Russell Hobbs Colours Plus - Broodrooster - Crème

Russell Hobbs Colours Plus - Broodrooster - Crème - Rekken voor broodroosters

Russell Hobbs Colours Plus - Broodrooster - Crème - Rekken voor broodroosters

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 111 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus - Broodrooster - Crème op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

MB03-08-2024

Geen aanrader

Waardeloos product en spijt van de aankoop Binnen 2 maanden al kapot. De knop waar je de boterhammen mee naar beneden doet werkt niet meer. Als je croissants op het rekje legt zijn deze binnen no time verbrand.
Pluspunten
  • niet kunnen ontdekken
Minpunten
  • Croissants op het rekje verbranden zeer snel
  • Binnen 2 maanden al kapot
Chantal12-01-2021

Lekker bruin, lekker krokant

De broodrooster heeft een elegant, klassiek design. Deze is zeer compact en makkelijk in gebruik, de kruimellade en rooster om warm te houden zijn zeker mooi meegenomen.
Pluspunten
  • Kruimellade
  • Compact
Jeroen11-01-2021

Uitstekende en mooie toaster

Russel Hobs broodrooster heeft een mooi design, goede werking, uitstekende kwaliteit en is ook lekker compact. De opening is breed genoeg voor alle soorten boterhammen. Je kan twee toast tegelijk maken. Bruingraad goed instelbaar.
Pluspunten
  • design
  • kwaliteit
Minpunten
  • geen minpunten kunnen ontdekken.
Petra31-12-2020

Perfect om bagels in te roosteren

Ik was op zoek naar een broodrooster waar ook bagels in kunnen worden geroosterd. Deze heeft brede sleuven waardoor dit mogelijk is. Hij is makkelijk in gebruik en staat mooi in de keuken.
Rubincello27-12-2020

leuk ogende broodrooster

broodrooster met leuk modern design, gemakkelijk te bedienen in al zn functies meerdere standen zijn mogelijk
Pluspunten
  • ontdooifunctie
  • mogelijkheid om broodjes op te warmen
De Ryck24-12-2020

Mooi, simpel en goed

Hij doet precies wat je van hem verlangt. Prijs kwaliteit en de uiterlijk look is dan ook meegenomen. Je hebt echt geen universiteit diploma en/of een urenlange handleiding nodig om hem te gebruiken. Zaaaaaaaaalig
sonja24-12-2020

mooie design, werkt perfect, korte duur

mooi design, betaalbaar, gebruiksvriendelijk en kan verder een mooi assortiment uitbouwen in dezelfde design
Pluspunten
  • mooi design, gebruiksvriendelijk
  • betaalbaar
Aaron V21-12-2020

Mooi design

Ik was opzoek naar een retro broodrooster als cadeau voor mijn ouders. Mijn oog viel op dit model en ik heb geen spijt gehad van mijn keuze. De broodrooster heeft een fraai design en is zeer gebruiksvriendelijk.
  • Prijs-kwaliteit verhouding
Roelandus21-12-2020

Toch maar weer dezelfde !

De vorige Russell Hobbs Broodrooster gaf het op na ruim 5 jaar. Dat type is helaas niet meer te koop. Omdat we zo tevreden zijn over dit apparaat hebben we de opvolger gekocht die, behalve de kleur, nauwelijks verschilt van zijn voorganger. We zijn er weer blij mee !
Pluspunten
  • Automatische afslag en broodjes warmen.
  • chique uitstraling
Mohammad Rahmati13-12-2020
5.0

Nog niet gebruikt Maar zitten heel goed uit

5.0
Heel Lux produkt Ik heb hem nog nist gebruik maar ik moet nog weten ho de toestel werk en ho tewereden gaan we zijn als de tostel goed werk ik wel nog entje kopen vant ik heb deze tostel cadeau gekocht voor imand di ik zee hem heel graag en ik zal het laater horen van hem
Bezzie05-06-2020

Doet wat ie moet doen

Het roostert brood snel en makkelijk. Behalve dat ie doet wat ie moet doen is die lekker compact en toch past er van alles in qua brood types. crème kleur is mooi zacht op het aanrecht.
Pluspunten
  • snel & compact
  • mooi & zacht kleurtje
Little02-06-2020

Passen grote en bredere boodjes in. Mooi design

De broodrooster is een lust voor het oog. De broodjes worde mooi gelijkmatig bruin. Het roostertje voor een broodje op te warmen is handig.
Pluspunten
  • Grote gleuven
  • Groot kruimel laadje
  • Broodjes worden mooi egaal bruin
Rob02-06-2020

Fijne broodrooster voor grote sneden

Fijne apparaat, lekker bruine boterhammen. Goed instelbaar en nog een mooi uiterlijk ook... Alles wat je in een vrouw... ik bedoel broodrooster zoekt!
Pluspunten
  • design
  • formaat broodsneden
JJ31-05-2020

Ruime sledes, egaal bruin en mooi design

Mijn oude Russell Hobbs broodrooster, waar ik erg tevreden over was, ging ineens kuren vertonen. Nu dit broodrooster aangeschaft en weer tevreden. Roostert in snel tempo egaal bruin en mijn hele boterham past erin. Het is wel een redelijk formaat broodrooster, maar hij is prachtig om te zien! Zo kun je vrolijk je dag beginnen!
Pluspunten
  • Egaal bruin
  • Hele boterham past erin
Minpunten
  • Redelijk groot formaat
ineke Kielder27-05-2020

Russel Hobbs Colours plus broodrooster

De broodrooster heb ik bewust bij een Engelse firma gekocht omdat de Britten bij uitstek experts zijn op het gebied van het geroosterd brood. Geheel naar verwachting is dit een broodrooster die goed werkt en er ook nog erg mooi uitziet!
Pluspunten
  • werkt heel goed.
  • ziet er prachtig uit.
Sylvia24-05-2020

mooi uiterlijk

Een fijne broodrooster die eenvoudig en goed werkt. Ontdooien gaat prettig, Warm houd mogelijkheid is prettig. Ziet er leuk uit in de keuken. Brood is snel klaar en verbrandt niet. Reservoir aan de onderkant is handig met het schoonmaken.
Pluspunten
  • eenvoudig
  • goed schoon te houden
Minpunten
  • kort snoer
Caspar24-05-2020

Broodrooster

Prima product, doet wat verlangd wordt: gelijkmatig brood roosteren. Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
Pluspunten
  • Rooster gelijkmatig
  • Snel
  • Ook prima met bevroren brood
  • Brede openingen
Minpunten
  • Snoer is aan de korte kant
GNOrtiz23-05-2020

Mooie klassiek design

Mooie vormgeving en combinatie kleur met staal geeft het product een klassieke uitstraling. Het brood wordt perfect en gelijkmatig geroosterd.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Kwalitiet
  • Gelijkmatig roosteren
JW Lamers23-05-2020

Lekker geroosterd brood

diverse groottes en diktes brood roosteren zonder een hoop gedoe en voor een leuke prijs. Het apparaat ziet er mooi (retro) uit.
Pluspunten
  • grootste snee brood past er in
  • geschikt voor Pitabroodjes
  • dik / dun geen probleem
  • tussendoor even controleren kan
  • extra stand voor bevroren brood
Fleur23-05-2020

Heerlijk getoast brood

Het huis ruikt weer heerlijk naar geroosterd brood. Fijn wakker worden met een lekker warm getoast broodje! Brede sleuven zodat elk soort brood erin past! In te stellen hoe donker je het brood geroosterd wilt, ideaal!
Pluspunten
  • Brede sleuven
  • In te stellen naar wens
Mylo20-05-2020

Mooie uitstraling, klein en compact

De broodrooster werkt naar behoren. Mooie uitstraling, klein en compact. Brood smaakt goed en is niet verbrandt. Snel klaar!
Pluspunten
  • Brood smaakt goed
  • Mooie uitstraling
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
  • ik heb nog geen minpunt ontdekt
GJCramer19-05-2020

Strak ogende retro look broodrooster

Net in gebruik genomen, en roostert opvallend snel en goed. Beter dat wat wij gewend waren met onze Philips broodrooster. Handige brede sleuven en daardoor geschikt voor meerdere soorten brood. Een aanrader!
Pluspunten
  • Breede sleuven
  • roostert snel
Minpunten
  • nvt
  • nvt
Zoubeir18-05-2020

Mooi ontwerp en functioneert super

Vanaf dag 1 super blij met deze broodrooster. Genot om naar te kijken, super strak ontwerp en doet zijn werk heel goed.
Pluspunten
  • Mooi, strak ontwerk
  • 6 standen om te verhitten
  • compact en ruimtebesparend
Nathalie17-05-2020

Prachtige broodrooster

Eindelijk een broodrooster waarin een boterham met gemak past. Omdraaien tijdens het roosteren is niet meer nodig. Verder is de broodrooster prachtig vormgegeven en roostert het boterhammen razendsnel! Zeer tevreden.
Marco15-05-2020

Heerlijk brood

Lekker brood en je kunt ook je brood in één keer roosteren ipv in twee keer je hele brood. Ook broodjes opwarmen werkt prima.