hellotv

Deze score is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor hellotv zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ben Sp.12-12-2024
Ik geef Hellotv (Groningen) een 10 omdat zij ons vanaf het eerste contact tot aan het leveren van de televisie zeer goed hebben geadviseerd en geholpen. Dit bestond uit technische informatie, prijs aanbieding, en de mogelijkheid om bij een toch (te) grote televisie (65") de televisie te kunnen omruilen voor een kleinere (55") televisie. Voor wat betreft de prijs aanbieding was het de meest scherpe aanbieding die wij hebben gehad met als resultaat het aanschaffen van de televisie. De technische informatie werd zowel in de winkel als telefonisch besproken met het gewenste resultaat.
Uitstekende ervaring 12-12-2024
Prima (web)shop waar ik een mooie deal heb kunnen maken bij de aanschaf van mijn Sony Bravo 55 scherm. Keurig en efficiënt geholpen en snelle communicatie. Ook de installatie thuis verliep prima, volgens afspraak en naar tevredenheid. Ook de aftersales ging prima, mijn afstandsbediening werkte niet naar behoren en deze is binnen een week vervangen. Bij deze winkel is het prima shoppen.
Davy Patteet10-08-2016

Goede uitleg en een vriendelijke/geduldige verkoper te winkel Breda. De website is zoals hij moet zijn.
Pluspunten
  • Groot assortiment
  • Goede uitleg
  • Mooie winkel Breda
Minpunten
  • Moeilijk vindbaar