Sawiday.be

Sanitairwinkel is marktleider op het gebied van sanitair online. Sanitairwinkel heeft het grootste online assortiment voor de badkamer en de toilet, met een aanbod van ruim 110.000 producten. Zo vindt u bij ons alle kwaliteitsmerken, zoals Villeroy & Boch, Plieger, Geberit, Grohe en nog veel meer. Naast de webshop kunnen klanten van Sanitairwinkel terecht in 10 showrooms in Nederland en België.

Deze score is gebaseerd op 36 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Sawiday.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Nienke16-01-2025
Besteld in november, levering zou een week later zijn. Intussen is de levertermijn al tweemaal verzet naar uiteindelijk 15/01. Als je dan kijkt naar de bestelstatus staat er gewoon 'geleverd'. Niets gezien natuurlijk. En dan mag je zelf nog maar eens contact met hen opnemen, want zelf gaan ze dat niet doen, "problemen bij de leverancier, nieuwe leverdatum is pas 5/02". Op de vraag of ze op z'n minst wel kunnen garanderen dat het 5/02 zeker geleverd wordt, krijg je "ik ga niet liegen, dat kan ik zeker niet beloven". Fijn dat ze wel al netjes ons geld ontvangen hebben. Op service hoef je hier absoluut NIET te rekenen.
thomasdb.net06-12-2020
supperrap geleverd vaatwasser/keukenkraan-kraantje , besteld via bol.com . beste prijs incl verzending kwaliteit niet om in het magazijn te laten ! merci
Chris27-08-2020
Produkt voldoet aan de verwachtingen. Stipt en correct verpakt geleverd door vriendelijke courier

Marc30-07-2020
Gisteren 29/07/2020 om 16,20h besteld vandaag 30/07/2020 om 9.20h verzorgd ontvangen. Een dikke proficiat en zéker een aanrader. MVG
Willy Devroey01-07-2020
Zeer vriendelijke bediende. Bij mijn twijfel heeft hij onmiddellijk de oplossing aangeboden. Zeer mooi artikel aan heel erg interessante prijs
vandenbulcke Mario23-12-2019
Dag iedereen, als je van simpel en makkelijk hou. Dan kies je voor hier. Had sloten nodig, besteld, wilde niet betalen via elektronische weg maar op ouderwetse wijze (via overschrijving). Was hier mogelijk. Dus besteld,betaald (geen betaalkaart), zeer vlug geleverd. voor mij is dat gewoon oke.
Camerier16-12-2019
Ik zocht een keukenkraan in het zwart en heb deze daar gevonden.Had tevens een voordelige prijs ten overstaan van de concurrentie.Gemakkelijke montage en prachtig design.
G S20-02-2019
Levering stond op de oprit, zonder dat ik ter plaatse was, gehandtekend heb en/of opgebeld werd zoals beloofd. Nadien werd ik zomaar afgewimpeld aan de telefoon en bleef Sanitairwinkel beweren dat ik WEL ter plaatse was.. dat ik gebeld ben geweest én dat er BEWIJZEN WAREN... (die er absoluut NIET ZIJN!) Ik kreeg een bad dat NIET ingepakt was én alle andere materialen waren LOS in bad gezet, met grote schade als gevolg. Het bad was waarschijnlijk al eens teruggestuurd door anderen en ze dachten het aan mij te verpatsen, door levering zonder mijn AANWEZIGHEID. Ik wacht nog op een tegemoedkoming voor het onrecht, de valse beschuldigingen (wat ik nog steeds niet kan geloven dat jullie mij zo belogen hebben en bleven beweren dat ik aanwezig was bij de levering). Dit is alles behalve CORRECT!
Daniêl28-11-2018

Vlotte levering

Geen problemen gehad bij bestelling en vlotte en correcte levering.Aanrader voor bestellingen en produkten.
Romeijn12-11-2018

Veel keus vriendelijk personeel

Heb eerst onze keus gemaakt via de website en dan naar schoten gereden.helaas was dit niet in voorraad maar kon bezorgd worden tegen een klein prijsje en heel vriendelijk personeel
Peetermans13-10-2018

