Kenwood BM450 Broodbakmachine - Aluminium/Zwart - 780W - Broodmachines

Kenwood BM450 Broodbakmachine - Aluminium/Zwart - 780W
Kenwood BM450 Broodbakmachine - Aluminium/Zwart - 780W
Review schrijven over Kenwood BM450 Broodbakmachine - Aluminium/Zwart - 780W

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

Alle 0 prijzen en aanbieders

780 W
Maximum gewicht broodmachine
1 kg

Productomschrijving

De Kenwood BM450 is een gebruiksvriendelijke broodbakmachine met een veelzijdige reeks van functies. Deze fraaie machine, uitgevoerd in stijlvol aluminium, is voorzien van een helder LCD-scherm en heeft een timer waarmee het bakproces tot 15 uur uitgesteld kan worden. Het is mogelijk om de juiste tijd in te stellen om zo op elk moment van de dag te genieten van vers brood. De machine heeft ruimte voor het bakken van broden van 500 tot 1000 gram. Met 20 gevarieerde programma's, kunnen zowel beginners als ervaren bakkers aan de slag. Dankzij het kijkglas behoud je goed zicht op het bakproces. Een unieke functie van de BM450 is het instellen van de korstkleur; je kunt kiezen uit lichte, medium of donkere korst. Na het bakken schakelt de machine automatisch over naar de warmhoudfunctie, waarbij het brood nog 60 minuten op temperatuur blijft. De machine bevat anti-sliip voetjes voor stabiliteit op het aanrecht. Inclusief bijgeleverd receptenboek om direct aan de slag te gaan. Met een vermogen van 780 watt en het compacte formaat (235 x 315 x 385 mm) is deze machine een waardevolle toevoeging in elke keuken.

Els 04-12-2025
3.0
Ik heb altijd veel schik gehad met de broodmachine, maar net na de garantie brak er een onderdeeltje af, wij hadden gehoopt op een coulanceregeling maar niet dus, zo vlak naar de garantie. Dus voor mij geen Kenwood apparaten meer, want de service is ronduit slecht.
Pluspunten
  • Bakt goed
Minpunten
  • Service slecht
Yemapa08-02-2023
Ik vind het een super fijne machine. Ik heb het nu een week in gebruik en het is heerlijk om beneden te komen met versgebakken broodlucht.
Lees alle reviews

Heb jij dit product in bezit en wil je graag je mening geven? Start dan hieronder met het schrijven van je review. Afhankelijk van de details duurt het schrijven van een review gemiddeld tussen de 3 en 10 minuten. Met jouw mening help je andere bezoekers een betere keuze te maken én maak je iedere maand kans op €250,-! Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?