Dyson V10 Absolute - Steelstofzuigers

Dyson V10 Absolute
Dyson V10 Absolute
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 499,00 Bekijk alle aanbieders
2.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson V10 Absolute op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Roger Janssen08-01-2025

Heel slecht product, nog slechtere klantenservice.

Apparaten zijn vaak kapot. Onderdelen nooit op voorraad. Simpele reparaties worden niet gedaan (bv vervangen gebroken trigger knop ). Slechtste klanten service ooit (wilden mij niet helpen als ik ze geen serienummer gaf, en dat kon ik niet want ik had de batterij vervangen - ja... moest ook al na een jaar - en dat is waar Dyson het serienummer opzet... ze hingen gewoon op). Van de twee en een half jaar dat ik mijn Dyson heb is het apparaat anderhalf jaar al uit de running. Duur en waardeloos dus.
Pluspunten
  • geen snoer
Minpunten
  • bijna altijd kapot
infogjan8824-08-2024
4.0

Slechtste stofzuiger , die ik heb gehad.

4.0
Ik heb er jaren geleden 2 gekocht , en het is niets dan ellende met beide stofzuigers , om de haverklap , is er iets stuk , met beide apparaten , is alles al eens vervangen , moet wel zeggen , dat de service uitstekend is. Nu weer een probleem , als ik hem uitzet , valt een gedeelte weer terug op de vloer. Laatste keer , een paar dagen geleden , verbrak de medewerker ineens het contact , terwijl ik toch heel beleeft was , niet erg klantvriendelijk.