cameranu

9.5

Deze score is gebaseerd op 23 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Lucas06-01-2025
Ik heb op 26-12-2024 een Epson EcoTank ET-8550 gekocht via CameraNu.nl. Het bestellen ging vlotjes en ook de betaling. Op 31-12-2024 heel correct door Post.NL aan huis afgeleverd. Uitgepakt en met de 6 tankjes op de juiste manier de inkt bijgevuld (dit ging supersnel en zonder knoeien) testpagina's afgedrukt om de spuitkoppen te kalibreren. En een proefafdruk gemaakt en het resultaat was verbluffend goed! Ook het geluidsniveau van het printen maakt is zeer laag. De printer staat naast mijn computer op mijn bureaublad en is een blikvanger. Ik ben zeer tevreden en voor iedereen die een A3+ printer wil aanschaffen is dit een perfecte keuze!
Laura06-01-2025
Ik wilde graag een compacte camera voor op reis. Ik wist mij echt geen raad. In ben naar de winkel gegaan voor advies en daar ben ik heel uitgebreid geholpen. Ook mocht ik verschillende camera’s testen. Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid, service en het meedenken. Ik raad cameranu aan iedereen aan!
Marc03-01-2025
Prima service. Goede prijzen. Ruim assortiment.

Daniël 03-01-2025
Ik was in de shop in Urk. Perfecte locatie en netjes ingericht. Maar ook een beetje saai en lielloos. Ook de verkoper deed prima z’n werk, maar ik miste passie. Misschien omdat ik precies wist wat ik wilde, maar kwam weinig enthousiasme uit. Prima zaak, maar ik blijf bij de concurrentie 😉
Bram02-01-2025
Er wordt serieus tijd en aandacht gegeven, ook als je wat extra vraagt. De medewerker gaat in het gesprek niet uitsluitend uit van verkoop maar ook van waarom wel of niet dit zou aanschaffen
Maria30-12-2024
Al was het product niet wat het wezen moest, de winkel bood een geweldige service, snelle reactie op mijn mails en de aangeleverde informatie was adequaat en heel klantvriendelijk
Pjotr 7027-12-2024
Prima service! Mogelijkheden voor contact zijn perfect: winkel telefoon email of whatsapp! Kundige service en advies
Fred27-12-2024
Een nieuwe actioncam besteld en ondanks de drukte super snel geleverd.
Jos van den Boom26-12-2024
Ben al 21 jaar klant en nog steeds zeer tevreden. Goede producten en fijne service en vriendelijk en goed personeel.
Bob Mager24-12-2024
Jullie hebben een uitstekende online webshop waarin je heel duidelijk informatie kan vinden over de producten die jullie verkopen. Zo zocht ik voor mijn Nikon 750 een lens die onder het hoofdstuk "tweede hands" stond omschreven als "Zo goed als nieuw". Een 24-120 mm lens van prima kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. En inderdaad, na ontvangst bleek dat de lens echt "Zo goed als nieuw" is. Echt niet van nieuw te onderscheiden.
Mandy24-12-2024
2.0
2.0
Voor ons geen aankopen meer bij cameranu. We sturen een video camera terug, omdat hij niet in de beloofde 4k kan filmen. Camera is hooguit een uurtje binnen in huis gebruikt. Netjes retour gestuurd en vervolgens krijgen wij een email dat de retour niet aan de voorwaarden voldoet en ze een waardevermindering in rekening brengen. Op het losse zonnenkapje zaten twee miniscule krasjes. Een losse zonnenkap kost €21. Waarom €95 euro in rekening brengen voor iets wat €21 kost? Zo kan ik ook rijk worden. Voor ons geen cameranu meer.
S.Hoffman 13-12-2024
Tweedehands Nikon lens bij cameranu gekocht. Altijd even spannend natuurlijk of de indicatie van de conditie ook echt klopt. Blijft natuurlijk altijd een beetje subjectief . Lens was prima in orde en de conditie was zelfs beter dan verwacht.
Bart Kluivingh13-12-2024
Via de webshop heb ik een mooie tweedehands 50mm lens gekocht. Uiteraard veel goedkoper dan een nieuwe. Gesprekje via Whatsapp met de klantenservice heeft mij over de streep getrokken. Vind het altijd spannend wat ik ervan moet verwachten, maar het heeft mijn verwachting overtroffen. Mooie gave lens en ja... Gebruiksporen gelijkend op mijn eigen materialen. Past dus mooi in het setje. Superblij met het goede kwaliteit van de lens voor minder dan de helft. Bevalt het niet??? Kan je hem binnen 30 dagen retourneren. Volgende wordt waarschijnlijk weer een tweedekans lens
Jos van den Boom12-12-2024
Prettige site waar alles duidelijk en overzichtelijk te vinden is.( wekelijks kijk ik hierop) Leveringen gaan zoals beloofd. Goede en snelle levering. Ik ben al 21 jaar klant.
Jelle Holleman11-12-2024
In de winkel word je uitstekend geholpen. Afgelopen vrijdag een flitser opgehaald en ben heel netjes stap voor stap geholpen hoe de flitser werkt enz! Conclusie super winkel
Irene B11-12-2024
Goed geholpen en service support was ook top. Om snel te kunnen leveren hebben ze de bestelling gesplits waardoor we de camera de volgende dag binnen kregen en de rest komt later.
Linda06-12-2024
Mijn beoordeling is goed, ik had mijn bestelling de volgende dag in huis. En mijn lens was goed en netjes verpakt.
Henk06-12-2024
Ik had een lens gekocht via de webshop. Jammer genoeg was het product niet meer op voorraad en kon de leverancier niet zeggen wanneer het product er weer zou zijn. Men heeft het bedrag retour gestort.
Kees Snel06-12-2024
4.0
4.0
Ik geef jullie een 4 omdat ik op 29-11 een order geplaatst heb en dat ik deze nog steeds niet in huis heb. De trackingcode geeft aan dat het via postnl is verzonden.
Marije Nieborg 06-12-2024
Goede prijs en snelle levering Met leuke acties erbij
Philippe06-12-2024
Ik heb al regelmatig materiaal gekocht bij cameranu, altijd en snelle levering en materiaal heel goed ingepakt! Ik heb ook materiaal ingeruild in de winkel, vergeleken met de concurrentie krijg ik hier de beste en eerlijkste prijs voor mijn materiaal. Voor mij is cameranu mijn eerste keuze winkel, ik vergelijk wel maar kom toch altijd terug uit bij camera nu, die zijn correct, eerlijk, vriendelijk en snel!
Marc06-12-2024
Goede winkel met vriendelijk personeel. Snel en goed geholpen!
Martin06-12-2024
Je besteld een artikel waar een levertijd op zit van circa 5 werkdagen. Maar je besteld het om 16.00 uur en de volgende dag heb je het om 10.00 uur in huis is superrrrr snel. Geweldige service. Top.