Geweldige winkel

Zeer goede service en vlotte afhandeling . Zeer klant vriendelijk en gezellig winkelen. Goede hulp in winkel en daarbuiten
doordenken03-10-2018

zeer behulpzaam

aankoop wordt stipt binnen beloofde tijdspanne geleverd. Nadelen : hoge leveringskosten exclusief. bijhorende accessoires leveringstijd 1 à 2 weken, terwijl het hoofdproduct binnen 1 dag wordt geleverd plus voor accessoires nogmaals leveringskosten.
guy16-08-2018

prima service

duidelijke, vlotte website. een foutje bij de bedeling (foutje post) werd onmiddellijk rechtgezet. Je krijgt ook héél snel antwoord als je een probleem meld! ik koop er zeker ook de andere onderdelen van de o.a. badkamer. :)
Jan Van Esbroeck25-04-2018

Een onwaarschijnlijke verrassing!

Persoonlijke begeleiding en uitermate goed advies betreft de keuze(s)! Deskundige uitleg en geen opdringerigheid.
Lucky13-04-2018

Snelle levering en goed product

Je vind er alles wat je nodig hebt voor je sanitair en sommige artikelen met een fikse korting, ook kwaliteitsvolle producten
Guy12-04-2018

Levering volgens afspraak.

De online winkel is handig, gemakkelijk op te zoeken naar artikel. Betaling gaat veilig en gemakkelijk. Levering volgens afspraak.
Gunter09-04-2018

Correcte levering, goede prijs

Had reeds eerder onderdelen besteld voor badkamer en toilet. Werd steeds correct behandeld en geleverd. Ook deze keer een goede prijs en snelle levering. Precies zoals het hoort.
F.Wils uit Schoten27-03-2018

Betrouwbare en goedkope webshop met showroom

Duidelijke zoekmachine op de website/webshop met mogelijkheid om product te bekijken en af te halen in de showroom. Besteld via webshop, 3 dagen later afgehaald in winkel.
Johan02-01-2018

Zeer tevreden

Overzichtelijke website, correcte prijzen en snelle levertermijnen. Goede kwaliteit van de materialen. Zal zeker opnieuw bestellen !
Marleen Van Remoortere30-12-2017
2.0

Hier bestellen we niet meer in de toekomst

2.0
In de winkel werd ons beloofd dat er geleverd ging worden na tijdige betaling. We betaalden een week voor de voorziene levering. Op de dag dat er geleverd moest worden liet men ons weten dat de levering vertraging had opgelopen en dat men maar een halve douchewand kon leveren. Het is moeilijk douchen met een halve douchewand. Het heeft geen zin om onze oude lekkende douche uit te breken om daarna te douchen in een halve douche. We hebben nu het volledige bedrag betaald (2000 euro) en hopen dat we onze douche snel krijgen.
Benjamin26-12-2017

Prima service!

Alles perfect verlopen! De goederen werden correct geleverd en de kwaliteit is heel goed! De montage moet ik nog doen doch lijkt mij vrij gemakkelijk
H@rry30-11-2017

Ruim aanbod, levering niet snel maar wel zoals beloofd

Ruim aanbod, verschillende merken. De zwarte kraan die we wensten was bijnaz onvindbaar, maar we hebben ze daar gevonden. Levering niet snel maar wel zoals beloofd en GRATIS.
Frank30-11-2017

Deskundig advies gekopppeld aan prima service

Deskundig advies, ruime keuze en scherpe prijzen! Vriendelijke service en duidelijke facturatie. Goede communicatie over de levering waarbij men zelf een keuze kan maken uit de leverdatum.
Pj10-11-2017

Prima materiaal tegen een scherpe prijs

prijs kwaliteit prima ,snelle levering na bestelling via de webshop.zeer goede communicatie over de levering
Filip31-10-2017

Snelle en correcte levering tegen scherpe prijs

De website laat voldoende filters toe om de producten met elkaar te vergelijken. De bestelling verliep vlot, de levering was correct en dit alles tegen een scherpe prijs.