Gomibo.be

Deze score is gebaseerd op 1486 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gomibo.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

José10-11-2021
Het is gemakkelijk om snel te filteren wat voor soort telefoon je wilt hebben. Snelle levering en je wordt tusendoor goed op de hoogte gehouden.
Lana10-11-2021
Duidelijke site, heel gebruiksvriendelijk en gastvrij. Ik heb al mijn mobiele aankopen de afgelopen jaren bij Belsimpel gedaan. Heel erg tevreden
Dikje10-11-2021
DE leukste en handigste webshop . Prima service en uitstekende levering/bezorging ( via DHL ) Nog noot klachten

Ingmar10-11-2021
Fijne overzichtelijke site met duidelijke beschrijving van de producten. Ook een snelle en goede levering.
Jos10-11-2021
Mooie en heldere web shop met een uitgebreid assortiment. Prijzen en omschrijvingen worden duidelijk weer gegeven en de levering vindt snel en correct plaats.
Martijn Stadman10-11-2021
Bijzonder keurig altijd. Ik weet precies dat het goed zit. Met de keuze voor een niet gangbare kleur, goud/zand tevens een mooie korting op een actueel toestel wederom van Nokia. Gewoon een treffende organisatie waar voor een tweede keer mijn Nokia heb gekocht. Bedankt!
Emiel09-11-2021
Veel telefoons en accessoires voor een eerlijke prijs beschikbaar. Verder werd alles snel geleverd..
Burii09-11-2021
Super snel geleverd! Dag ervoor besteld, en de volgende dag al thuis. Dank !
V08-11-2021
Zeer snelle bezorging. Goede service. Duidelijke site met goede tekst en uitleg
Jdijk08-11-2021
Belsimpel mooibedrijf ,goede uit leg,levering op tijd heb hier al diverse telefoons weg nooit geen problemen gehad.super bedrijf
Hans08-11-2021
Prima geregeld en snelle levering. Aanbod is prima en de prijzen zijn zeer scherp.
John08-11-2021
Snelle levering , duidelijke site , en alle merken onder een dak , dat maakt het aanschaffen van een mobieltje gemakkelijk
Nogablokje08-11-2021
Ik heb deze shop gekozen omdat alle telefoons en providers overzichtelijk op een rijtje staan. Zeer gebruiksvriendelijk. En ik geniet van mijn nieuwe telefoon
Henk08-11-2021
Snelle levering Duidelijk website Makkelijk bestellen Ook kun je op de site makkelijk producten met elkaar vergelijken. Indien nodig een helpdesk voor advies.
Henk07-11-2021
Snelle levering en mooi product. De site is overduidelijk met hun producten.
Bert06-11-2021
Al jaren makkelijk bestellen, betalen en op tijd geleverd en in goede orde.
Marga06-11-2021
Alles simpel en snel te vinden met duidelijke zoekfuncties. Altijd de goedkoopste en snel bez
Marga06-11-2021
Duidelijke shop alles makkelijk te vinden en supersnel thuisbezorgd al de 4e telefoon die ik hier besteld heb
Ineke06-11-2021
Zeer tevreden met mijn IPhone. Snelle levering. ‘s Avonds besteld, dag erop geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden door Belsimpel. Aanrader.
İsik05-11-2021
Ik ben lange tijd zeer tevreden met Belsimpel. Ze zijn altijd hulpzaam. Bedankt Belsimpel.
Gelukkige oma05-11-2021
Order keurig netjes op tijd geleverd. Goede service. Order plaatsen zeer klantvriendelijk. Geweldig product geleverd. ik beveel deze firma aan.
M. Vosbeek05-11-2021
Ik ben zeer tevreden, goede prijs en snelle levering. Jullie kwamen als goedkoopste naar voren met de meeste reviews. En de duidelijkste site.
Pieter Taffijn05-11-2021
Ik heb voor Belsimpel gekozen vanwege het in voorraad zijn en de prijs van een iPad. De berichtgeving was wat verwarrend: op de site stond in voorraad, op het bestelformulier kwam te staan dat men wachtte op een leverancier en uiteindelijk werd het goed verpakte tablet toch gewoon de volgende dag bezorgd.
Nieuwe telefoon nodig? Hier moet je zijn!05-11-2021
Hier een los toestel gekocht. Overzichtelijke site met brede keuze- en vergelijkingsmogelijkheden. Producten zijn interessant geprijsd. Snelle en nette levering. Zou het zo weer doen.
P.hazelhoff05-11-2021
Super snelle levering, en het klopt wat op de site stond qua artikel . Prijs was ook super goed vergeleken met een ander