Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Megapixel
20,3 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in 4K Ultra-HD
Optische zoom
30 x optische zoom

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andre 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Uitgebreide compact camera.
Biedt meer mogelijkheden dan verwacht.
Sneller inzoomen door de lensring te draaien.
Mooie camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 31-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Topper met oneindig veel opties, en ook goed als automaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Deze camera gekozen door uitgebreid reviews en testen te hebben gelezen. In de winkel gekocht omdat je dan meteen een goed gebruik krijgt en ook werden de camera instellingen meteen ingesteld en doorgenomen. Nu meteen maar aan de gang. Later meer ervaringen.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • mogelijkheden

Minpunten

  • later
  • later

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ida 19-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Camera met kantelbaar scherm en veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Na veel reviews lezen bleven er twee over en ik heb de Panasonic TZ90 gekozen omdat deze prettiger in de hand lag. Afwisselend gebruiken van touchscreen en knoppen is erg handig. Ook kun je een foto maken door alleen het scherm aan te raken, dit geeft minder beweging als via de afdrukknop.

Pluspunten

  • kompasfunctie
  • macro en telemacro
  • erg veel mogelijkheden
  • correctiemogelijkheid op witbalans

Minpunten

  • veel handelingen voor verzenden naar pc/smartfoon
  • onduidelijke handleiding
  • aan/uit-knopje gaat te makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte camera met veel mogelijkheden en 4K functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
De camera is makkelijk in gebruik ,maakt bijzondere mooie foto's en filmopnames.Er valt heel veel te ontdekken met deze camera . Ik heb voor deze camera gekozen om mijn interesse in fotografie te verbreden. Mooie vakantie foto's maken, vooral van de omgeving.

Pluspunten

  • ligt goed in de hand
  • makkelijk in gebruik
  • duidelijke handleiding
  • touchscreen
  • goede prijsverhouding

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nica 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een heel goede compact camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
helemaal wat we zochten mooi breedbeeld
compact in gebruik
verrijkende zoom lens
de bediening is makkelijk
vriendelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marry Duwel 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

draaibaar scherm, prima voor macro opnames paddestoelen.

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
handzaam om mee te nemen en uitstekende scherpe opnames die ook mooi van kleur en helderheid zijn bij de meestal mindere lichtwaardes

Pluspunten

  • veel programma
  • touchscreen

Minpunten

  • geen flitsvoet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

@tje 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie camera met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Deze camera nog maar kort in bezit maar onder de indruk van mogelijkheden. Selfie stand vinden we heel prettig evenals de mogelijkheden voor foto's achteraf nog wat bewerken/aanpassen. Camera ligt fijn in de hand en menu is logisch/goed te volgen. Vooralsnog zijn we zeer tevreden over deze camera!

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • fijn qua formaat en grip
  • kantelbaar scherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W vd aarssen 01-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top camera

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Ik heb deze camera gekocht bij Kamera Express(r’dam centrum) zeer goed geholpen. Ik zocht een compact camera met veel zoom dat is bij deze camera zeker het geval. Ben hem nu aan het uit proberen maar werkt erg prettig

Pluspunten

  • Groot zoom bereik
  • Leuke prijs

Minpunten

  • No niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lin 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Mooie compact camera met heel veel mogelijkheden. Kwaliteit foto's zijn goed, scherp beeld. Met touchscreen scherm.

Pluspunten

  • 30x optische zoom
  • Heel veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Compactcamera met 4K opname en 30 x optische zoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Mooie compact camera, met handige touchscreen scherm wat 90 graden opgeklapt kan worden.
4K fotograferen en filmen werkt erg goed met de mooie Leica lens.
Voor de rest alle mogelijkheden nog uitzoeken en kregen er bij Kamera Express en online cursus fotografie bij

Pluspunten

  • 4K opname
  • 30 x optische Leica lens

Minpunten

  • accu in toestel opladen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

CW 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige travel zoom camera!

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

10,0
Nadat ik van een Panasonic camera overgestapt was op een Canon Powershot, heb ik deze toch weer omgeruild voor de Panasonic Lumix dmx TZ-90. Deze maakt toch wel fantastische foto's. De 4K foto & film mogelijkheid, alsmede de post focus hebben toch wel de doorslag gegeven. Het is ook een kwalitatief goede camera met veel mogelijkheden, al gebruik die lang niet allemaal. Ik hoop in de toekomst wel meer uit deze camera te kunnen halen.

Pluspunten

  • Groot zoombereik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsiena 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alles in één

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Deze camera gekocht omdat mijn TZ-80 beschadigd was. Die maakte geweldige foto's en heeft alles wat ik zoek: flinke zoom, zoeker, goede lens, panorama-functie. Nu voor de TZ-90 gekozen vanwege kantelscherm en vernieuwde versie.

Pluspunten

  • 30x zoom
  • kantelscherm
  • zoeker
  • panorama

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

I. van der Beek 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie camera met veel mogelijkheden tegen een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Deze camera gekocht als vervanging van een canon video- en canon kleinbeeld fotocamera. Het grote zoombereik en de positieve reviews in combinatie met de mogelijkheden om handmatig te kunnen instellen en RAW fotograferen hebben mij tot deze keuze gebracht. eerste resultaten zien er goed uit, wel even tijd om het menu goed te leren kennen. Het blijft, ook bij andere merken, jammer dat er een beknopte handleiding bij zit en de uitgebreide online opgezocht moet worden. Ik heb eerder met de Nikon D500 gefotografeerd, deze vanwege het gewicht ingeruild voor een Sony RX10V, deze lichtere en betaalbare Panasonic is de camera voor mijn partner en tevens back-up.

Pluspunten

  • Groot omklapbaar scherm
  • Elektronische zoeker
  • Groot zoombereik
  • Uitgebreide instelmogelijkheden
  • Compact in verhouding met de mogelijkheden

Minpunten

  • Uitgebreide handleiding alleen online

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hypolitus 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Camera veel mogelijkheden goed zoombereik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Na lang zoeken gekozen voor de Panasonic DC-TZ90. Heel handige camera naast mijn spiegelreflex. Veel mogelijkheden die voor mij een nieuwe wereld openen. mooi zoombereik, 24-720 mm. 4k filmen en 4K foto zeker een pluspunt. Heel goed geholpen bij Foto Verschoore in Terneuzen, ze hadden alle tijd om een en ander goed uit te leggen.

Pluspunten

  • Handzame camera
  • Zoombereik
  • 4k filmen en 4k foto
  • Draaibaar scherm

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annelies 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compact camera met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Een zeer mooi, robuuste camera met mooi groot scherm. Zeer veel mogelijkheden met oa een macro functie. Erg handig dat het scherm omhoog kan klappen voor selfies. De camera is razendsnel en scherp. Grote optische zoom. Voordeel is dat het menu hetzelfde is gebleven tov de oudere camera's. Deze camera gekocht omdat ik goede ervaringen heb met vorige camera's van panasonic. Indien te veel zonlicht dan kan je ook nog door een zoeker kijken.

Pluspunten

  • makkelijk selfies maken
  • veel mogelijkheden
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John 07-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

8,0
Mooi toestel met veel opties. Nog niet alle opties kunnen bestuderen, omdat ik het toestel iets meer dan 1 week in het bezit heb. Maakt snel foto's en scherp. Touchscreen is helder en gemakkelijk te bedienen.
Tot op heden nog geen nadelen kunnen vinden.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen.
  • groot klapbaar scherm.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Y. 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige camera met doorzichtzoeker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Mooie compacte camera met veel opties! De doorzichtzoeker en het kantelbare display zijn grote pluspunten, net als het grote zoombereik. Verder zitten er leuke opname opties bij en en de wifi-functie om foto's naar je mobiele telefoon te kunnen sturen.

Pluspunten

  • doorzichtzoeker
  • kantelbare display
  • groot zoombereik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Z, 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot kantelbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Het toestel is handig te bedienen, en maakt mooie scherpe foto's. Ik heb de camera nog niet zo lang, maar probeer zoveel mogelijk uit. Vooral het touchscreen is erg handig.

Pluspunten

  • touchscreen
  • grote scherm

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thijs 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk. Zeker de zilveren uitvoering ziet er goed uit. Alles wat ik wil van een camera die nog net in de jaszak past. Blij met aankoop!

Pluspunten

  • Degelijk, sterk
  • Voelt stevig aan
  • Mooie leicalens
  • Veel zoombereik 30!
  • Kantelbaar scherm

Minpunten

  • Iets dikker dan voorganger
  • Door dikte nieuw hoesje moeten kopen
  • Verder geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm en reageert erg goed al met geringe aanraking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart, zilver

Algemene score

10,0
Ik vind het een mooi product met zeer veel mogelijkheden, misschien wel teveel.
Kwaliteit foto's buiten zijn goed.
Camera voelt wel degelijk aan.
Instelwieltje oogsensor had voor mij wel links mogen zitten met iets meer weerstand.
Bij de instelling in het menu wil deze voor je het aanraakt al verplaatsen (misschien alleen bij mijn toestel).
Ik vind het geen toestel om in je zak te stoppen en zeker niet met de originele tas erom heen.
Erg kritisch ben ik wel en toch beveel ik hem aan, want alles went.

Pluspunten

  • Uitstekend aanraakgevoelig scherm
  • Prima zoom
  • Stevig
  • Veel instelmogelijkheden
  • Foto's zijn ok

Minpunten

  • te groot voor in je zak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews