ETNA KI1160ZT / 736954 - Kookplaten

ETNA KI1160ZT / 736954
ETNA KI1160ZT / 736954
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 261,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 274 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI1160ZT / 736954 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Harwin Last02-10-2022

zeer mooie en gemakkelijk bediende plaat

deze mooi inductie kookplaat is zeer makkelijk te instaleren. nadat je hem het geïnstalleerd kun je er direct mee aan de slag. een pannetje water is zo aan de kook en de overkook beveiliging werkt perfect. de ideale plaat om te koken.
Pluspunten
  • makkelijke installatie
  • makkelijk in gebruik
  • goede beveiligingen
Chris30-09-2022

Klein maar goede inductie kookplaat

Snelle kookplaat. Bij aanzetten begint hij gelijk op stand 5. Wel wat aan de kleine kant voor grotere pannen
Pluspunten
  • Snel warm
  • Handig schoonmaken
Minpunten
  • Weinig ruimte voor 2 grote pannen
  • Gaat uit als de pan op de toetsen staat
Maria ERB30-09-2022

Fraaie en gemakkelijke kookplaat.

Omdat wij ons huis gingen verduurzamen (zoveel mogelijk van het gas af) gekozen voor inductie kookplaat. De installateur stelde deze kookplaat voor. En wat voor kookplaat........ziet er mooi strak uit, niet al te gekke duur en past perfect in onze keuken. Nu een week in gebruik en erg tevreden over de kookplaat. Wel pannenonderzetters aangeschaft om tijdens het gebruik de plaat zo "krasvrij" mogelijk te houden en de kookplaat te beschermen. Eenmaal afgekoeld een fraaie afdekplaat erop die niet alleen de hele plaat beschermt, maar ook nog eens mooi staat. Kortom......zeer tevreden over deze kookplaat.
Pluspunten
  • gemakkelijk te bedienen
l**************@g********27-09-2022

Geweldige inductie kookplaat

Geweldige inductie kookplaat, voldoet aan alle eisen en gemakkelijk in gebruik , een echte aanrader !
m***@v***********25-09-2022

Fijne inductiekookplaat!

Na op internet te onderzoeken welke inductiekookplaat het beste bij mij past, qua prijs/kwaliteit, is mijn keuze op deze plaat gevallen. Hij voldoet volledig aan mijn verwachtingen en is bovendien voor een voordelige prijs verkrijgbaar. Blij mee.
Pluspunten
  • Met Boostknop en kookwekker.
  • Juiste verdeling van kookunits
w********@h**********21-09-2022

Prima ETNA KI1160ZT

De ETNA KI1160ZT hebben we gekocht ter vervanging van onze 18 oude inductiekookplaat. De Etna is een prima vervanger. De capaciteit is prima. Gerechten worden snel verwarmd. Fijn en praktisch is ook, dat er een timer opzit. Vooral handig bij het koken van eieren. De ETNA KI1160ZT heeft minimaal dezelfde mogelijkheden als onze vorige inductiekookplaat, maar kost minder dan de helft van hetgeen de vorige kookplaat jaren geleden kostte.
r***********@h**********18-09-2022

Mooie kooplaat prima aan te bevelen

Zeer mooie kookplaat met uitgebreide functie's. We hebben hem net een paar dagen en nu al erg blij mee. Hopen de dat we er jaren plezier van hebben.
Pluspunten
  • makelijk in gebruik
  • functies mooi aan de voorkant
Minpunten
  • niet verstandig zelf aan te sluiten
Winan Shuunka15-09-2022

makkelijk te bedienen en goed van prijs

Ben begonnen met Etna in de jaren 1970 met een vier pitter die je op een koelkast kon plaatsen . Nu was ik daar heel erg tevreden altijd over geweest . Vond het toen al een goede kwaliteit . Zodat ik nu ook hiervoor heb weer gekozen , maar dan nu voor elektrische koken . Qua prijs is het de moeite waard om te zoeken bij Bol Com . die was de goedkoopste .
El Campo13-09-2022

Bevalt ons prima, een aanrader

Omdat de Etna keramische plaat, die wij al sinds 1988 in gebruik hadden aan vervanging toe was is onze keuze op deze inductie plaat gevallen. Vanwege de zeer goede ervaring met onze vorige plaat hadden wij een voorkeur voor Etna. Toevallig was er op dat moment een mooie aanbieding bij verschillende aanbieders. Dus dat kwam ons goed uit! Wij gebruiken de plaat sinds begin augustus en zijn nog steeds blij met de snelle opwarmtijden, de kookwekker en het makkelijke schoonhouden. De kooktijd van de gerechten is veel korter dan wij gewend waren met onze oude plaat. Kortom een aanrader, wij zijn er in elk geval heel blij mee! En dan ook nog gratis extra garantie.
Pluspunten
  • Snelle kooktijd
  • Makkelijk reinigen
  • Kookwekker
  • Extra garantie
r****************@g********11-09-2022

Is ok

Het product voldoet aan de verwachtingen . Is gebruiksvriendelijk en goed te onderhouden
Pluspunten
  • Overzichtelijk
Minpunten
  • Schuif wordt warm onder kookplaat
t***********@g********10-09-2022

ETNA KI1160ZT, een aanrader.

Zeer mooie inductie kookplaat van een topmerk voor een interessante prijs. Doet alles wat je van een kookplaat mag verwachten. Alles instelbaar, een timer, etc. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • Interessante prijs
  • Doet alles wat je van een kookplaat mag verwachten
  • Timer functie
  • Boost functie
Minpunten
  • Geen Perilex stekker bijgeleverd
Sjaak09-09-2022

Duurzame koop

Zonnepanelen aangeschaft Etna KI1160ZT gekocht Voldoet aan onze verwachting Makkelijk te installeren Duidelijke beschrijving Eenvoudige bediening Voordelige aanschaf Dank aan kieskeurig En geen dure gasrekening
Pluspunten
  • Duidelijk en makkelijk te bedienen
  • Prijs / kwaliteit
g******@g********06-09-2022
Mooi product makkelijk te bedienen past goed bij de keuken mooie vlakke plaat paste perfect makkelijk te installeren
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
r*********@g********04-09-2022

Even wennen, maar werkt snel en feilloos. Makkelijk schoon te houden en ziet er nog mooi uit ook.
Pluspunten
  • snel
  • goede temp. verdeling per zone
Minpunten
  • nog niet gevonden
Sjaak27-08-2022

Voldeed aan onze verwachting een 9 !!

Makkelijke bediening Duidelijke gebruiksaanwijzing Werkt prima Zullen er veel gebruik van gaan maken Ivm de huidige gasprijs
m******@z*******27-08-2022

Goed en goedkoop

Overgegaan van gas op inductie. Inductiekookplaat bevalt tot nu toe prima. Veel mogelijkheden en toch laag geprijst
Pluspunten
  • Prijs
  • Mogelijkheden
  • Makkelijk te bedienen
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
Minpunten
  • Nog niet gevonden
p*****@g********17-08-2022

Goede kookplaat

gweldige kookplaa makkelijk in onderhoud alles gaat sneller dan op gas zeer tevreden
d************@g********15-08-2022

Goede kookplaat, mooie prijs!!

Voor de prijs een prima kookplaat. Ben zeer tevreden, moet alleen nog beetje uitvinden hoe er "foutloos" op te koken. Daar zou misschien iets meer uitleg over gegeven kunnen worden... Bijv: gemiddelde kooktijd op hoogte ?? voor aardappelen. Of bakken van omelet enz (Binnen minuut was het zwart aan de onderkant) 😱😱
w*****@h*********09-08-2022

Toch maar van het gas af!

Mooie inductieplaat voor een schappelijke prijs. Vandaag geleverd en ingebouwd via BCC. Gelijk gebruikt en alles werkt naar behoren. Was verknocht aan een gaskookplaat maar dat gaat, denk ik, snel veranderen. Een aanrader!
Pluspunten
  • mooi design
e*****@v**********04-08-2022

Mooie uitstraling,gebruiksvriendelijk

Mooie moderne Strakke plaat,gebruiksvriendelijk Zeer snel warm . Na registratie extra garantie.
a********@g********27-07-2022

geen betere

Wij hebben dit apparaat gekocht omdat het nagenoeg gelijk is aan ons vorige apparaat. Dit was ook een etna en deed 22 jaar dienst, echt stuk is hij nog niet maar door een ongelukje is de glasplaat gescheurd. Wij hadden onze keus snel gemaakt.
Pluspunten
  • betrouwbaar
  • eenvoudige bediening.
Minpunten
  • tiptoetsen vervagen na een paar jaar.
e*******************@g********26-07-2022
5.0

Inductie kookplaat

5.0
Tot nu toe een prima inductie plaat Makkelijk in gebruik Jammer dat zij na 6 maanden al kortsluiting veroorzaakte. Hopelijk via garantie weer snel gemaakt.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Binnen 6 maanden al kortsluiting
g************@k***********24-07-2022
snelle levering prijs kwaliteit goed gekocht op aanbeveling van kennis die al jaren goede ervaring heeft met Etna
g************@g********24-07-2022

Indutie

Mooie plaat was de eerste keer op inductie maar met een beetje hulp van het boekje ging het goed het is een uitstekende plaat en ben er nu wel aangewend.
Hans N.24-07-2022

Goede prijs/kwaliteits verhouding

De inductieplaat bevalt uitstekend ! Even wennen maar is vergelijkbaar met koken op het gas. Deze plaat gekozen omdat hij positief uit revieuws en testen kwam. Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Naar onze verwachtingen en zijn er dus blij mee.