Gomibo.be
Deze score is gebaseerd op 1486 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Gomibo.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Overzichtelijk, snel bezorgd, goede kwaliteit, dus kortom precies wat je ervan mag verwachten.
Fijne website met duidelijke prijs indicatie. Ook kan je makkelijk toestellen en abonnementen vergelijken.
Tevens kan je bij aanschaf telefoon makkelijk een hoestje aanschaffen.
Ik had een telefoon aangeschaft, maar ik was daar niet tevreden over. Belsimpel heeft mij goed geholpen voor een alternatief
Telefoon was keurig op tijd. Goed verpakt. Eerder al eens een headset besteld, was ook goed verlopen.
Product besteld, werkte niet naar behoren, terug gestuurd en nu is het weer opnieuw bezorgd wat ik niet wil.
Ik was in het verleden erg tevreden over Belsimpel. Nu helaas niet meer. Op de site staat keer op keer een levertijd die niet wordt nagekomen. Ik had een pixel stand besteld.Levertijd volgende dag. Meteen na betaling kreeg ik een mail dat het een dag later zou worden. Geen probleem. Vervolgens een mail dat het 6 weken later zou worden. Toch maar geannuleerd. De volgende dag stond het product weer op de site met een levertijd van 2-4 dagen maar wel €35,- duurder. Je wordt bij Belsimpel belazerd waar je bij staat!
Waarom een 5 ik ben van ze gewend dat idd snelle service is maar nu moet 3 dagen wachten voor me bestelling nog steeds in behandeling moet je niet op webshop zeggen alles wat ik besteld heb voor 23.59 besteld morgen in huis wacht en nog steeds aan het wachten.
Snelle goede levering en prijs is ook in orde.
Goede aanbieding en keus.
Eventuele terugzending is snel geregeld.
Wederom een perfecte bestelling. Vlot verzonden, keurig verpakt.
Uitstekende service.
Een smart Watch van HUAWEI besteld bij Belsimpel. Een prima webshop met een goede prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering.
Zéér vlugge levering, héél aantrekkelijke prijs verhouding, naar mijn bescheiden mening en web shopping, eigenlijk de voordeligste. Betrouwbaar. Een aanrader!
Aanvulling op een voorgaande review waarin ik ontevreden was;
Belsimpel heeft contact opgenomen. Heel klantvriendelijk benaderd met de vraag hoe ze de slechte ervaring tegemoet kunnen komen. Nette behandeling, gevoel van gehoord te zijn en een passende oplossing gekregen.
Een 10 voor de klantenservice. Moet als recensie toegevoegd worden.
Snelle bezorging en goede service, beste prijs voor een smartphone vergeleken met andere providers. En uitgebreid aanbod van abonnementen. Zeer tevreden!
Had nieuwe simkaart nodig voor mijn nieuwe telefoon, prettig en snel geregeld
Online shop is heel toegankelijk en het is eenvoudig producten te vergelijken . Na het bestellen volgt een snel en duidelijk proces ,waarin je op de hoogte gehouden wordt van je bestelling. Levering zoals beloofd en kwaliteit van het product is super
Alles kwam prima op tijd en goed verpakt. Top geregeld. Goeie website. Betaling verliep zoals het hoort. Niets op aan te merken. Had over deze site via via gehoord. Dus ze doen het goed.
Mooie aanbieding van de AirPods.
Snelle levering en goede communicatie over de bestelling. Top!
Ik heb voor Belsimpel gekozen omdat ik goede ervaringen had tot nu toe. En natuurlijk omdat ze mijn tablet op voorraad hadden.
De prijs van het artikel was in vergelijking met andere aanbieders prima in orde. Daarnaast ging het bestellen eenvoudig en werden we per email goed op de hoogte gehouden over de levering. Een dag later was het artikel al geleverd. Helemaal naar tevredenheid.
Jullie waren de enige die de i-phone werkelijk konden leveren en netjeze volgens afspraak binnen een dag geleverd!
Levertijd zou 5-7 dagen zijn, maar wacht al meer als een week, op de site staat dat belwinkel de levertijd ook niet weet. Maar waar ik het meest van baal is dat ze aangegeven dat ze me hebben gebeld terwijl dit niet hè te geval is. En dat stoort me enorm
Goede levering tijd en goede informatie en een groote variaties aan telefoon
Altijd de beste prijs en zeer snel geleverd, nooit problemen met deze winkel gehad en al vaker iets besteld!
Wat ik had besteld was echt mooi op tijd en zag er goed uit! Helemaal tevreden!
Snel bezorgd en goed 👍 ikzelf ben blij dat ik gedaan heb ☺️🤩👍🥇veel kijkplezier topper