, vlinders, bloemen etc. in beeld brengen. Vanwege het grote zoombereik tot liefst 1365 mm en de macro-instelling is deze camera uitermate geschikt. De compacte camera neem je gemakkelijk mee in je bagage of rugzak. Ik had al ervaring met zijn voorganger de SX60HS en voor deze opvolger gekozen vanwege de 4K video, verbeterde sensor ( meer megapixel) en de heldere electronische zoeker.

Pluspunten

  • groot zoombereik
  • compacte camera
  • goede beeldkwaliteit
  • video in 4K
  • heldere electronische zoeker

Minpunten

  • helaas geen hotshoe voor externe flitser

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

monique 06-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

alleskunner voor op reis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX70 HS zwart

Algemene score

9,0
na de sx50 nu heel content met de sx70. zeer goede en scherpe zoom, filmmogelijkheden ook goed, al moet ik me hier verder in verdiepen. camera litg stabiel in de hand, materiaal voelt stevig aan. wifi helemaal handig. met de bijbehorende app kun je de camera ook op afstand bedienen.

Pluspunten

  • zoom
  • scherpe foto
  • filmmogelijkheden
  • wifi

Minpunten

  • niet waterdicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. F. 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lichte cam. met veel zoom, foto en video

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX70 HS zwart

Algemene score

9,0
Het is een fijne, lichte camera met veel (65x) optische zoom.
Makkelijk mee te nemen, mooie foto’s en goede video opnames.
Geen gesleep met lenzen.

Pluspunten

  • Veel zoom, zonder losse lenzen
  • Makkelijke bediening
  • Mooie foto’s en ook video, ook in ‘auto’ stand
  • Prijs-kwaliteit goed

Minpunten

  • Geen USB kabeltje meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 18-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX70 HS zwart

Algemene score

9,0
Een gebruiksvriendelijke, lichte digitale camera. Vele mogelijkheden en perfecte resultaten.
Groot bereik van groothoek tot grote zoom en macro. Beslist een aanrader !

Pluspunten

  • gewicht
  • gebruikmogelijkheden
  • zoombereik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Bruijnincx 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte camera met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX70 HS zwart

Algemene score

9,0
Heb al eerder een Canon gehad, en met deze camera is de zoom verbeterd en ook de mogelijkheden van filmen en de wifi toevoeging maakt deze camera een goede keus.

Pluspunten

  • licht gewicht camera
  • gemakkelijk te gebruiken
  • kwalitatief/prijs verhouding goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer