MediaMarkt.be

6.9

Deze score is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor MediaMarkt.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Christian R03-01-2025
What Mediamarkt is doing with it's shopping offers, borders to fraud. I ordered a TV during Black Friday offering week with a set delivery date 2 weeks later. I thought... Ok, kind of late, but delivery resources might be spare. But a week after the scheduled delivery date... With messenge about the status I asked the customer service, just to learn that the product is unavailable and they don't know, when it will be available again. Unlike a competitor, which only takes your money, if the delivery process started, Mediamarkt is using this to finance itself... I might change/comment this review if it's at least successfully delivered or if they cancel it. (If possible on this platform)
Vanessa 09-12-2024
Online smartphone gekocht&betaald,leveringsafspraak 4/12 ,track&trace niet herkend en niets geleverd,product voorradig in winkel mr moet ter plaatse nogmaals betaald worden,ik weiger want reeds online betaald,bestelling wordt geannuleerd RESULTAAT geen smartphone en 14d wachten op terugbetaling
Martine08-12-2024
Op 2-12-24 heb ik een bestelling geplaatst die op 2-12-24 zou geleverd worden zoals hun reclame zegt vòòr 22u besteld morgen geleverd. Nu 8-12-24 nog steeds niets ontvangen, reeds meermaals contact met mediamarkt opgenomen zonder resultaat. In een mediamarkt winkel uitleg gevraagd en daar beweren ze dat er geen voorraad meer is en desondanks kan men nog steeds online bestellen en nog steeds staat er vermeld voor bepaald uur besteld morgen geleverd. DUS DIKKE VALSE RECLAME!!!

Adam08-12-2024
Mediamarkt zou vandaag (op zondag) tussen 7u00 en 18u00 een TV bij ons leveren. Wij hebben de hele dag zitten wachten, maar niemand gezien of gehoord...