Philips 3000 Series Mini Rice Cooker HD3080/80 - 0.54L - 5 Programs - Black

Philips 3000 Series Mini Rice Cooker HD3080/80 - 0.54L - 5 Programs - Black - Rijstkokers

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 47,99Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 3000 Series Mini Rice Cooker HD3080/80 - 0.54L - 5 Programs - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

k*************@t*********22-05-2025

Compact en handig!

Compacte rijstkoker die niet veel plaats inneemt. Eenvoudig in bediening! Dankzij de 5 voorgeprogrammeerde functies, is het gemakkelijk om verschillende soorten rijst perfect gaar te koken. De binnenpan is gemakkelijk te reinigen, de rijst blijft niet aan de binnenpan kleven. In de fast cook modus kan je in 30 minuten rijst bereiden, maar deze functie gebruik ik zelf niet zo vaak, want ik vind het toch nog wat lang duren. Je krijgt op het einde de resterende tijd te zien op het display, maar het zou handiger zijn om de resterende tijd al vanaf het begin op de display te zien. Dat is het enige nadeel van deze rijstkoker, die ik heb mogen testen.
Pluspunten
  • eenvoudig te bedienen
  • compact toestel
  • binnenpan gemakkelijk te reinigen
  • 5 voorgeprogrammeerde functies
Minpunten
  • resterende tijd verschijnt pas op het einde op de display