De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 333 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MK350 - Automatische Melkopschuimer - Zwart/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Deze week de MK 350 melkopschuimer gekocht .In 90 seconden de melkopgeschuimd daarna onder de Senseo zetten voor de koffie. N9g een schepje schuim erboven op wat suiker en kaneel. Genieten! Ook heel makkelijk schoon te maken even uitspoelen en laten drogen. Daarna met keukenpapier afdoen en klaar voor de vlgd ronde. Echt een aanrader!
De schuim die het apparaat maakt is uitstekend, goed heet, stevige schuim alleen bij elk gebruik tref ik een dikke aangekoekte bodem. Ik spoel het apparaat al eerst om met water maar geeft geen verbetering. Rubber om de deksel moeilijk af te krijgen, melk gaat hier tussen zitten. Ik vind dit erg vervelend dus dit ik de reden dat ik hem niet aanbeveel.
Nu al twee keer teleurgesteld in deze melkopschuimer. De eerste ging na een paar keer gebruiken kapot. De tweede nu ook al. Ik ben er klaar mee. Heb een klacht ingediend bij Inventum, die sturen je door naar de verkoper, in dit geval bol.com. Daar word je weer doorgestuurd naar Inventum. Typisch geval van van het kastje naar de muur worden gestuurd. Zeker geen aanrader. Je kunt beter wat meer geld uitgeven voor een goede.
Als mama had ik besloten om deze melkopschuimer te kopen zodat ik wat me-time kan inlassen tijdens mijn zoontje zijn middag dutjes. Na een lekkere cappuccino kan ik er weer tegen voor de rest van de dag. Makkelijk in gebruik, een echte aanrader.
Na aanraden van een vriendin die deze opschuimer ook gebruikt en zeer tevreden is deze ook aangeschaft. Werkt prima, eenvoudig en snel in gebruik. Heerlijke melkopschuim.Aanrader dus, voor een goede prijs
De schuimer geeft heerlijk stevig schuim en we hebben er dan ook heerlijk van genoten. We zijn met z'n tweeen en overdag bijna nooit thuis, dus heel overdadig is hij niet gebruikt. Toch gaf hij na 10 maanden helaas geen stevig schuim meer...Op google gezocht wat de oorzaak kon zijn en alles gedaan om het op te lossen, maar helaas... geen stevig schuim meer.. Een mailtje naar Inventum gestuurd want tenslotte zit er 2 jaar garantie op. Helaas heb ik de bon niet, want ik heb deze schuimer vorig jaar 23 november gekregen voor mijn 50e verjaardag van mijn vriendin...En nu krijg ik dus geen enkele reactie meer van Inventum....Alleen omdat ik de bon niet heb... heel jameer.... twijfel of ik nu weer dezelfde ga aanschaffen of niet want ik lees toch wel regelmatig dat hij na een jaar 'op' is....en ik heb geen vertrouwen meer in de service van Inventum...
Prima melkopschuimer. Melkschuim is stevig. Het apparaat gaat vanzelf uit als het schuim klaar is. Het apparaat ziet er mooi uit en is eenvoudig te reinigen. Melk tooltje kan in deksel opgeborgen blijven tijdens gebruik. Helaas werkte de opschuimer na 1 jaar niet meer, maar zonder problemen een nieuwe ontvangen ivm garantie.
Hele fijne melkopschuimer. Ideaal voor plantaardige melk. Geeft een volle en dikke schuimlaag van enkele centimeters. In 90 seconden klaar en makkelijk schoon te maken. Wij spoelen hem na gebruik schoon en dat is genoeg. De prijs is ook aantrekkelijk, daar de meeste melk opschuimers zeker het dubbele zijn. Wij zijn zeer blij met onze aankoop, dit maakt ons kopje koffie net wat luxer ;)
Geweldige melkopschuimer voor een bescheiden prijs.
De melkopschuimer is compact, ziet er goed uit en was ook de beste koop bij de test van de Consumentenbond. Doet precies waarvoor hij bedoeld is: Schitterend romig melkschui maken in 1,5 minuut. En beter dan veel duurdere melkopschuimers.
Het is een fantastisch apparaat. De melk kookt nooit meer over, verbruikt geen gas, is altijd op de goede temperatuur, verwarmt nog even na als hij 'klaar' is, slechts één maal per dag schoonmaken is genoeg. MAAR na een jaar kan je hem weggooien want de antiaanbaklaag is dan op! Gekocht 11-10-2018, 5-10 keer per dag gebruikt. Zo jammer...
deze gekocht omdat hij beste koop was bij de consumentenbond en de prijs/ kwaliteit redelijk lijkt en er vrij veel melk gelijktijdig opgeschuimd kan worden
Eind maart aangekocht, werkte tot 2 weken terug prima. Enige nadeel; iets te weinig inhoud. Hij ging 2 weken terug uit het niets kapot terwijl ik er altijd goed voor zorg. Heel erg zonde! Krijg nu mijn aankoop bedrag terug. Ik snap de goede recensies niet, misschien heb ik gewoon pech gehad?
Ideaal fijn apparaat dat niet te groot is, maar dat precies doet wat het moet doen en ik lekker kan genieten van de koffie met proteïne schuim ( zodat ik op een lekkere manier aan mijn dagelijkse hoeveelheid kom)
Deze Inventum Melkopschuimer is ongelofelijk goed. Hij is mooi, eenvoudig in het gebruik, makkelijk schoon te maken en maakt de meest fantastische dikke schuim, zelfs met gewone halfvolle of volle melk!!!
Met ons ingebouwde espresso/koffieapparaat (ander merk) zet je heerlijke koffie en espresso en je kunt er ook melk mee opschuimen met behulp van het stoompijpje.
Maar dit klinkt misschien wel heel professioneel (lees maakt veel lawaai...) maar maakt slap schuim van de melk.
Nu ben ik dus superblij met mijn nieuwe melkopschuimer en geniet een paar keer per dag van een hėėrlijke cappuccino met veel dik schuim!!!!!!
In een handomdraai heerlijk melkschuim en warme melk. Zo maak je eenvoudig een heerlijke cappucino.
Klein apparaat dus kan zo mee op vakantie. Ook nog eens makkelijk schoon te maken.
Wij hebben er eerst eentje geleend van familie om zelf te ervaren, zo enthousiast en daarom zelf gekocht.
Leuke melkopschuimer voor kleine portomonnee. Geeft genoeg schuim voor 4 normale kopjes koffie met scheutje schuim, 2 sterke latte's of 1 melklatte / 2 koffie verkeerd. Met de verwarmde melkfunctie krijg je meer warme melk (maar geen schuim). Ook prima te gebruiken met magere melk of sojamelk.
Deze melkopschuimer raad ik iedereen aan!! Echt top,makkelijk te gebruiken en in 90 sec.is de melkopschuimer klaar!! Lekker voor in de koffie,cappuccino en latte macchiato!! En is heel makkelijk schoon te maken!!