Ik gebruik de WMF Element One inmiddels een aantal weken en ben zeer tevreden over deze bruiswatermachine. Het apparaat heeft een strak en tijdloos design en neemt weinig ruimte in op het aanrecht, wat het ook visueel een mooie toevoeging aan de keuken maakt. De bediening is eenvoudig en duidelijk: met één druk op de knop maak je een liter bruisend water en kun je zelf bepalen hoeveel koolzuur je toevoegt. Hierdoor is het apparaat geschikt voor iedereen, ongeacht ervaring.
De machine voelt stevig en kwalitatief aan en blijft stabiel staan tijdens het gebruik. Ook de waterfles is robuust, goed afgewerkt en eenvoudig schoon te maken. Sinds ik deze bruiswatermachine gebruik, drink ik merkbaar meer water en koop ik minder losse flessen, wat niet alleen handig is maar ook een duurzamere keuze.
Een klein minpuntje is dat de koolzuurcilinder niet wordt meegeleverd. Hierdoor kun je niet direct na aankoop aan de slag en moet je deze apart aanschaffen, wat ik persoonlijk jammer vond. Al met al is de WMF Element One een stijlvolle, gebruiksvriendelijke en betrouwbare bruiswatermachine die doet wat hij belooft en zeer geschikt is voor dagelijks gebruik.