Foto de Vakman
9.5
Deze score is gebaseerd op 1320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Foto de Vakman zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Mooie aanbiedingen, fijne en snelle service en snelle levering! Mede dankzij het belletje wat ik wilde qua versturen.
Top! Ik zal zeker vaker bij ze gaan kijken.
Duidelijke webshop. Snelle levering, met mooie aanbiedingen.
Echt super.
Bestelling snel verzonden
Uitstekend, correct geholpen een aanbeveling, na de bestelling te hebben geplaatst was deze er snel.
Olympus mark III + bijbehorende spullen gekocht. Er was een lens niet aanwezig.. netjes over gebeld met de vraag wat te doen, opsturen of wachten. Gekozen voor wachten want hij zou de volgende dag binnen komen. Volgende dag weer netjes gebeld dat hij binnen was gekomen en of ik de dag erna thuis was.. Het werd opgestuurd en kwam netjes volgende dag aan. Top mensen, Top service.
De Fuiji FinePix XP 140 Skyblue EE is een is een mooie foto camera alleen is er geen nederlandse handleiding bij om hem goed in te stellen, de instellingen moet je zelf instellen
Erg tevreden met deze webshop. Top aanbod met een fijne service en scherpe prijzen!
De door mij bestelde lens is, zoals op de website aangegeven, een "bulk" product. Deze producten maken meestal deel uit van een kit en worden geleverd zonder doos. "Mijn" exemplaar was nagelnieuw, uitstekend verpakt en kwam compleet met documentatie en verdere toebehoren. Levering was als beloofd.
Goed bedrijf.
Fijne winkel, goede service! Erg blij met mijn aankoop. Geniet nu in volle teugen van mijn Fujifilm XT3 met bijbehorende lenzen. Verzendopties zijn ook erg goed geregeld. Zelfde dag nog in huis. Een aanrader voor iedereen in NL.
Fijne winkel, jammer dat er door Covid-19 maar 2 mensen binnen mogen, hierdoor zijn de verkopers gejaagd.
Fujifilm XT3 aangeschaft via ‘foto de vakman’. Omdat deze camera moeilijk leverbaar is eerst even gebeld. Keurig geholpen en de camera is gewoon leverbaar! Via de site besteld en later op de dag afgehaald. Daarnaast ook de Larmor screen protector besteld. Deze is keurig nageleverd, was helaas niet op voorraad. Maar via mail en telefoon ben ik netjes op de hoogte gehouden. Erg fijn!
Ik ga vaker bij deze firma bestellen. Het is kleinschaliger, persoonlijker en minstens net zo goed (misschien wel beter) dan de 2 grote camera shops.
Voor mij een prettige ervaring.
Foto de Vakman levert precies wat je mag verwachten. Niks minder. Vriendelijke en vaardig geven ze een zeer fijne shop ervaring. Ik vond de prijs wel aan de lage kant, dus dat is mooi.
Duidelijke shop. Omtrent advies direct telefonisch contact met uitstekende uitleg.
Ook na aankoop en goede service
Snel betrouwbaar en goedkoper dan elders .. wat heeft een mens nog meer nodig
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Foto de Vakman vanuit België,
namelijk een Olympus 100-400mm lens die nergens anders in voorraad was.
Communicatie via email met de winkel verliep vlot, snel antwoord van de winkel.
De lens was geleverd in uitstekende staat.
Deze heb ik getest en in vergelijking met mijn panasonic 100-400mm lens,
is deze veel scherper, draait de zoomring soepel en kunnen er teleconverters gebruikt worden (getest met olympus 1.4x teleconverter en nog altijd scherp).
Zowel de lens als de winkel zeker een aanrader!
Overal was de adapter voor de canon rp uitverkocht, ik vond hem gelukkig bij foto de vakman. De volgende dag werd hij netjes geleverd. Snelle service!
Wij hebben een high end compact camera gekocht en de transactie was snel, levering dezelfde dag (ongelooflijk!) en de verpakking was top zoals hoort bij een high end product. Supertevreden met het toestel ook!
Een hele fijne winkel. Online goed geholpen en mijn vragen beantwoord. In de winkel goed geholpen en adviezen gekregen. Top!
Snel plugjes kunnen zoeken, besteld en inderdaad volgende dag in huis. Prima!
Dik in orde , administratieve rompslomp ( buitenland !) werd asap opgelost en razendsnelle levering , zo hadden we het nodige ecjht op een recordtijd ! Zeker aan te bevelen !!!
Ik heb vorige week voor het eerst iets besteld bij Foto de vakman. Eerste ervaring was meteen prima , de prijs was goed en de levering supersnel !!
Ook de communicatie was helemaal in orde .
Ik ga hier zeker vaker bestellen .
aardig geholpen aan de telefoon, het item besteld en tot mijn grote verrassing werd dit dezelfde dag nog bezorgd door red je pakketje met een uiterst vriendelijke bezorgster. Het item voldoet aan de verwachtingen, goede prijs-kwaliteit verhouding
Op zondag een lens besteld zou dinsdag in huis zijn, helaas bleek dit niet zo, er was n vertraging bij post nl en is zogenaamd mijn pakketje aan de kant gegooid, waardoor ik woensdag nog geen pakket had, omdat ik donderdag de lens nodig had voor een bruiloft hebben ze last minute via een andere bezorgdienst gezorgd dat ik woensdag avond de lens nog in huis had! Al met al zeer zeker goed opgelost en een tevreden klant.
Ik ben totaal niet tevreden. Foto de vakman maakt ook nu weer reclame in de mail van; Voor 16:45 besteld, morgen in huis! Dit klopt niet wat Foto de vakman betreft en wat postNL betreft.
Zondag 28 februari heb ik een bestelling geplaatst, alles was volgens de site voorradig en de bestelling zou dinsdag 2 maart geleverd worden. Juist omdat alles voorradig was heb ik bij Foto de vakman besteld. Op maandag 1 maart bleek dat niet alles voorradig was en dat de bestelling dinsdag 2 maart afgestuurd zou worden. Dit is gebeurd, vervolgens ligt de bestelling 2 dagen bij PostNL in de vertragingsbak en wordt op vrijdag 5 maart de bestelling bij het PostNL punt bezorgd. Helaas, die is vanaf 5 maart in verbouwing. Volgens het postNL afhaalpunt is dit bekend bij PostNL. Desondanks gaat PostNL toch met het pakketje naar het gesloten ophaalpunt toe. Pakketje is mee teruggenomen naar het PostNL verzamelpunt om maandag bij een ander postNL punt, 8 km verderop te worden afgeleverd. Het door PostNL gekozen alternatieve PostNL punt is namelijk op zaterdag niet open. Vervolgens krijg ik op zaterdag een mail dat het pakketje op weg is naar het postNL punt. Maar dat is dicht!!!! Helaas, weer een mail dat de bezorging niet gelukt is en ik wordt nog benaderd wanneer de bezorging nu wel plaats gaat vinden. Er zit voor €1800.- handel in het pakketje en dat gaat nu wagen in en uit terwijl men kan weten dat hun eigen ophaalpunten gesloten zijn!
Hoe kan foto de vakman nou adverteren met zondag besteld en dinsdag in huis terwijl hun eigen voorraad niet op orde is en de leverbetrouwbaarhied van de verzender nul is. Kortom, na een week heb ik nog niets binnen.....
Fijne webshop, super bezorging stipt en goede communicatie en de camera was uiteraard een nikon
Ik heb een printer besteld bij Foto de Vakman, daarbij heb ik zelf een fout gemaakt qua model. Zonder problemen kon deze3 geretourneerd worden en vervolgens met5 deskundig advoes van het een nieuwe besteld. Daarbij was ook de prijs zeer concurrerend.