Luvion Easy - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 56 reviews die zijn achtergelaten voor de Luvion Easy op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Liaan 22-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Perfecte Babyfoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

10,0
Pas deze babyfoon gekocht.. Ben erg tevreden over dit product. Heel makkelijk in gebruik. Zeer goed beeld, overdag en s' nacht. Geluid is duidelijk. Handig mee te nemen aan je broekriem.

Pluspunten

  • klein/compact
  • Goede kwaliteit
  • Helder duidelijk beeld
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Draaijer 11-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,0
Gekocht bij 7.5 maand voor onze dochter, nadat ik haar op haar buik aantrof in haar bedje.
Sinds we deze hebben, zien we daadwerkelijk wat er gebeurd, en wanneer ze gewoon wat aan het jengelen is.
Goede accuduur, +- 3dagen, fijn geluid en beeld super in de omgang!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ryckaert D 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PRIMA BABYFOON PRIJS / KWALITEIT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

10,0
De ideale babyfoon met camera en apart screen ,dus geen storing via internet .
Voldoet aan alle eisen en heeft een prima beeld terug zowel in het donker als bij daglicht .
Gemakkelijke bediening ! en regelbaar in licht en geluidsterkte
Prijs / kwaliteit gewoon een topper !
Luvion is een bekende speler op de markt .

Pluspunten

  • met camera
  • apart screen / geen internet nodig
  • Prijs / Kwaliteit
  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 31-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Nightvision

Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

1,0
Het eerste half jaar best enthousiast. Camera staat wel op een veel te licht voetje, heb hem zelf op een lijmklem gemonteerd. Nu na een half jaar geeft de ouderunit geen nightvision meer . Met daglicht doet die het prima, in het donker alleen een zwart scherm.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Peggy263 25-04-2017
  • Product paar weken in bezit

goede prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,0
De luvion easy is makkelijk in zijn gebruik, heeft een helder beeld signaal.
Wat fijn is dat er ook een nachtfunctie op zit. (VOX)

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • goed signaal
  • goede prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marco 25-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

7,0
Doet precies wat ie belooft.
Het apparaat had wat zwaarder mogen zijn. Camera kan vastgeschroefd worden en dat heb ik ook gedaan omdat ik anders bang was dat die valt.
Ook de ontvanger is licht. Dat is wel fijn als je hem aan je riem klemt. Maar aan de kabel staat ie niet echt stevig.
Hij vindt meteen signaal en ook het menu is super simpel.
Ik twijfel een klein beetje aan de termometer. Maar die ga ik nog even vergelijken met een andere thermometer

Pluspunten

  • Simpel menu
  • Goed beeld
  • Meteen ontvangst

Minpunten

  • twijfel aan de termometer
  • ontvanger is heel licht waardoor die snel omvalt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nicolet 24-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,0
Prima apparaat, voldoet aan de verwachtingen. Prima beeldscherm. Kwaliteit van het geluid niets op aan te merken. Simpele bediening van het apparaat. Gebruiksvriendelijk.
1 klein puntje is wel datje een korte standby tijd hebt.

Pluspunten

  • Goed beeldscherm
  • Handig formaat.

Minpunten

  • Korte standby tijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

b 16-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

10,0
Degelijke babyfoon van goede kwaliteit en handig in gebruik.
Helder display en goed bereik! Prijs is prima!
Ook het geluid is zeer goed. Voelt stevig in de handen aan en is van goede kwaliteit. Ook de levering was erg snel ! Kortom een prima werkende babyfoon.
Afmeting van het scherm is prima. Snel te installeren zeer gebruiksvriendelijk!

Pluspunten

  • degelijk
  • fijn in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kevvdijk 12-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Simpel en goed

Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,8
Wat je ziet is wat je krijgt. Een babyfoon met camera voor en die doet wat hij beloofd. Beeld is goed, in het licht en ook snachts. Bereik is ruim voldoende bij ons en het geluid is prima. Verder een temperatuurweergave. Niet duur voor wat je krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

INGE 10-06-2016
  • Product kwartaal in bezit

Prima product voor deze prijs.

Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,2
Product gekocht in april maar onlangs pas in gebruik genomen. Beeld is goed en scherp genoeg. Er zit weinig vertraging op wat ik erg prettig vind. Nachtzicht is duidelijk voor de afstand die het in de babykamer moet overbruggen. Dit is 2 meter max. Bij ons. Product voelt stevig aan. We wilden eerst een met een nog groter scherm hebben maar uiteindelijk zijn we hier wel blij mee en zien onze dochter duidelijk. Verbeterpunten zou ik zeggen extra adapter in de doos doen aangezien ik soms op en neer loop naar boven als ik 'm op wil laden. Voor de rest gewoon een prima aankoop...zeker voor deze prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 17-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,0
Hele fijne babyfoon. Accu gaat lang mee.
Goede service van het bedrijf toen hij kapot bleek na de geboorte. Ik kreeg direct een nieuwe.

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • Handzaam

Minpunten

  • Als je hem aanzet gaat hij piepen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilde Van Goethem 23-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,0
Deze babyfoon is makkelijk te installeren.
Duidelijke handleiding.
Goed beeld en geluidssterkte kan geregeld worden.

Pluspunten

  • compact
  • makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellis van den Heuvel 26-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk, zeer gemakkelijk installeren

Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

8,0
De Luvion Easy geeft een duidelijk beeld en geluid weer vanuit onze kinderkamer. De installatie ervan is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • zeer gemakkelijke installatie
  • duidelijk beeld en geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
fnfOzvSR 06-04-2021

555

Reageer

Ipeetje 21-02-2021
  • Product gekocht

Babyfoon

Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

5,0
Babyfoon kunnen kopen met korting, anders had ik het een duurkoop gevonden.

Beeldkwaliteit nightvision is goed, echter bij schemer en overdag is de beeldkwaliteit slecht en is er alleen zwarte vlekken te zien.
Geluid is helaas ook niet best, hapert en vaak ook niet goed hoorbaar.

Volgens handleiding zou het naar groen licht moeten springen, we hebben dit ook naar 24 uur opladen niet gezien.

Voor simpel gebruik is het een goede babyfoon.

Pluspunten

  • Simpel en eenvoudig

Minpunten

  • Beeld en geluid kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Voldoende
Goed
fnfOzvSR 06-04-2021

555

Reageer

Anoniem 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon lekker degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

10,0
Van alle noodzakelijke gemakken voorzien. Prettig design en gebruiksvriendelijke bediening. Meer heb je niet nodig.

Pluspunten

  • Beeld
  • Bereik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
fnfOzvSR 06-04-2021

555

Reageer

dennis bosman 16-11-2020
  • Product gekocht

Easy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

4,0
Zoals gezegd easy makkelijk met beeld en geluid is redelijk
Draadloos de afstand gaat ook wel waar voor wat je betaald

Pluspunten

  • Goed

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anne 15-11-2020
  • Product gekregen

Luvion Easy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

8,0
Een ontzettend prettige babyfoon. Makkelijk in gebruik.
Bij het opladen bleef het lampje blauw. Dit was anders dan wat ik in de beschrijving las. Na 6 uur laden toch de ouderunit aangezet. De batterij was vol en het lampje rood.
Gelijk getest.
Prima voor deze prijs!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Elmar H. 09-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel handzaam en makkelijk bij bijv. op vakantie gaan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

8,0
Zeer makkelijk te installeren, maar belangrijker nog ook zeer makkelijk om mee te nemen op vakantie. Dat was dan ook onze bedoeling. We hadden eerst een andere babycam, maar die moest met WiFi koppelen en dan moet het signaal sterk genoeg zijn en beveiligd. Dit is een kwestie van knop 'aan' en je hebt direct beeld! Prima koop dus!!

Pluspunten

  • Direct te gebruiken
  • Handzaam
  • Makkelijk te installeren
  • Prima beeld

Minpunten

  • De groothoek vd camera mag iets groter.
  • Evt een klip om hem ergens aan te bevestigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk de Vries 29-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksgemak en goede beeld en geluidskwaliteit

Geschreven voor: Luvion Easy

Algemene score

8,0
Aangeschaft voor onze kleinzoon op aanraden van derden. Zeer gebruiksvriendelijk met prima beeld en geluidskwaliteit, camera met nachtzicht, temperatuur weergave, storingsvrij en te gebruiken tot wel 150 meter. Kortom een prima aankoop en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Meer heb je niet nodig.

Pluspunten

  • Eenvoud
  • Beeld en geluidskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lieke in 't Groen 04-09-2020
  • Product gekocht

luvion Easy =easy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Easy blauw, wit

Algemene score

9,0
fijn product. Gekocht om ons kindje ook bij oma goed te kunnen zien.
Werkt makkelijk en bijsluiter geeft aan hoe je voor het eerst je luvion kan koppelen.

Goed en duidelijk beeld (ook met nachtstand)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews