Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels - 2 stuks - Vervangende opzetstukken voor tandenborstels

Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels - 2 stuks
Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels - 2 stuks
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 19,99 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 215 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels - 2 stuks op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Gauthierc19-07-2020

Top opzetstuk

De Oral-B iO Ultimate Clean opzetborstel heeft een stevig opzetstuk en het resultaat is zichtbaar na gebruik. Het opzetstuk is naar de grote kant, maar het is heel aangenaam in de mond. De haartjes blijven lang stevig. Om te weten of de kwaliteit nog goed is, is er een app voorzien die aangeeft wanneer het opzetstuk best vervangen kan worden. Een negatief punt is wel dat er geen kleurtjes zijn die aangeven van wie het opzetstuk is.
Pluspunten
  • Stevig
  • Groot oppervlak
Minpunten
  • Geen ringetjes met kleuren
henk19-07-2020

deze borstel komt overal

Ik gebruik deze borstel nu een week en merk ten opzichte van mijn vorige borstel zeker verbeteringen. Je ziet dat de haartjes in deze borstel verschillende lengtes hebben in diverse richtingen. Dit zorgt ervoor dat mijn gebit op alle, ook moeilijk bereikbare plekken, gereinigd wordt. Ik hoop dat mijn tandarts dit bij de volgende controlebeurt zal bevestigen. Helemaal optimaal poetsen doe je door middel van de app. De borstel en app geven aan waar je je gebit te kort hebt gedaan. Ik gebruik de app niet dagelijks maar de aanwijzingen zorgen er wel voor dat ik de volgende keer dat gebied van mijn gebit zeker extra aandacht geef. Borstel tijdig vervangen? Normaal gesproken wacht ik te lang omdat ik er niet aan denk. De app geeft mij nu een seintje dat de borstel aan vervanging toe is.
Pluspunten
  • geeft aan wanneer vervangen moet worden
  • bereikt mijn gebit overal
Minpunten
  • borstel is iets groter geworden
Irene40519-07-2020

Zorgvuldig schoon

Deze design opzetborstel heet niet voor niets Ultimate clean. Meteen bij de eerste keer testen merkte ik op dat deze borstel mijn mond een superfris en schoon gevoel geeft. De borstelhaartjes komen op alle plekken en doen hun werk uiterst zorgvuldig. Deze handige en goed verzorgende opzetborstel past perfect op de oral-b IO 7s
Pluspunten
  • Schoon gevoel
  • Zacht voor tandvlees
Minpunten
  • Slechts 2 in de verpakking
Melvin N19-07-2020

Mooie opzetborstels!

Zeer mooie opzetborstels waar veel aan is verbeterd ten opzichte van de vorige generatie opzetborstels. De opzetborstels klik je weer gemakkelijk op je tandenborstel zoals voorheen. Wel voelt het opzetborstel natuurlijker aan in je mond. Ook poesten de tandenborstels geweldig! Je tanden voelen weer glad en heel schoon aan. Ik ben erg tevreden met deze nieuwe generatie opzetborstels, al zijn ze wel hoog in de prijs.
Pluspunten
  • Poest goed
Minpunten
  • Prijs
Afnan Sarwar19-07-2020

Zeer zacht

De borstels voelen zacht aan tijdens het poetsen en lijken over je tanden te glijden. Het resultaat van mijn test van deze borstels mag er zijn. Je tanden boelen echt glad en schoon aan. Ik had eerst een andere tandenborstel van oral b maar deze voelen beter aan. De borstel is ook wat groter wat voor mij een pluspunt is
Pluspunten
  • Zeer zacht
Vicky19-07-2020

Prima opzetborstel

Deze opzetborstel is zacht genoeg voor mijn tandvlees, waar ik in het verleden nog wel eens problemen mee heb gehad... Misschien helpt de nieuwe techniek van de tandenborstel daar ook wel bij... En natuurlijk de druksensor! Je drukt toch snel te hard zonder dat je het door hebt... Al met al een fijn product.
Pluspunten
  • Zeer effectief
  • Zacht genoeg voor tandvlees
rachid19-07-2020

Een aanrader!

Super resultaat zelfs na de eerste poetsbeurt! Tijdens het testen van de opzetborstel Ik heb het idee dat mijn tanden veel schoner zijn na het gebruik van deze borstel, ben zeer tevreden over het poetsresultaat en de mogelijkheden. Het poetsen bij het tandvlees merk ik zeker een verbetering ten opzichte van een gewone borstel. En ook tussen de tanden word het een stuk schoner.
Cindy17-07-2020

Mooi design, spat wel

Het bij mijn tandenborstel meegeleverde Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborsteltje White ziet er fraai uit en zorgt voor een mooi design op de borstel, maar dit unieke design zorgt er tevens voor dat eventuele borsteltjes die je nog in voorraad hebt niet meer passen op deze tandenborstel en dus onbruikbaar geworden zijn. Dit vind ik wel jammer. Daarbij is dit soort opzetborstels minder gemakkelijk verkrijgbaar bij drogisten en supermarkten dan de standaard universele borstels (maar mogelijk komt dit nog). Het borsteltje poetst goed schoon, maar zorgt ook voor een vervelende spattenregen, die ervoor zorgt dat je steeds de spiegel moet schoonmaken. Minpunt.
Pluspunten
  • Poetst goed schoon
  • Mooie vormgeving
Minpunten
  • spat!
Annalies17-07-2020

Superfijne opzetborstel

Een goede opzetborstel. De ultimate clean opzetborstel is wat groter, maar dit is niet vervelend in je mond. Met deze borstel kom je overal goed bij, met een fantastisch schoon resultaat. Ze voelen even iets anders dan ik gewend ben, maar ik heb ook al een hele oude elektrische tandenborstel. Dus dit is een hele vooruitgang. Tijdens het testen viel het vooral op hoe soepel ze glijden, haast geluidloos van tand naar tand. In combinatie met de app kun je heel goed terug zien hoe je gepoetst hebt. Hier kun je het mooi bijhouden. De opzetborstel sluit mooi aan op de tandenborstel, een superstrak geheel!
Len dj17-07-2020

Mooie en goede opzetborstels

Aangename en mooie opzetborstels. Ze zijn bovendien ook mooi gestroomlijnd vormgegeven waardoor de opzetborstels één geheel vormen met de tandenborstel. Ze poetsen heel goed en de haartje blijven, voor de periode dat ik al kunnen testen heb, voorlopig mooi bij elkaar staan. Het enige negatief puntje is dat de opzetborstels momenteel moeilijk te vinden zijn. Ik hou mijn hart dus een beetje vast voor wanneer mijn eerste borsteltje het begeeft en ik op zoek moet gaan naar nieuwe. Maar ik vermoed dat dit probleem binnenkort wel van de baan zal zijn.
  • Vormt 1 geheel met de tandenborstel
Minpunten
  • Voorlopig moeilijk verkrijgbaar
Gert1917-07-2020

Zeer goede kwaliteit

Een hele fijne ervaring met deze nieuwe borstels. Een zeer mooi design en zachte haren op de borstel. Tijdens het testen van dit toestel was ik echt onder de indruk. Tegenover mijn vorige elektrische tandenborstel vind ik deze een hele verbetering. Een fijne nieuwe technologie waarmee je effectief alleen de trillingen voelt in de kop en niet meer in je handpalm. Deze is ook veel stiller dan mijn vorige. De applicatie die je kan downloaden op je smartphone geeft ook aan wanneer je borstel aan vervanging toe is. Naar mijn mening echt topkwaliteit!
Pluspunten
  • Zachte borstel
Edwin-S17-07-2020

Nieuwe borstel voor iQ series

Ik heb nu een aantal dagen de nieuwe opzetborstel van de IQ serie mogen testen. De borstelkop is iets groter dan voorheen, maar dit wint snel. De borstel komt op alle plaatsen even gemakkelijk als de vroegere serie van oral-b. De borstel is zacht maar toch stevig. De borstel Kun je makkelijk schoonmaken en heeft geen extra rondjes waar vuil zich kan ophopen. De borstel klikt stevig op het apparaat vast. Een nadeel is dat de prijs van de borstel nogal hoog is.
Pluspunten
  • Design
  • Geen randjes
Minpunten
  • Prijs
  • Niet universeel
Remco Visser17-07-2020

Verbetering tov oude Oral-b opzetborstel

Oral-B iO Ultimate Clean opzetborstel De ultimate clean opzetborstel is een hele verbetering ten opzichte van de standaard Oral-b opzetborstels. Tijdens het testen voelde je gelijk het verschil. Het ontwerp is veel verfijnder waardoor tijdens het poetsen de borstel veel minder irriteert. Door de schuine borstelharen voelen mijn tanden schoon en fris. Zelfs de randen tussen mijn tanden en tandvlees zijn goed schoon.
HYTang17-07-2020

Vernieuwend

Ik ben erg tevreden over de Ultimate Clean. Ik heb altijd opzetborstels van Oral-B gebruikt en het eerste wat opvalt is dat de kop van de Ultimate Clean veel groter is. Erg fijn, omdat de opzetborstel zonder al te veel bewegingen vele plekken kan bereiken. De haartjes doen hun werk ook goed tussen de tanden, waardoor ragen en flossen na afloop overbodig is.
Pluspunten
  • groot
  • haartjes komen overal bij
Rien Segers17-07-2020

Prima kwaliteit

Deze opzetborstels voor de iO tandenborstel zijn van uitstekende kwaliteit. Ze ogen mooi en zijn dankzij de uniek geplaatste borstelharen in staat om de meest moeilijk bereikbare plaatsen te poetsen waar een gewone tandenborstel niet toereikend genoeg is. Tijdens het testen van deze borstels is me des te meer opgevallen dat ik een heel fris gevoel nadien heb in mijn mond. Kortom, een echte aanrader.
Pluspunten
  • Zachte borstels
Moon17-07-2020

Super borstels

Dit is een hele fijne opzetborstel. Ik heb hem nu een paar keer getest, en je merkt echt verschil met de voorgaande versies. Mijn tanden voelen veel schoner. Hij pakt ook een groter oppervlak mee. Ze zijn ook heel makkelijk schoon te maken, vooral dat aspect vind ik erg belangrijk. Dus met al die punten in acht nemende, zou ik zeker deze borstels voortaan weer kopen, ik wil nooit geen andere meer! Ik zou ze zeker aan iedereen aanraden.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
Larissa17-07-2020

Heel fijn voor gevoelige tanden/tandvlees

Deze borsteltjes heb ik nu een tijdje getest. Ik heb zelf hele gevoelige tanden en ik merk dat ik toch minder last heb van mijn tanden als ik dit borsteltje gebruik. De haartjes zijn heel zacht waardoor ik ook minder last heb van bloedend tandvlees. Daarnaast zorgt de vorm van de borstel ervoor dat ik overal makkelijk bij kan, ook bij mijn achterste kiezen. Ik raad deze borstels dan ook zeker aan als je last hebt van gevoelige tanden of gevoelig tandvlees.
Pluspunten
  • Heel zacht
  • Makkelijk overal bij kunnen
BarbaraM17-07-2020

Fijne borstel, super tevreden

Nieuwe tandenborstel, nieuwe opzetborstels. Wat een verschil met mijn vorige borsteltjes. De borsteltjes zijn wat groter en draaien erg snel. Toch zijn ze zacht voor mijn tandvlees en voelen mijn tanden veel schoner. De borsteltjes verwijderen plaque erg goed en mijn tanden zijn zeker witter geworden. Nu na 2 weken zijn de eerste resultaten erg positief.
Pluspunten
  • Zacht voor tandvlees
  • Reinigen erg goed
Minpunten
  • Relatief grote kop
ManonS17-07-2020

Fijne ronde opzetborsteltjes

Deze tandborstel krijg je standaard bij de aankoop van je Oral B iO tandenborstel. Ze heten niet voor niks Ultimate Clean, want ze poetsen ontzettend goed! Ik ben de kleine borsteltjes van de Philips Sonicare Diamond Clean tandenborstel gewend en kwam er tijdens het testen van deze tandenborstel achter dat ik dit borsteltje wel erg groot vind. De smallere stukjes, zoals de achterkant van je ondertanden zijn dan ook wat moeilijker te bereiken, maar dat is misschien wel een kwestie van wennen. Maar, ze verwijderen wel echt de tandplak ontzettend goed en zorgen voor een schone en frisse mond!
Pluspunten
  • Zorgt voor hele schone tanden
Minpunten
  • De borstel is vrij groot
Chris17-07-2020

