Panasonic DC-TZ90 zwart - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 65 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic DC-TZ90 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

4,0

Nigeline 17-06-2020
  • Product gekocht

Kantelbaar scherm en goede zoom

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Voorheen had ik een ouder type (60). Deze is moderner, kan selfies maken (vind ik niet belangrijk, maar ja....), verbinding met smartphone / internet; toestel is klein genoeg om makkelijk mee te nemen en technisch prima om hele goede foto's te maken. Het beste vind ik de opnamen bij minder mooi/helder weer en de stabiele sterke zoom. Mijn hobby is natuurfoto's, zowel via de zoom als macro. Ik ben er uiterst tevreden mee. Nu nog leren wat het toestel allemaal kan behalve op IA (automatisch) foto's maken al of niet met zoom / flits!!

Pluspunten

• stabiel, technisch modern, eerlijke prijhs
  • 30X zoom

Minpunten

• Gebruiksaanwijzing begrijp ik vaak niet.

JM 25-02-2020

perfecte compact camera

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Ik ken deze camera en nu heb ik deze gekocht. Deze compacte camera kan meer dan je zou denken. De Leica DC lens , groot scherm en ik heb deze gekocht bij kamera express in Arnhem waar ze mij uitstekend hebben geadviseerd.

Pluspunten

• leica DC lens
  • groot scherm dat kantelbaar is
  • eenvoudige werking

322020 03-02-2020
  • Product gekocht

makkelijke camera met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Een week geleden deze camera gekocht. Nog niet uitgebreid getest, maar wel kennis gemaakt met de mogelijkheden van de automatische optie om snel foto's te kunnen nemen. Deze functie bevalt, net als de filters, heel erg goed.

Pluspunten

• compact formaat
  • goede automatische functie
  • Mogelijkheden tot handmatig instellen

Minpunten

• positie van de flitser

Ton Wolfs 08-12-2019

super handige compactcamera

10,0
Kleine compactcamera; super handig mee te nemen en prima resultaten. Zeer groot zoombereik. Handige accessoires.

Pluspunten

• groot zoombereik
  • handig klein

Mary 24-10-2019
  • Product gekocht

Goed advies en keuze voor deze camera

10,0
Ik werd uiterst vriendelijk geholpen en ze had alle tijd voor mij. Ik werd goed geadviseerd. Het is een mooi, handig kleine camera met veel mogelijkheden.

Sabine 01-09-2019

Handige compact camera

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Dit is een zeer handige compactcamera met zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Gemakkelijk te gebruiken en voor de prijs een krachtige zoom.

Reinier 17-08-2019

Kantelbaar scherm, groot zoombereik

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Heb deze camera gekocht vanwege het grote zoombereik en omdat deze eenvoudig mee te nemen is. Naast de grote hoeveelheid instelmogelijkheden kun je ook in de automatische stand mooie foto's maken.

Pluspunten

• mogelijkheden bij instellen
  • zoombereik
  • afmeting, handig mee te nemen
  • wifi

Minpunten

• scherm niet naar onderen te kantelen

William 05-08-2019
  • Product gekocht

Kwaliteit die we gewend zijn van panasonic

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Dit is mijn derde Lumix camera van Panasonic, deze is wat duurder dan mijn vorige exemplaren. Is ook wel wat groter. Zeer te reden over het gebruiksgemak. Verschillende scenario's, die in de automatische stand ook direct herkend worden. Ik heb nog lang niet alle opties ontdekt, maar ik zie dat er veel mogelijkheden op zitten. Je moet wel goed blijven scherpstellen. Ik had binnen iets betere fotokwaliteit verwacht, maar overall zeker tevreden. De oplader die er bij zit, is alleen om camera direct op aan te sluiten om op te laden. Het is makkelijker om de accu los op te kunnen laden.

Esje 03-07-2019

Handzaam toestel

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Handzaam toestel groot bereik en mooie close-up. Zoveel mogelijkheden nog niet onderzocht, dus puzzelen met de van Panasonic gekregen volledige handleiding. Mooie service van Panasonic. Ik beveel dit toestel zeker aan

André 04-03-2019
  • Product gekocht

Mooie compacte camera met zeer goede lens

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Lumix TZ90 heeft een Leica lens: fantastisch goed objectief voor scherpe foto's. Ook 30x optische zoom is uitstekend, en in combinatie met de dubbele beeldstabilisatie is fotograferen uit de hand met maximale zoom mogelijk. Formaat is handzaam voor op reis, een echte reiscamera.

Pluspunten

• 30x zoom
  • Kantelbaar scherm
  • Leica lens

Minpunten

• Nog niet gezien

Tine 28-02-2019
  • Product gekocht

Mooie compacte camera voor op reis

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Ik wilde opnieuw een compacte camera, om mee te nemen op vakantie en tijdens wandelingen en fietstochten. Deze camera voldoet daar prima aan. En handig apparaat met vele mogelijkheden, grote zoom en mooie beelden. Heel fijn toestel met een overzichtelijk menu en zeer handzaam. Inzoomen is makkelijk vooral handig in de natuur. Soms is een statiefje handig. Advies: Handleiding met camera er bij doorwerken en dan lekker binnen en buiten alles uit gaan proberen!! Echt een ontdekkingstocht!!

Pluspunten

• Prijs/kwaliteit verhouding is goed
  • Compact
  • Duidelijke menu structuur

Sylvia 05-02-2019

Mooie veelzijdige compacte camera

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Compacte camera met veel opties. Goede zoom. Maakt mooie foto’s. Als beginner wel even de moeite nemen de hele handleiding door te nemen.

Danny 16-01-2019

Panasonic DC-TZ90

7,0
Gekocht vanwege goede video opname en kantelbaar scherm. Ook een voordeel is het aanraakscherm om specifiek scherp te stellen.

Pluspunten

• Video opname
  • kantelbaar scherm
  • aanraakscherm

Minpunten

• Positie flitser

Kitty 16-01-2019

Superzoom en veel mogelijkheden

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Deze camera gekocht na van verschillende kanten gehoord te hebben dat dit de beste is in zijn klasse! (kieskeurig bekeken en advies in de winkel). Maakt mooie foto's en filmt in 4K wat zeker te zien is, en zeker in het donker! De Burst-functie vind ik fijn! Omdat ik vaak nét te laat of te vroeg was, en je met deze functie daar geen last meer van hebt, plus je vat mooie momenten die je anders niet vast kunt leggen. Voelt solide aan, ligt prettig in de hand en is toch van het formaat wat je in je jaszak kunt stoppen. Voor de gemakzuchtige fotograaf én de fotograaf die ook zelf wat wil kunnen instellen. Ik ben dik tevreden!

Pluspunten

• hoge kwaliteit foto's en video's
  • handzaam formaat
  • veel zoom
  • burst-functie

Minpunten

• ben ik nog niet tegengekomen

Bert P 10-01-2019
  • Product gekocht

Degelijk toestel met Leica lens en ongekende mogelijkheden.

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Deze Panasonic tz90 vergeleken met concurrenten van andere grote merken. Deze tz 90 springt er echt bovenuit qua mogelijkheden. Snelle autofocus, 4K foto- en filmmogelijkheid. Prachtige Leica lens. Ruim zoombereik. Scherpte van de foto's is uitstekend. Kantelbaar scherm. Grote beeldsensor.

Pluspunten

• Leica lens
  • Groot zoombereik
  • Snelle autofocus
  • Kan handmatig bediend worden

Minpunten

• Niet de kleinste camera

Otto 12-12-2018

Prima fototoestel

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Fijn in gebruik, eenvoudig! Bediening erg makkelijk en tevens mooie duidelijke foto’s. Goede uitleg gehad in de winkel en gebruiksaanwijzing goed te volgen.

Emile Molai 06-12-2018

Compact maar kompleet.

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Klein handig toestel met 'tig' mogelijkheden. Kwaliteit van de foto's is zonder meer zeer goed. Kleindochter (17) is enthousiast.

Pluspunten

• compact
  • mogelijkheden

Minpunten

• kleine zoeker

Peter 24-10-2018

Grote zoombereik

10,0
Het is een zeer compact toestel met een zeer groot zoombereik en ben zeer tevreden van de foto's die het toestel maakt. En bied vele mogelijkheden. Is niet mijn eerste camera van het merk kan Panasonic alleen maar aanbevelen. De grote levensduur.

Pluspunten

• Robuust
  • prijs kwaliteit
  • Goed beeld
  • Grote zoom

Minpunten

• moeilijk instelbare vieuwfinder

Kees Laurijssens 09-08-2018

enorm zoombereik

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Altijd Sony compact camera gebruikt tot volle tevredenheid echter....deze camera brengt wat extra voor zijn prijs. 30x zoom plus 4K mogelijkheid kantelbaar scherm en een elektronische zoeker. Kortom ik ben er erg tevreden over maar moet nog meer uitproberen en testen, indien nodig kom op een later tijdstip met een aanvulling.

Pluspunten

• beste camera voor zijn prijs

Minpunten

• nog geen

Janny 12-06-2018

Fijn toestel

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Ik heb de Panasonic DC TZ90 nu enkele weken in mijn bezit en al een groot aantal foto's gemaakt. Tot nu toe vrijwel alleen de automatische instelling gebruikt, maar ga me binnenkort zeker verdiepen in de talloze mogelijkheden van dit toestel. De kwaliteit van de tot nu toe gemaakte foto's is heel goed en dat kan alleen nog maar verbeteren door met de instellingen te spelen. Ik heb gekozen voor dit toestel om tijdens vakanties niet altijd met mijn SLR-camerea te hoeven 'slepen' Deze kan zo mee in de handtas en is direct klaar om te 'schieten'. Ben blij met deze aankoop.

Pluspunten

• instellingen bij bekijken van foto weergegeven
  • aanraakscherm
  • veel info via display

Minpunten

• voor veelvuldig gebruik tweede batterij nodig
  • batterij redelijk gauw leeg

m hilge 22-04-2018
  • Product gekregen

fijne compacte camera

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Mooi toestel met veel opties. Nog niet alle opties kunnen bestuderen, omdat ik het toestel iets meer dan 1 week in het bezit heb. Maakt snel foto's en scherp. Touchscreen is helder en gemakkelijk te bedienen. Tot op heden nog geen nadelen kunnen vinden.

Pluspunten

• klein compact
  • veel mogelijkheden

Minpunten

• misschien gewicht

hans 23-02-2018

compact

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Ga op een cruise en met de goede zoom van deze camera moet ik goede foto`s gaan maken. Deze camera is mij door heel veel mensen aangeraden.

Pluspunten

• zoom
  • klein

Minpunten

• prijs
  • gewicht

Danny 07-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Camera met zeer veel mogelijkheden

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Erg goed werkende camera die na even oefenen voor een beginnende fotograaf goed te gebruiken is. 30x zoom werkt perfect en foto's zijn uiterst scherp

Pluspunten

• Mogelijkheden
  • 30x zoom

Inge 20-11-2017
  • Product gekocht

Lekkere camera, ligt fijn in de hand, goede kwaliteit foto's

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Ik heb de camera nu een paar dagen. Heel veel geprogrammeerde sceneselecties maar ook ruimte voor eigen instellingen. Goede foto en filmkwaliteit.

Pluspunten

• Scherm kan in selfiestand
  • Veel instellingen mogelijk
  • Touchscreen voor focusplaatsing
  • Goede kwaliteit
  • Veel sceneselecties

Minpunten

• Je moet je vinger niet op de microfoon leggen
  • Soms onduidelijk door vele mogelijke instellingen

A. 31-08-2017

Heerlijke camera!

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Heb deze camera gekocht om niet meer met een SLR+objectieven of Bridgecamera te hoeven sjouwen. Deze camera heeft ontelbaar veel mogelijkheden, nog lang niet alles uit kunnen proberen, maar vooral de 4K Photo functie, de Post Focus en de talloze mooie filters bieden zeer veel creatieve mogelijkheden. En met de WiFi-functie staan de foto's in no time op m'n smartphone om te delen. De te downloaden Nederlandse handleiding is zeer uitgebreid ook super duidelijk. Tot nu toe ben ik echt heel blij met deze camera, die gewoon in mijn handtas past of in een jaszak.

Pluspunten

• Wifi
  • Groot zoombereik!
  • Heel veel creatieve filters

Minpunten

• Nog niet kunnen ontdekken

Toon meer reviews