Beste stofzuiger
De beste stofzuiger
De stofzuiger heeft een sterke zuigkracht, is flexibel en laadt snel op , Het is eigenlijk de beste keuze 👍🏻
Wij zijn erg tevreden over de stofzuiger, met twee honden in huis vinden wij het belangrijk om een goede stofzuiger in huis te hebben.
Hij is erg flexibel en makkelijk in gebruik. Geleverd met veel opzetstukken. En een goede prijs kwaliteit verhouding
Omdat mijn vrouw al maanden vroeg om een steelstofzuiger ben ik mij maar eens gaan verdiepen in het totale aanbod. We zochten een stofzuiger van een gerenommeerd merk met goede recensies en een gezonde prijs kwaliteit verhouding. Na enig onderzoek ben ik bij deze Rowenta stofzuiger uitgekomen en ik moet zeggen dat we zeer tevreden zijn. Alle onderdelen spreken voor zich en je hebt er geen gebruiksaanwijzing voor nodig, hij ziet er mooi en robuust, het geluid valt mee en hij doet wat hij moet doen en dat is goed stofzuigen. Mijn vrouw is zo enthousiast dat ze gelijk het hele huis aan het stofzuigen is. Wij gaan sparen voor een tweede stofzuiger voor de bovenverdieping.
Kwalitatieve stofzuiger voor een concurrerende prijs
Pluspunten
- Zuigt goed
- Stevig apparaat
Minpunten
- Niet gevonden
Kwalitatieve steelstofzuiger voor een mooie prijs
Pas gekocht, tevreden
+ Stofzuiger/kruimeldief met veel accessoires.
+ Handig omdat je niet met snoer loopt te klooien.
+ Je pakt hem even voor de kleinere klusjes in huis.
- accu gaat snel leeg, helemaal op de hoogste stand
Pluspunten
- veel accessoires
- handig en compact
Minpunten
- accu snel leeg
Topper
Geweldige stofzuiger! Stil, wendbaar, grote opvangbak. Makkelijke aan/uitknop. Veel accessoires.
Pluspunten
- Gewicht
- Geluid
Top product!
Geweldig stofzuiger! Nooit eerder was stofzuigen zo fijn om te doen. Deze steelstofzuiger is zo fijn, compleet en degelijk. Alleen maar lof, de zuigkracht is heel goed en wordt aangepast aan de ondergrond. De wendbare stang is geweldig zodat ik niet hoef te bukken met mijn zere rug. De verlichting en de makkelijke reiniging maken het feest compleet! Eigenlijk alleen maar pluspunten voor deze prachtige stofzuiger.
Pluspunten
- 45 min batterij
- Wendbare stang
- Zuigkracht
- Maakt makkelijk schoon
- Verlichte zuigkop
Minpunten
- Geluid
Boven verwachting
Apparaat was bijna overal uitverkocht! Dat moest wel goed zijn. En wat blijkt? Boven verwachting. Ik ging voor een stofzuiger voor ‘erbij’ maar het is nu al een vervanging voor de klassieke. Hij beweegt erg super, echt een pluspunt tov andere producten dat je de zuigknop niet ingedrukt hoeft te houden.
Enige minpuntje is dat je hem perse via het oplaadstation in verticale positie moet opladen. Product had een 9 gekregen als ik de oplader los in de stofzuiger kon steken.
Pluspunten
- Krachtige zuigmond
- Past automatisch de zuigkracht aan
- Flexibele voet
- ‘Knikje’ in de stang voor onder meubels
Minpunten
- Opladen via oplaadstation
Super steel stofzuiger
Ik ben zo blij met mijn Rowenta forse, het is de 2e al in huis, nooit meer een stofzuiger met slang. Je komt overal zo makkelijk bij, zoals onder het bankstel. Het gaat allemaal zoveel makkelijker met de Rowenta force steelstofzuiger. Hij zuigt het kleed haast omhoog. Perfect dus. Ik ben er erg blij mee en maakt stofzuigen zoveel makkelijker.
De beste stofzuiger ever ??!
Deze stofzuiger is in 1 woord: GEWELDIG. Dit is mijn eerste draadloze steelstofzuiger en wat een game changer is dit zeg. De Rowenta X-Force Flex 12.60 is zo geweldig omdat de batterij van de stofzuiger lekker lang meegaat, zo hoef ik nooit bang te zijn dat ik mijn huis niet in 1 keer helemaal mee kan pakken. Wat ik ook geweldig vindt aan deze stofzuiger, is dat je enorm veel extra opzetstukken erbij krijgt. Mijn lievelings opzetstuk is die voor dierenharen - ik heb namelijk zelf een hond die behoorlijk veel haren verliest. Met dit opzetstuk is het super makkelijk om alle haren van het meubilair te zuigen. Waar ik nog meer heel erg tevreden mee ben, is het gewicht van de stofzuiger. Op het begin is het best wennen zo'n steelstofzuiger, vooral het gewicht. Maar na hem een aantal keer te hebben gebruikt is het helemaal niet zwaar meer en zoef ik zo mijn huis door. Last but not least: het flex gedeelte van de stofzuiger. Dit maakt deze stofzuiger écht uniek en een 10/10 voor mij. Kan nu super makkelijk onder het bed en de bank stofzuigen zonder mijzelf in allerlei gekke bochten te hoeven wringen - wat een bevrijding. Echt een aanrader!
Pluspunten
- Opzetstukken
- Zuigkracht
- Mooi design
- Top stofzuiger
Zeer goede stofzuiger
Deze stofzuiger voldoet aan mijn verwachtingen, hij is geweldig. Hij heeft een goed vermogen, dankzij het LED-lampje zie je alles wat gestofzuigd moet worden. De automatische aanpassing van de zuigkracht is erg goed. Het is voldoende voor het grondig stofzuigen van een appartement van ca. 50m2. Extra accessoires zijn een groot pluspunt. Ik raad aan.
Pluspunten
- LED verlichting
- Accessoires
- Zuigkracht
- verschijning
- laadtijd
Rowenta x force 12.60 Steelstofzuiger RH98A9
Deze stofzuiger is licht, komt bij elke moeilijk bereikbare plekken, hij zuigt fantastisch bij laminaat vloerkleden en meubel stukken en alle dierenharen zuigt hij fantastisch op en het geluid is vrij stil. Het filter kan ik schoonmaken ook door hem onder de kraan te doen en er zit een extra filter bij.
De bijgevoegde mondstukken zijn ideaal.
Eindelijk een stofzuiger wat goed zijn werk doet.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Kruimelzuiger
- Dierenharen en extra mondstukken
- Licht
- Mooi design
Deze stofzuiger gekocht op aanraden van mijn zoon.
Ideaal kom overal bij ook onder de bank.
De trap doe je gemakkelijk met een korte steel.”(gesponserd)”
Pluspunten
- Top stozuiger
Rowenta xforce doet wat je verwacht “(gesponsord)”
Ben blij met het product omdat het doet wat het beloofd omdat het het zuigen licht maakt en tijd goed genoeg heeft op de accu die erbij geleverd is voldoende hulpstukken en gemakkelijk in gebruik
Een fijne draadloze stofzuiger
Het is een fijne stofzuiger, ideaal ook de kruimeldief functie. Fijn dat de zuigkracht zich aanpast aan de soort ondergrond, waardoor je in één mogelijkheid alles kunt stofzuigen. Je zet hem makkelijk weg en geen gedoe met snoeren. Vanuit de rolstoel is hij goed te gebruiken, wel voelt hij dan wat zwaar aan, maar dat is vast een kwestie van wennen. Op dit moment nog niet het voordeel kunnen ontdekken van het licht wat op de grond schijnt.
Prima draadloze stofzuiger
Een snoerloze stofzuiger handig en goed? Deze Rowenta zeker! De voordelen : bij een volle accu kun je maar door zuigen; geen gehannes dat je snoer net te kort is. Uiterst wendbaar en verassend stil. En de zichzelf regelende zuigkracht is zeker ideaal; op de houten vloer automatisch wat minder zuigkracht dan op een vloerkleed. En met de bijgeleverde accessoires kom je niks tekort. Al met al een prima stofzuiger, welke ik zeker aanbeveel.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Lawaai
- Wendbaarheid
- Gebruiksgemak
Minpunten
- Wat vaker stofresevoir legen
Degelijke steelstofzuiger
De eerste indrukken zijn zeer positief. Het apparaat komt degelijk over. Is wat aan de zware kant maar zeer solide. Zuigt goed en is gemakkelijk te manoeuvreren. Over vermogen niet te klagen hoewel de turbo functie de batterij natuurlijk wel snel leeg trekt.
Voor het snelle zuigen een prima apparaat. Wil je het hele huis in één keer doen dan is de accu te beperkt.
De bediening van het apparaat is zeer eenvoudig. Een trekker voor activeren (1x trekken) en een extra trekker voor de turbofunctie (ingetrokken houden).
De eerste indrukken zijn dus zeer positief, ik ben benieuwd hoe degelijk hij werkelijk is en hoe lang de accu mee gaat na 1 jaar gebruik.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Degelijkheid
Minpunten
- Gewicht
- Accuduur
Ideale stofzuiger
Nu een tijdje getest Fijne machine om mee te werken. . Erg praktisch de knikbare steel zodat je makkelijk kunt zuigen onder stoelen en banken en onder de kast, Handige turbo functie makkelijk in te schakelen met een trek aan de hendel een goede keuze En makkelijk los te klikken om hem als kruimeldief te gebruiken en dan compacter is om te gebruiken bijvoorbeeld om de auto te stofzuigen, met ook een kleine rolborstel geschikt voor huisdieren ook fijn dat hij zich aanpast bij wisseling van harde vloer naar vloerbekleding. De opvangcontainer is gemakkelijk los te klikken om te legen. Ook fijn een losse accu altijd makkelijk met wisselen dus een goede flexibele toepassing om heel huis in alle hoeken en kanten netjes schoon te krijgen Handige turbo functie makkelijk in te schakelen met een trek aan de hendel een goede keuze
Pluspunten
- Flexibele buis
- Turboknop
Minpunten
- Prijs
Krachtig maar heeft tekortkomingen
Mijn eerste indruk is oke. Ik vond het even wennen qua gewicht, maar de zuigkracht maakt veel goed. Veel verscheidene accessoires meegeleverd, om heel veel klusjes in en rondom het huis te klaren. De handleiding was heel duidelijk en simpel, waardoor je snel aan de slag kunt gaan. De knop hoef je niet ingedrukt te houden en dit maakt het stofzuigen heel prettig. Nadeel is wel dat deze steelstofzuiger niet alle soorten vloerkleden kan stofuigen. Tot slot is het legen van de steelstofzuiger ook gemakkelijk, boven mijn verwachting eigenlijk. De behuizing oogt wel een beetje goedkoop, hopelijk gaat het lang mee!
Pluspunten
- 1 keer knop indrukken
- veel accessoires meegeleverd
Minpunten
- Behuizing kwaliteit
- Slechte verlichting
- Niet geschikt voor alle vloerkleden
Deze stofzuiger zuigt!
Een fantastische stofzuiger. Er zijn tig opzetstukken meegeleverd zoals een combiborstel, een mini turboborstel (voor bijvoorbeeld het zuigen van de bank en autobekleding), een opzetstuk voor het zuigen van kieren en naden. De stofzuiger heeft een stofreservoir van 0,9 liter en de accu gaat 45 minuten mee op de laagste stand. Het volledig opladen duurt 3 uur. Maar het echte fijne van deze stofzuiger is de knikarm. Ik ben zelf niet zo flexibel, maar dat maakt deze Rowenta wel goed!
Handige en krachtige steelstofzuiger
De Rowenta RH98A9 is een veelzijdige steelstofzuiger. Er zitten een hoop accessoires bij, alleen jammer dat er geen goede vloerborstel voor parket/laminaat bij zit. De grote borstel die erbij zit, gaat best hard en grof over harde vloeren heen.
De knikarm is ideaal, zeker voor onder het bed en de bank. De accu is snel opgeladen, en gaat een hele zuigsessie mee. Ook op de Boost stand. Handig dat de stofzuiger opgeladen wordt als hij in de standaard hangt. De stofzuiger is wel vrij groot, na het huis stofgezogen te hebben voel je het wel in de armen. Maar deRowenta RH98A9 doet wel zijn werk
Pluspunten
- Krachtig
- Veel accessoires
- Lange accuduur
Minpunten
- Geen borstel voor harde vloeren
- Vrij groot
Net niet krachtig genoeg
Het kleine pakketje kwam toe en ik was al blij verrast over het feit dat alles in zo’n klein pakketje paste! Bij het uitpakken viel het mooie rode design meteen op en heb ik hem direct aan de lader gezet. Een steelstofzuiger was volledig nieuw voor mij en meteen viel het licht aan het mondstuk op zodat je alle vuil beter ziet en dus kan weg nemen. Helaas moest over alle kruimels ook minstens 2 keer overgaan wat het voor mij geen efficiënte stofzuiger maakt, tot mijn teleurstelling.. Als je hem als handstofzuiger gebruikt is het wel efficiënter.
Pluspunten
- Design
- Wendbaarheid
- Zakvrij
- Goede kruimeldief
Minpunten
- Zuigkracht
Flexibele krachtige steelstofzuiger
Ik zocht al een tijdje een extra stofzuiger voor de 1e verdieping zodat ik niet elke keer de stofzuiger hoefde te sjouwen.
Toen kwam deze Rowenta op mijn pad, na veel overleg aangeschaft ivm de naam Rowenta waar we over twijfelde. Hij kwam aan in een mooie compacte doos en alles goed in gepakt en ook per accessoire goed verpakt. Voordeel is dat er wel een aantal accessoires worden meegeleverd dat je die niet los hoeft aan te schaffen. Opgeladen en direct mee naar boven genomen om het uit te kunnen proberen. En waarvan ik dacht dat het maar eventjes werkt kon ik er mijn hele huis mee stofzuigen, ideaal! En wat is het fijn dat het een laser heeft zodat je zeker weet dat je alles hebt meegenomen. Met de flex stang mogelijkheid kom je ook op de gekste plekken, waar je anders wat meer moeite voor moest doen. Daarnaast is hij handig om te combineren als “kruimeldief” zodat je niet alles hoeft te pakken als je iets hebt laten vallen. Ook heb ik hem gebruikt in de auto tussen de smalle kiertjes en de bekleding en dat werkt echt met de zuigkracht die hij heeft. Wel merk ik dat hij na een tijdje zwaar in de hand word om hem te moeten blijven vasthouden. Als hij dan weer op de stang zit valt het mee gezien hij dan weer daar op leunt. Daarnaast is het ideaal dat je hem aan de muur kan monteren maar ook gelijk de mondstukken bij de hand heb en niet alles los laat slingeren. Wel een nadeel voor mij is dat er geen Parket borstel bij zit, ik heb ook gekeken om hem los bij te bestellen maar dat is helaas nog niet mogelijk, het zou fantastisch zijn als dat kon. De kracht van het apparaat blijft goed, als je hem in turbo zet gaat hij korter mee, maar dat weet je van te voren en kan je hier dus ook rekening mee houden.
Pluspunten
- Flexibel
- Zuigkracht
Veelzijdig en krachtig
Wat een genot. Ligt prettig in de hand, is krachtig en heel compleet. Wordt geleverd met eerder te veel dan te weinig hulpstukken. Maar ook zonder is het al een perfecte kruimeldief. Laat niets achter, wat mijn vorige kruimeldief alleen maar deed. De flexibele stang helpt om overal ver onder te komen, de roterende borstel is een monster.
Zuigkracht wordt automatisch aangepast als ik van de PVC vloer op het kleed kom. De turbo helpt om zelf het meest hardnekkige op te zuigen.
Als ik een nadeel moet noemen is het dat de batterij ineens leeg is en geen aankondiging geeft.
Pluspunten
- Zuigkracht is perfect
- Veelzijdig
- Veel extra's
Minpunten
- Je gaat vast niet alle hulpstukken nodig hebben
- Batterij ineens leeg