Prettige opzetborstels, maken goed schoon

Hele prettige opzetborstels, fijn formaat: meteen bij testen heb je het idee dat je goed overal in de mond kunt komen. Door de roterende borstel voelen de tanden erg schoon en fris. Opzetstukje vind ik precies goed qua structuur: niet te hard en niet te zacht. Werkt goed in combinatie met de app: je krijgt een perfect beeld van hoe je poetst en wat de verbeterpunten zijn. Borstels zijn iets groter dan de oude Oral-B opzetstukjes, en een echte verbetering vind ik.
Pluspunten
  • Fijne structuur
  • Grotere kop
  • Tanden voelen zeer schoon
Anton9017-07-2020

Kwaliteitsvolle, aangename borstelkopjes

Vanaf de eerste keer dat ik deze borsteltjes gebruikt heb, merkte ik direct een verschil met mijn vorige 'normale' borsteltjes. Na het poetsen voelden mijn tanden wat anders, aangenamer, schoner aan. Dit was zeer tof, want meestal is er wel een periode nodig waarin je even moet gewennen aan nieuwe borsteltjes, maar bij deze was er direct een goed gevoel. Het zien er ook mooie borsteltjes uit, wat ook meehelpt om elke dag een aangename poetservaring te hebben. Na deze een tijdje te gebruiken zie je nog niets van kleurverandering, wat doet veronderstellen dat ze ook lang zullen meegaan. Wat goed is, aangezien ze wel nogal prijzig zijn in vergelijking met andere borsteltjes. Maar dat is het enige minpuntje eraan, voor de rest enkel positieve opmerkingen :) Zeker een aanrader!
Pluspunten
  • Uitzicht
  • Zachtheid
  • Duurzaam
Minpunten
  • Prijs?
Inge17-07-2020

Prettig

Wat een prettige borstels. Je komt er goed mee bij alle plekken en na gebruik voelen de tanden echt glad en schoon. Makkelijk op de tandenborstel te plaatsen.
Tom spitters17-07-2020

Super fijne borsteltjes!

Super fijne borsteltjes! Deze opzet borstels zijn zeer fijn in gebruik, voelen zacht aan, reinigen echt super goed en maken de Oral B iO8 helemaal compleet. Beide in strak design, gewoon een top product! Nadat ik dit product enige tijd heb mogen testen kan ik iedereen adviseren om dit product aan te schaffen!
Pluspunten
  • Zacht
  • Reinigen super goed
  • Hightech app
New17-07-2020

Goede borstels!

De nieuwe borstels van Oral-B voelen zacht aan en zorgen voor een proper en leuk e van je tanden. Mijn tanden zien er opmerkelijk beter uit door deze koppen. Ze geven mij wittere tanden en een mooie glimlach. Bij het testen viel het me op dat ik lang zo geen frisse adem meer heb gehad. Verder kan je met deze borstels ook je tong reinigen wat ook nog keer voor een extra proper gevoel zorgt.
Pluspunten
  • Grondige reiniging
  • Proper gevoel
Minpunten
  • Nog niet overal te verkrijgen
Qvhun17-07-2020

Goede opzetborstel!

Sinds een week gebruik ik de Oral-B iO Ultimate Clean opzetborstel. De opzetborstel werkt goed. Tijdens het testen kreeg ik het gevoel dat de opzetborstel overal in mijn mond goed bij kan. De opzetborstel is niet te hard, ook niet te zacht, maar precies goed. De borstel is rond en dat vind ik persoonlijk het fijnst. De borstel reinigt goed. Ook de app werkt prima bij de opzetborstel. Enige minpuntje is de grote. Normaal gebruik ik een kleinere opzetborstel. Al met al: een aanrader!
Pluspunten
  • Goede reiniging
  • Niet te hard
  • Niet te zacht
  • Ronde borstel
Minpunten
  • Iets te groot