De koelste zomer thuis

Tijdens de warme zomermaanden wil je er natuurlijk wel van verzekerd zijn dat al jouw vlees- en verswaren lang goed blijven. Met alle barbecues op de planning, is het wel zo prettig dat al het eten lekker vers blijft. Een goede koelkast is daarbij van essentieel belang. Op deze pagina lees je alles over de aanschaf van een koelkast. Wat sluit aan bij jouw wensen en waar moet je op letten? MediaMarkt helpt je bij het maken van deze keuze. Zo kom jij koel de zomer door!


Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer

Zo bewaar je je boodschappen optimaal

Voor alle barbecues die je deze zomer gaat houden, moet je natuurlijk veel eten inslaan, wat veel ruimte kan innemen in je koelkast. Daarom is het belangrijk om te weten welke producten je wel én niet in de koelkast moet bewaren. Ook zijn er in de koelkasten van Samsung perfecte bewaarplekken om je eten zo lang mogelijk vers te houden.

Lees meer

Koelen in de zomer: overuren van je koelkast

Met de hete temperaturen in de zomer is het extra belangrijk dat de binnenkant van je koelkast goed gekoeld blijft. Eten bederft sneller buiten de koeling en dus moet jouw vertrouwde koel- vriescombinatie overuren draaien. Een moderne nieuwe koelkast biedt niet alleen voldoende opbergmogelijkheden, maar is ook ingericht op allerlei energiezuinige functies.

Lees meer

Zo bewaar je je koelwaren het best deze zomer!

In de warme zomermaanden is een goedwerkende diepvries een echte must have. IJsjes, ijsklontjes of snel even een biertje in de vriezer leggen: op al deze dingen wil je niet lang moeten wachten. Maar ook het ontdooien van je diepvries moet niet standaard een tijdrovend klusje zijn. Gelukkig zijn er koel- vriescombinaties op de markt gebracht die het ijsprobleem vrijwel compleet elimineren.

Lees meer

Altijd gekoelde en verse vers- en vleeswaren

Met fantastische barbecues in het vooruitzicht is het natuurlijk belangrijk om alle worstjes, kipspiezen en groentes vers en lekker te houden. Een goede koelkast met de daarvoor bedoelde koelelementen zoals aparte groente- fruit- vlees- en vislades is hiervoor een ideale uitkomst, zoals de koelkasten van LG. MediaMarkt geeft advies!

Lees meer