Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart - Reviews

Specificaties
Megapixel
21,1 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Optische zoom
30 x optische zoom

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. 31-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke camera!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

8,0
Heb deze camera gekocht om niet meer met een SLR+objectieven of Bridgecamera te hoeven sjouwen.
Deze camera heeft ontelbaar veel mogelijkheden, nog lang niet alles uit kunnen proberen, maar vooral de 4K Photo functie, de Post Focus en de talloze mooie filters bieden zeer veel creatieve mogelijkheden.
En met de WiFi-functie staan de foto's in no time op m'n smartphone om te delen.
De te downloaden Nederlandse handleiding is zeer uitgebreid ook super duidelijk.
Tot nu toe ben ik echt heel blij met deze camera, die gewoon in mijn handtas past of in een jaszak.

Pluspunten

  • Heel veel creatieve filters
  • Wifi
  • Groot zoombereik!

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Panasonic DC-TZ90

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

7,0
Gekocht vanwege goede video opname en kantelbaar scherm. Ook een voordeel is het aanraakscherm om specifiek scherp te stellen.

Pluspunten

  • kantelbaar scherm
  • aanraakscherm
  • Video opname

Minpunten

  • Positie flitser

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kitty 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superzoom en veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

9,0
Deze camera gekocht na van verschillende kanten gehoord te hebben dat dit de beste is in zijn klasse! (kieskeurig bekeken en advies in de winkel). Maakt mooie foto's en filmt in 4K wat zeker te zien is, en zeker in het donker! De Burst-functie vind ik fijn! Omdat ik vaak nét te laat of te vroeg was, en je met deze functie daar geen last meer van hebt, plus je vat mooie momenten die je anders niet vast kunt leggen. Voelt solide aan, ligt prettig in de hand en is toch van het formaat wat je in je jaszak kunt stoppen. Voor de gemakzuchtige fotograaf én de fotograaf die ook zelf wat wil kunnen instellen. Ik ben dik tevreden!

Pluspunten

  • veel zoom
  • burst-functie
  • handzaam formaat
  • hoge kwaliteit foto's en video's

Minpunten

  • ben ik nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert P 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk toestel met Leica lens en ongekende mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

9,0
Deze Panasonic tz90 vergeleken met concurrenten van andere grote merken. Deze tz 90 springt er echt bovenuit qua mogelijkheden. Snelle autofocus, 4K foto- en filmmogelijkheid. Prachtige Leica lens. Ruim zoombereik. Scherpte van de foto's is uitstekend. Kantelbaar scherm. Grote beeldsensor.

Pluspunten

  • Leica lens
  • Groot zoombereik
  • Snelle autofocus
  • Kan handmatig bediend worden

Minpunten

  • Niet de kleinste camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Otto 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima fototoestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, eenvoudig! Bediening erg makkelijk en tevens mooie duidelijke foto’s. Goede uitleg gehad in de winkel en gebruiksaanwijzing goed te volgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Emile Molai 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact maar kompleet.

Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

9,0
Klein handig toestel met 'tig' mogelijkheden. Kwaliteit van de foto's is zonder meer zeer goed. Kleindochter (17) is enthousiast.

Pluspunten

  • compact
  • mogelijkheden

Minpunten

  • kleine zoeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 24-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote zoombereik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

10,0
Het is een zeer compact toestel met een zeer groot zoombereik en ben zeer tevreden van de foto's die het toestel maakt.
En bied vele mogelijkheden.
Is niet mijn eerste camera van het merk kan Panasonic alleen maar aanbevelen.
De grote levensduur.

Pluspunten

  • Grote zoom
  • Goed beeld
  • prijs kwaliteit
  • Robuust

Minpunten

  • moeilijk instelbare vieuwfinder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees Laurijssens 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

enorm zoombereik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

8,0
Altijd Sony compact camera gebruikt tot volle tevredenheid echter....deze camera brengt wat extra voor zijn prijs. 30x zoom plus 4K mogelijkheid kantelbaar scherm en een elektronische zoeker.
Kortom ik ben er erg tevreden over maar moet nog meer uitproberen en testen, indien nodig kom op een later tijdstip met een aanvulling.

Pluspunten

  • beste camera voor zijn prijs

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janny 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb de Panasonic DC TZ90 nu enkele weken in mijn bezit en al een groot aantal foto's gemaakt.
Tot nu toe vrijwel alleen de automatische instelling gebruikt, maar ga me binnenkort zeker verdiepen in de talloze mogelijkheden van dit toestel.
De kwaliteit van de tot nu toe gemaakte foto's is heel goed en dat kan alleen nog maar verbeteren door met de instellingen te spelen.
Ik heb gekozen voor dit toestel om tijdens vakanties niet altijd met mijn SLR-camerea te hoeven 'slepen' Deze kan zo mee in de handtas en is direct klaar om te 'schieten'.
Ben blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • aanraakscherm
  • veel info via display
  • instellingen bij bekijken van foto weergegeven

Minpunten

  • batterij redelijk gauw leeg
  • voor veelvuldig gebruik tweede batterij nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

m hilge 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

fijne compacte camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

8,0
Mooi toestel met veel opties. Nog niet alle opties kunnen bestuderen, omdat ik het toestel iets meer dan 1 week in het bezit heb. Maakt snel foto's en scherp. Touchscreen is helder en gemakkelijk te bedienen. Tot op heden nog geen nadelen kunnen vinden.

Pluspunten

  • klein compact
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • misschien gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hans 23-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

9,0
Ga op een cruise en met de goede zoom van deze camera moet ik goede foto`s gaan maken.
Deze camera is mij door heel veel mensen aangeraden.

Pluspunten

  • klein
  • zoom

Minpunten

  • gewicht
  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny 07-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Camera met zeer veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

9,0
Erg goed werkende camera die na even oefenen voor een beginnende fotograaf goed te gebruiken is. 30x zoom werkt perfect en foto's zijn uiterst scherp

Pluspunten

  • 30x zoom
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere camera, ligt fijn in de hand, goede kwaliteit foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

9,0
Ik heb de camera nu een paar dagen. Heel veel geprogrammeerde sceneselecties maar ook ruimte voor eigen instellingen. Goede foto en filmkwaliteit.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Veel sceneselecties
  • Scherm kan in selfiestand
  • Veel instellingen mogelijk
  • Touchscreen voor focusplaatsing

Minpunten

  • Je moet je vinger niet op de microfoon leggen
  • Soms onduidelijk door vele mogelijke instellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dani 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi beeld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic Lumix DC-TZ90 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb de parasonic lumix tz90 nu ongeveer een week. Ik heb hem meegenomen op vakantie en heb er geweldige beelden mee kunnen maken. Hele scherpe kwaliteit en zeker het video materiaal. Alsof je er echt bij bent!

Pluspunten

  • Video kwaliteit mooi
  • Langdurige batterij

Minpunten

  • Tot zo ver geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer