DeOnlineDrogist.nl
Bekijk DeOnlineDrogist.nl op Kieskeurig.be. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
9.2
Deze score is gebaseerd op 5567 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor DeOnlineDrogist.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik ben zeer tevreden over de online drogist. Alles is keurig verzorgd, waarbij rekening wordt gehouden met het mileu door gerecycled verpakkingsmateriaal te gebruiken.
Er is goede informatie over de producten en geregeld aanbiedingen, waardoor je wat meer kunt bestellen en de verzendkosten kan vermijden.
Drogist met zeer uitgebreid assortiment, ook wat betreft bioligische producten. Informatie bij artikelen is volledig, bestelling wordt vlot afgehandeld, verpakking is stevig. Daarnaast, niet onbelangrijk zijn de prijzen aantrekkelijk.
Snelle levering, klantvriendelijk en een goede communicatie met de consument
Al meerdere bestellingen gedaan bij Onlinedrogist. Altijd een snelle levering en zorgvuldig verpakt. Een groot assortiment.
Prima drogist. Als je vragen hebt krijgt hierbij alle informatie die je nodig heb.
Het was weer perfect voor elkaar alles makkelijk te vinden op de site en keurig verpakt en snel thuis gestuurd gekregen
Keurig geleverd en goed verzorgd op zondag order geplaatst maandag geleverd klasse
Zeer snelle levering , gekozen voor deze vorm omdat het bestelde product niet in de winkel te koop is bij mij in de regio . Ben zeer tevreden hierover.
Wat moet ik er nog over zeggen, doe jaren bestellingen. Als de ervaringen niet goed waren dan bestel je niet meer.
Goed bedrijf en overzichtelijke site. Prima prijs kwaliteit. Gewoon bestellen dan ervaar je wat een prima bedrijf dit is.
Goede nette en makkelijke site en netjes verpakt en volgens afspraak geleverd helemaal top ga zo door
Zeer snelle levering en in goede staat geleverd. Dit was ook de goedkoopste aanbieding.
Breed art.bestand en goede service. Probleempje door onachtzaamheid transporteur werd ook snel en netjes opgelost.
Prima prijs en zeer snel geleverd geen portokosten volgende keer weer hier bestellen
zoals altijd - scherpe prijs en snel geleverd - en producten van topkwalitiet
Heldere en eenvoudige manier van bestellen.
Je krijgt je bestelling idd de volgende dag als je vóór 21. 00 uur hebt besteld in een milieuvriendelijke verpakking v karton en papier.
Wanneer je een product besteld is deze de volgende dag geleverd. Keurig in een verpakking
Onlangs een bestelling geplaatst. Bestellen ging eenvoudig. Veel keus, goede prijzen, Meerdere betaalmogelijkheden. Goed op de hoogte gehouden over de verwerking van de bestelling en netjes verpakt ontvangen. Aanrader!
Diverse bestellingen gedaan, altijd perfect in orde en snel geleverd. Veel keus en goede prijzen. Klantenservice is ook prima: de enige keer dat er iets miste, werd het snel nagezonden. Voor mij dé online drogist.
Absoluut gebrek aan het belang van de klant.
Schrijven wel klachten over POSTNL te hebben ontvangen, maar het toch een goede vervoerder te vinden. Vreemde tegenspraak.
Argumenten over waarderingen van amper 1.5 van grote aantallen klanten voor die vervoerder heeft geen enkele invloed.
Met hun vervoerder krijg je bericht dat pakketje op maandag wordt bezorgd, maar verblijfplaats van het pakketje blijft een raadsel. Vervolgens vindt aflevering op woensdag plaats.
Argument dat andere vervoerders sneller én duidelijk goedkoper zijn, ook dat beïnvloed De Online Drogist niet. Ik weiger meer te betalen als dat niet nodig blijkt. Standpunt verkoper vind ik zeer klantonvriendelijk.
Ik koop niet meer bij deze merchant en roep anderen op om dit te volgen.
Duidelijke omschrijving van artikelen. Keuze gemaakt. Bestelling, levering en betaling geheel vlekkeloos en snel.
Snelle service , goed verpakt , en een goede levering via Post.nl
Het artikel is duidelijk afgebeeld , en de beschrijving hoe het werkt is verrassen eenvoudig.
Prima !! Duidelijke website ,duidelijke communicatie .Heldere antwoorden op vragen.
Supersnelle levering.
Makkelijk bestellen via de website en heel snelle levering. De prijzen liggen lager dan in de winkel. Erg tevreden!
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Ook snelle levering in België.
Duidelijke site
Prima service goede aanbiedingen correcte levering van de door ons bestelde producten
Zeer gebruiksvriendelijke website, goede prijs-kwaliteit verhouding, vlotte levering