Inventum AC905W wit - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Inventum AC905W wit
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Type apparaat
mobiele airco
tile_capaciteit
80 m³ ruimtes (max.)
tile_geluid
65 dB geluid (binnen)
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum AC905W wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nico van Heeswijk 28-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Airco 905W

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

8,0
Goede airco 3 verschillende mogelijkheden, slaap timer. ventilator stand met 3 snelheden en automatische in en uitschakeling.

Pluspunten

  • Alle aansluitingen inbegrepen
  • Afsluitdoek op meerdere plaatsen aan te brengen
  • Geluidsniveau valt erg mee

Minpunten

  • Kort aansluitsnoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Westelaken 24-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

10,0
Voordat het weer tropisch warm gaat worden in Nederland hebben we nu alvast deze airco in huis gehaald. We hebben veel onderzoek gedaan op internet naar de verschillende merken/modellen mobiele airco’s die worden aangeboden. Deze kwam als beste uit de test.

Hij koelt erg goed. De airco maakt uiteraard wel wat geluid. Dit zal je altijd hebben als je voor een mobiele airco kiest. Echter viel het geluid ons erg mee. Ik denk dat wij alsnog beter kunnen slapen met de airco aan dan wanneer het snik heet op de slaapkamer is.

Daarnaast is het design ook erg mooi.

Al met al dus zeker een aanrader. Qua prijs-kwaliteitverhouding zal je geen betere mobiele airco vinden!

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Koelt erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisette 12-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mobile Airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

9,0
Wij hebben dit product sinds 11-04-20 aangeschaft een aanraden voor ieder iedereen die een koel huis wilt?!

Pluspunten

  • Mooie prijs
  • maakt weinig geluid
  • Afstandsbeding
  • Makkelijk instelbare opties

Minpunten

  • tot heden geen min punten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maarten 28-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en stil!

Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

9,0
We hebben deze airco gekocht omdat deze in zijn prijsklasse het best is qua specificaties. De airco ziet er qua design mooi uit en is stil. Met bijgeleverde afstandsbediening wordt het makkelijk van uit bed of bank de airco in te stellen.

Ook is er een raamafdichtingskit bijgeleverd zodat de warme lucht niet binnen kan komen via het raam.

Mijn uiteindelijke motivatie om over te gaan op aankoop, is omdat Inventum een super garantieregeling heeft.

Pluspunten

  • Design
  • Geluid

Minpunten

  • Het is nog geen zomer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

frederik latumalea 24-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top apparaat voor deze zomer

Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

10,0
na de zomer van vorig jaar was ik op zoek naar een Airco en zo wand unit is voor mij onbetaalbaar via IBOOD een ventilator (8 snelheden !) gekocht van Inventum ik dacht wie weet even kijken bleek Nederlands bedrijf en zo doende via via op discountoffice terecht gekomen daar de airco weg gekocht en in de zomer van 2020 slaap ik nu lekker koel :D

Pluspunten

  • looks
  • koeling
  • zuinig
  • afstandsbediening
  • inclusief raam afdichting set

Minpunten

  • slang is pakweg 150cm heb langere moeten kopen
  • geluid is niet storend kan voor sommige wel zijn
  • verder geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

B 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slanke airco en goede service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

8,0
Wat een mooi ding om te zien, niet groot en mooi smal. Via verkopende partij ook voor een hele gunstige prijs gekocht.
De airco was alleen niet goed, er zat een hoge toon in wanneer de airco aansloeg en het plastic was bovenop beschadigd bij ontvangst. Dit kon niet door transport komen (zit in de behuizing zelf) maar is echt niet gezien bij een kwaliteitscontrole. Dit was echter geen probleem, want via de verkopende partij werd de machine opgehaald en na een week omgeruild voor een nieuwe. Goede service van Inventum! De nieuwe is wel goed en koelt sneller dan de vorige. Nog niet veel gebruikt, dus hopelijk blijft de airco het goed doen... en ja, anders 5 jaar garantie en dus een goede omruil service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

10,0
Heerlijk koel doet wat hij moet doen prijs kwaliteit verhouding is ook heel goed. Heel erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk Jan Snapper 24-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk te bedienen met of zonder afstandbediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

8,0
Beveel deze airco aan, Kan een vrij grote kamer koelen.
't is een goede koop, voor een redelijke prijs

Pluspunten

  • niet veel lawaai
  • eenvoudig niet opvallend
  • gemakkelijke bediening

Minpunten

  • eigenlijk niets
  • wel wat zaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Rien 21-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum mobiele airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

10,0
Erg tevreden over de Inventum airco.Mooi om te zien en werkt perfect.Goede kwaliteit!!
Ook de meegeleverde accessoires passen precies en alles past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed, compact en acceptabel geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

9,0
Als je een handige airconditioning zoekt die goed koelt in een vrij grote ruimte met voldoende vermogen, dan is dit een sterk product. Ik kocht dit product omdat ik weiger nog een zomer in de hitte te zitten na onderzoek te hebben gedaan bij de lokale witgoedspecialist.

Van te voren oriënteerde ik mij op het internet, maar vond niet wat ik zocht. Weinig airco's hebben geen luxe raamafsluiting, maar een onhandig plastic paneel dat niet goed sluit met muggen in je huis als gevolg. De Inventum heeft het wel en is ook nog eens een goed en vertrouwd merk.

Als snel overstag gegaan en het werkt prima. De temperatuur daalt aantoonbaar in huis en het is aangenaam koel, droog en fris zonder te koud te zijn. Ook verspreid het goed zijn koelte door het huis heen.

Dit apparaat is een serieuze kandidaat voor een kwaliteitsproduct zoekt voor een acceptabele prijs. Het enige minpunt is dat je vingervlug moet zijn als je water wil aftappen met de bijgeleverde slang zonder te knoeien.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Standaard met luxe raamafsluiting
  • Makkelijk in gebruik
  • Simpel te bedienen

Minpunten

  • Water aftappen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cindy 02-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

8,0
Deze word als 1 vd betere airco's bestempeld en dat is terecht. Binnen 10 min nadat hij bezorgd is, staat hij te koelen in de woonkamer. Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Snel in gebruik
  • Doet wat er gezegd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

renatha 29-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mobiele airco type AC905W

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

9,0
Super zeker het prijs technische verhaal. Bewust gekozen voor de boven uitlaat, kou slaat neer dus is win win en bij Kieskeurig als beste getest in april 2020

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeff 11-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moderne Airco voor weinig geld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

8,0
1 van de weinige draagbare airco's die er eigenlijk nog goed uitzien en dat voor een relatief kleine prijs.
Ook de wieltjes onderaan de airco zijn een groot pluspunt!

Pluspunten

  • Wieltjes
  • Oogt mooi
  • Doet zijn werk

Minpunten

  • Velcro strip plakt niet goed op elk materiaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jeroen 04-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt zeer goed.

Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

9,0
Prima airco , juiste prijs en koelt zeer goed. Ideaal voor de bovenverdieping. deuren open laten staan en de hele bovenverdieping wordt gekoeld. Alleen de raamafdichting had beter gekund. Het werkt wel maar ziet er slordig uit. Heb zelf een triplex plaat gezaagd met een gat erin van de juiste diameter, ziet er een stuk netter uit.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • koeling

Minpunten

  • raamafdichting.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Koele-Paul 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voordelig geprijste, complete en mooi vormgegeven airco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

9,0
Compact en mooi vormgegeven. Compleet, alles zit er bij (slang, afvoerslangetje voor water, afstandsbediening en raam-kit). Eenvoudig in gebruik. Binnen het uur was de ruimte al heerlijk op temperatuur (zonder ontvochtigings-stand). Voordelige aanschafprijs. Nog geen 10 gegeven, omdat we geen vergelijkingsmateriaal hebben. Dit is onze eerste airco.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi vormgegeven
  • Voordelig geprijsd

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MariekeHesselink 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit voor perfecte airco. Ook enrgie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekocht op aanraden van de verkoper. Zeer goede keus.Het werkt perfect. Is energie zuinig. Prijs kwaliteit ook goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 20-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi desigh, werkt goed, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

9,0
Heb gekozen voor dit product wegens de betrouwbaarheid van Inventum. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, werkt goed, gemakkelijk in gebruik en heeft een mooi design.

Pluspunten

  • gebruiiksvriendelijk
  • koelt goed
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Bob 17-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

9,0
Thuiswerken wordt een stuk aangenamer bij een lekkere airco. Makkelijk te installeren en overal in huis te plaatsen. De timer had ik liever op een exacte tijdstip laten starten, nu is het een beetje gokken.

Pluspunten

  • Prijs

Minpunten

  • Timer kan handiger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark vd D 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum airco AC905W

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit is optimaal. Hij kan tot 80m3 koelen, diverse standen van koelen maar ook ventileren en ontvochtigen. ideaal voor de warme zomer dagen. Zodra je hem aan zet merk je eigenlijk al direct verschil. makkelijk op wieltjes te verplaatsen. hij maakt wel geluid maar niet zo erg dat het storend is.

Pluspunten

  • prijs / kwaliteit
  • diverse functies
  • afstandsbediening
  • makkelijk te verplaatsen

Minpunten

  • afvoerbuis is maar 1,5meter

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hans 07-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede airco voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum AC905W wit

Algemene score

10,0
Product voldoet aan al onze verwachtingen. Zeer compleet!
3 in 1 voor een mooie prijs.
Laat die hete zomer maar komen.

Pluspunten

  • 3 in 1
  • Compleet met raamset

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews