WOLF-Garten Power 24 B Set 72V Li-Ion Accu Bladblazer - 240km/h - Bladblazers

WOLF-Garten Power 24 B Set 72V Li-Ion Accu Bladblazer - 240km/h
WOLF-Garten Power 24 B Set 72V Li-Ion Accu Bladblazer - 240km/h
Review schrijven over WOLF-Garten Power 24 B Set 72V Li-Ion Accu Bladblazer - 240km/h

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

Alle 0 prijzen en aanbieders

100 dB
Met Versnipperfunctie
Met Neuswiel

Productomschrijving

- Optimal performance at each blower stage and with high volumes of air\n- Two different and easily adjustable nozzles for wet and dry leaves\n- Easy and perfect use even under difficult conditions\n- Fully equipped including broad nozzle with built-in leaf scraper, point-type nozzle and shoulder strap\n- Ergonomically designed tube length ensures the perfect working height and work that is not tiring\n- Axial blower for maximum efficiency\n- Air speed: 240 km/h\n- Air throughput: 700 m/h\n- incl. power pack and charger\n- Leaf scraper available as accessory

Fokker02-08-2018
Omdat ik in mijn woonomgeving een paar tuinen, een pleintje, 6 parkeerplaatsen en een paar voetpaden (totaal ca 1600 m2) vrijhoud van bladeren -- er staan veel bomen omheen, o.a. enkele populieren van ca. 30 meter hoog -- heb ik overwogen een bladblazer met benzinemotor aan te schaffen. Overwegingen zoals onderhoud en benzinestank/uitlaatgassen hebben de balans doen doorslaan naar deze accubladblazer van Wolf Garden. En daar heb ik geen spijt van. De blaaskracht is enorm; je blaast er ook gemakkelijk natte bladeren en zand mee weg. En de accucapaciteit is opmerkelijk; na 20 minuten blazen is de accu nog maar half leeg, te zien aan de indicator op de accu. En in een uurtje laden is-ie weer vol.
Pluspunten
  • Kracht
  • Accuduur
Minpunten
  • gewicht

Heb jij dit product in bezit en wil je graag je mening geven? Start dan hieronder met het schrijven van je review. Afhankelijk van de details duurt het schrijven van een review gemiddeld tussen de 3 en 10 minuten. Met jouw mening help je andere bezoekers een betere keuze te maken én maak je iedere maand kans op €250,-! Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?