DeOnlineDrogist.nl

Bekijk DeOnlineDrogist.nl op Kieskeurig.be. Vergelijk prijzen, lees reviews en vind de beste deal.
9.2

Deze score is gebaseerd op 5567 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor DeOnlineDrogist.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Annet24-02-2025
Veel produten, snelle levering
Martin 24-02-2025
Betrouwbaar en snel
Zeer tevreden 24-02-2025
Groot assortiment, goed verpakt en snelle levering.

Theo 24-02-2025
Goede service en prijs-kwaliteitverhouding is goed
Cobi.24-02-2025
Bij de Online Drogist al vele malen besteld, altijd fijne aanbiedingen. Keurig verpakt, levering mooi op tijd. Voor ons een 10 met een griffel!!!!!! Al vele malen besteld bij de Online Drogist, altijd op tijd met de levering. Keurig verpakt, goede aanbiedingen, heel veel keuze, voor ons een dikke 10.
A.C.A.H. Bueno Bibaz 23-02-2025
De eerste keer van mijn leven dat ik o-line iets bestelde. Is mij enorm.meegevallen. Snel en correct geleverd.
Ingrid 22-02-2025
Fijne winkel en stuurt het zelfde dag nog op
W.d.Vries22-02-2025
Prima omschrijving van de producten en een goede prijs.
Nick22-02-2025
Snelle levering, veel artikelen op voorraad.
Ch22-02-2025
Gunstig geprijsd, vaak op voorraad en zoals beloofd volgende dag bezorgd met track and trace zodat men dan ongeveer weet wanneer de bezorging is.
Perijn 21-02-2025
Snelle en correcte service. Jammer dat 2 producten die ik eerder bij hun bestelde , al langere tijd niet op voorraad is. Maar dat ligt mogelijk aan de producent.
DUIMPIE!!!👍21-02-2025
Reeds lang een klant bij deze geweldige drogist. Tot op heden nog steeds zeer tevreden. Want echt een prima service en vooral een snelle bijzonder snelle en uitstekende levering. Kortom: echt fantastisch dus!!! Ga vooral zo door a.u.b. Alhoewel kwalitatief best hele goede producten. Alleen uiteraard zo jammer dat deze prachtige drogisterij niet alles heeft ... Maar nogmaals best verder echt bijzonder tevreden hoor. Waarvoor mijn zeer hartelijke dank uiteraard!
Gerrie20-02-2025
Ik ben dik tevreden over Drogist on Line. Bestellingen worden snel en accuraat geleverd. Wat ik minder vind is de soms lastige verpakking. Meerdere lagen karton waar je doorheen moet. Soms is de doos (onnodig) groot waardoor hij niet in mijn boodschappenkarretje past als ik hem op een afhaalpunt ophaal. Moeilijk scheurbaar (om hem passend te krijgen voor de papier/karton container. Voor de rest alles prima!
Irna20-02-2025
Betrouwbaar en snelle levering zeer tevreden
Taco20-02-2025
Top bedrijf Voordelig met kortingen Ik zeg gewoon kopen bij dit bedrijf
Judy20-02-2025
Hele fijne webshop. Snelle levering,makkelijke betaling,prijs kwaliteit altijd goed.
Meta19-02-2025
Ruim assortiment scherp geprijsd en snel geleverd
S. van der Waal19-02-2025
Snel geleverd, goed verpakt.
Fenny19-02-2025
Prettig winkelen bij de online drogist. Vandaag besteld morgen bezorgd. En ook scheelt het behoorlijk in de prijs.
Peter van den Hurk 19-02-2025
Behulpzaam, goedkoopste, snel, uitstekende producten
Nicole19-02-2025
Website snel gevonden, producten tegen een gunstige prijs en eenvoudig te bestellen zonder gedoe. Daarnaast werd mijn bestelling heel snel geleverd. Top!
Tanja19-02-2025
Na de bestelling geplaatst te hebben werd ik heel snel en nauwkeurig op de hoogte gehouden van de voortgang. De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis. Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer snelle levering. Aanrader!
Gert18-02-2025
Leveringen gaan altijd keurig. Gemakkelijk zoeken op de website. Super tevreden
Bambos18-02-2025
I've been having issues with this pharmacy. On two occasions, I purchased different medications under subscription and, since I don't have insurance for those drugs, I had to pay out of pocket. What strikes me as odd is that the first time I called, they quoted me one price, but when I arrived, the cost was significantly higher. It was an urgent situation, and since finding the medication was challenging, I ended up paying. Just last week, I was charged €43, while online, it appears to be just under €5 at other drug stores. It seems this company can set any price they want. You will pay a lot more if you're not covered for the specific medication or if you're a tourist.
C. C.18-02-2025
Zoals altijd super snel geleverd en keurig netjes aangeleverd. Betrouwbare winkel, al jaren positieve ervaring mee.