Panasonic DC-TZ90 zwart - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 64 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic DC-TZ90 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arie S. 02-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige camera met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Camera voelt robuust aan. Zoeker en flitser zijn vast aangebracht en klappen niet zoals bij sommige andere camera’s uit de body.
Veel instel mogelijkheden ook bij het video gedeelte.
De grote zoom is ook heel fijn en goed stil te houden.
Kortom een perfecte camera.

Pluspunten

  • Degelijk ontwerp
  • Grote zoom
  • Goede video

Minpunten

  • Wat fragiel usb klepje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerhard 25-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne handzame camera met veel opties. Maakt goede foto's in automatische stand. Daarnaast oneindig (iets te veel wellicht) mogelijkheden om in te stellen.
Mogelijkheid om je telefoon als afstandsbediening te gebruiken is handig.
Jammer dat er geen GPs op zit.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Mooie foto's

Minpunten

  • Camera gaat soms onbedoeld aan als je hem pakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dannyboy 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie degellijke camera

Algemene score

9,0
Vind het een degelijke camera voor zijn geld. Heb hem nog niet lang in mijn bezit maar tot nu toe in het algemeen tevreden.

Pluspunten

  • mooie fotos
  • groot zoombereik
  • elektronische zoeker
  • degelijke batterij

Minpunten

  • klepje voor usb niet stevig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nigeline 17-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kantelbaar scherm en goede zoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Algemene score

9,0
Voorheen had ik een ouder type (60). Deze is moderner, kan selfies maken (vind ik niet belangrijk, maar ja....), verbinding met smartphone / internet; toestel is klein genoeg om makkelijk mee te nemen en technisch prima om hele goede foto's te maken.
Het beste vind ik de opnamen bij minder mooi/helder weer en de stabiele sterke zoom. Mijn hobby is natuurfoto's, zowel via de zoom als macro.
Ik ben er uiterst tevreden mee.
Nu nog leren wat het toestel allemaal kan behalve op IA (automatisch) foto's maken al of niet met zoom / flits!!

Pluspunten

  • stabiel, technisch modern, eerlijke prijhs
  • 30X zoom

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzing begrijp ik vaak niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Emmanuel 12-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

nieuwe camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze camera bij Kamera-Express in Goes gekocht ,wat snel en vakkundig aan mij aangeboden is.
Daarvoor heb ik een Panasonic DMC-TZ7 ,een oudje ,maar doet het nog steeds goed.
Deze zilveren DMC-TZ90 is zeker bij de tijd ,qua ontwikkeling.,zoals menusturingen en
aanraakscherm ook voor het menu.Heb nog veel te ontdekken ermee ,zoals de 4k-films en
makro -foto's ,waar ik zeer benieuwd mee ben .Ik ben er voorlopig nog niet klaar mee,maar dat was ik ook niet met de DMC-TZ7 ,Mijn 1e indrukken,weer een prachtig ding.

Pluspunten

  • complex ding ,maar is te doen
  • mooie mogelijkheden
  • kantelscherm, ook niet verkeerd
  • 4k films ,nog te ontdekken

Minpunten

  • is wat zwaarder in gewicht
  • verder nog te ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marleen 01-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne compacte camera, die gemakkelijk is in de bediening. Ik heb deze gekocht, omdat mijn vorige camera kapot was en niet voor een redelijke prijs te repareren.
Maakt mooie foto's

Pluspunten

  • Prijs
  • Bedeining
  • Model

Minpunten

  • In het donker instelknoppen moeilijk te zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JM 25-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte compact camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Algemene score

9,0
Ik ken deze camera en nu heb ik deze gekocht. Deze compacte camera kan meer dan je zou denken. De Leica DC lens , groot scherm en ik heb deze gekocht bij kamera express in Arnhem waar ze mij uitstekend hebben geadviseerd.

Pluspunten

  • leica DC lens
  • groot scherm dat kantelbaar is
  • eenvoudige werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

322020 03-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke camera met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Algemene score

8,0
Een week geleden deze camera gekocht. Nog niet uitgebreid getest, maar wel kennis gemaakt met de mogelijkheden van de automatische optie om snel foto's te kunnen nemen. Deze functie bevalt, net als de filters, heel erg goed.

Pluspunten

  • compact formaat
  • goede automatische functie
  • Mogelijkheden tot handmatig instellen

Minpunten

  • positie van de flitser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton Wolfs 08-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super handige compactcamera

Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Algemene score

10,0
Kleine compactcamera; super handig mee te nemen en prima resultaten. Zeer groot zoombereik. Handige accessoires.

Pluspunten

  • handig klein
  • groot zoombereik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed advies en keuze voor deze camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Algemene score

10,0
Ik werd uiterst vriendelijk geholpen en ze had alle tijd voor mij. Ik werd goed geadviseerd. Het is een mooi, handig kleine camera met veel mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sabine 01-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige compact camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Algemene score

8,0
Dit is een zeer handige compactcamera met zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Gemakkelijk te gebruiken en voor de prijs een krachtige zoom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Reinier 17-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kantelbaar scherm, groot zoombereik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Algemene score

8,0
Heb deze camera gekocht vanwege het grote zoombereik en omdat deze eenvoudig mee te nemen is. Naast de grote hoeveelheid instelmogelijkheden kun je ook in de automatische stand mooie foto's maken.

Pluspunten

  • zoombereik
  • afmeting, handig mee te nemen
  • wifi
  • mogelijkheden bij instellen

Minpunten

  • scherm niet naar onderen te kantelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Y. 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige camera met doorzichtzoeker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie compacte camera met veel opties! De doorzichtzoeker en het kantelbare display zijn grote pluspunten, net als het grote zoombereik. Verder zitten er leuke opname opties bij en en de wifi-functie om foto's naar je mobiele telefoon te kunnen sturen.

Pluspunten

  • doorzichtzoeker
  • kantelbare display
  • groot zoombereik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

William 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit die we gewend zijn van panasonic

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Algemene score

8,0
Dit is mijn derde Lumix camera van Panasonic, deze is wat duurder dan mijn vorige exemplaren. Is ook wel wat groter. Zeer te reden over het gebruiksgemak. Verschillende scenario's, die in de automatische stand ook direct herkend worden. Ik heb nog lang niet alle opties ontdekt, maar ik zie dat er veel mogelijkheden op zitten. Je moet wel goed blijven scherpstellen. Ik had binnen iets betere fotokwaliteit verwacht, maar overall zeker tevreden. De oplader die er bij zit, is alleen om camera direct op aan te sluiten om op te laden. Het is makkelijker om de accu los op te kunnen laden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Z, 22-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot kantelbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het toestel is handig te bedienen, en maakt mooie scherpe foto's. Ik heb de camera nog niet zo lang, maar probeer zoveel mogelijk uit. Vooral het touchscreen is erg handig.

Pluspunten

  • touchscreen
  • grote scherm

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thijs 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topproduct

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk. Zeker de zilveren uitvoering ziet er goed uit. Alles wat ik wil van een camera die nog net in de jaszak past. Blij met aankoop!

Pluspunten

  • Degelijk, sterk
  • Voelt stevig aan
  • Mooie leicalens
  • Veel zoombereik 30!
  • Kantelbaar scherm

Minpunten

  • Iets dikker dan voorganger
  • Door dikte nieuw hoesje moeten kopen
  • Verder geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm en reageert erg goed al met geringe aanraking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een mooi product met zeer veel mogelijkheden, misschien wel teveel.
Kwaliteit foto's buiten zijn goed.
Camera voelt wel degelijk aan.
Instelwieltje oogsensor had voor mij wel links mogen zitten met iets meer weerstand.
Bij de instelling in het menu wil deze voor je het aanraakt al verplaatsen (misschien alleen bij mijn toestel).
Ik vind het geen toestel om in je zak te stoppen en zeker niet met de originele tas erom heen.
Erg kritisch ben ik wel en toch beveel ik hem aan, want alles went.

Pluspunten

  • Uitstekend aanraakgevoelig scherm
  • Prima zoom
  • Stevig
  • Veel instelmogelijkheden
  • Foto's zijn ok

Minpunten

  • te groot voor in je zak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esje 03-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzaam toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Panasonic DC-TZ90 zwart

Algemene score

8,0
Handzaam toestel groot bereik en mooie close-up. Zoveel mogelijkheden nog niet onderzocht, dus puzzelen met de van Panasonic gekregen volledige handleiding. Mooie service van Panasonic.
Ik beveel dit toestel zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam, maar ook weer niet te klein.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerder had ik een compactcamera die mij wat te compact was, deze is tenminste goed vast te houden. Van de camera's van Panasonic hoorde ik ook alleen maar positieve berichten en gezien de recensies is dit goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Ik heb de camera nog maar net en moet de mogelijkheden nog echt ontdekken, maar de eerste ervaringen geven vertrouwen.

Pluspunten

  • mooi formaat
  • voelt degelijk aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patricia 18-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel handig in gebruik. Uitstekende foto's. Heel veel mogelijkheden. Inzoemen gaat heel vlot en heel goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews