Testpanel: ASUS ZenFone 3

Op deze pagina lees je het testrapport van het Kieskeurig.nl Testpanel over de ASUS ZenFone 3 smartphone.

ASUS heeft zich voor het ontwerp van de ZenFone 3 laten inspireren door de schoonheid van de natuur. Het metalen frame is met diamant geslepen aan zowel aan de voor en achterkant en omgeven met krasbestending glas. De achterkant is daarbij voorzien van de kenmerkende gesponnen cirkels, die je op alle ASUS Zen-producten terugvindt.

De panelleden zullen met name letten op de scherpte van de camera, het design en natuurlijk de accuduur van de ZenFone 3.

Wil je weten hoe het Kieskeurig.nl testpanel de ASUS ZenFone 3 heeft ervaren? Je leest het hieronder!


Index

1. De eerste reactie toen je de ASUS ZenFone 3 kon gebruiken
2. Voordelen van de ASUS ZenFone 3
3. Verbeteringen voor de ASUS ZenFone 3
5. Vergelijk de prijzen van de ASUS ZenFone 3

Wat was je eerste reactie toen je de ASUS ZenFone 3 kon gebruiken?

Joanna Gromadowska, 33 jaar
Wat een mooie grote telefoon! Meer uitleg: de smartphone ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook comfortabel aan. Batterij gaat lang mee. Alles is er direct bij het drukken van de knop. Niks lang laden maar gewoon lekker snel. Mooie camera. Ik raad hem iedereen aan zo mooi en goed werkende toestel.

Natasha Albertina, 24 jaar
Een hele fijne mobiel, maakt hele scherpe foto's zowel met de camera aan de achterzijde als de front camara

Colin Bogaert, 22 jaar
Een zeer mooie telefoon met een erg mooie glazen voor- en achterkant. Daarnaast vond ik de kleuren op het scherm ook erg mooi en goed.

Jessica Kooijman, 27 jaar
Mooi design, wel wat groot en erg glad!

Mathieu Nouwens, 35 jaar
Mooie, snelle, gebruiksvriendelijke telefoon met veel opties en instellingen.

Wat zijn de voordelen van de ASUS ZenFone 3?

Natasha Albertina

Ziet er heel mooi uit, ligt fijn in de hand. Vinger afdruk functie werkt heel goed. Daarnaast maakt de front camera hele mooie en scherpe foto's.

Colin Bogaert
De Asus zenfone 3 heeft een erg mooi design met een goede beeldkwaliteit. Daarnaast werkt de telefoon ook goed en is hij relatief snel. Ook de vingerafdrukscanner werkt ook zeer goed, die ben ik dan ook erg vaak gaan gebruiken. Tot slot komt er ook goed geluid uit de telefoon.

Joanna Gromadowska
De Asus Zenfone 3 is een luxueus ogende smartphone! Makkelijke installatie, vertrouwd product. Een top product, heb de telefoon nu een week en ben er super blij mee al veel plezier mee ervaren!

Jessica Kooijman
Net een tablet, snel, mooi geluid, camera echt heel goed, verfraaiing bij foto's werkt top (ik ben nog nooit zo knap geweest!).

Mathieu Nouwens
Een snelle en goed uitziende dual sim telefoon. Die meer doet dan ik verwacht had. Er zit zo veel op dat 2 weken te kort is om alles uit te proberen. Vooral de Fingerprint aan de achterkant vind ik ideaal.


Wat zou je verbeteren aan de ASUS ZenFone 3?

Natasha Albertina
De telefoon is gemaakt van glas waardoor de telefoon hele tijd vies wordt (en blijft); klein min puntje.

Colin Bogaert
De accuduur is niet erg goed, de telefoon houdt een volle dag met regelmatig gebruik niet vol. Dit is dus wel een minpunt. Daarnaast is de locatie van de microfoon en speaker niet ideaal onder de telefoon. Voornamelijk tijdens het bellen blijkt dat mijn vinger er regelmatig voor zorgde dat ik niet goed verstaanbaar was.

Joanna Gromadowska
Ik heb geen moment gehad dat Asus ZenFone 3 traag was voor mijn handelen. Asus ZenFone3 is een goede, degelijke en ook stijlvolle telefoon.

Jessica Kooijman
De schermontgrendeling werkt niet altijd direct, hij heeft geen universele oplader, hij is te groot voor mijn hardloophoesje.

Mathieu Nouwens
Een zoek functie in de ZenUI APP. En een minder gladde rand en achterkant. Glijdt makkelijk uit de hand.