Zomer: de tijd van genieten

In de zomer kun je lekker eten in je tuin, heb je lange dagen met zwoele nachten, speelt zowel jong als oud buiten en smacht je naar een koel drankje of verfrissend ijsje. Genieten, dat is wat je doet in de zomer. Deze seizoenspagina geeft je diverse ingangen naar producten die van pas komen in de zomer. Maak zelf prachtige beelden met een drone of vergelijk fotocamera’s voor mooie vakantieplaatjes.  Kies jouw ideale barbecue of ga buiten lekker gourmetten met de hele familie. Kortom, een fijne zomer!

Bekijk alvast Barbecue Funcooking BuitenspeelgoedBuiten eten

De avonden zijn langer en de temperaturen aangenamer: heerlijk weer om buiten te eten. Bij lekker weer is het veel leuker om de barbecue op te warmen of om je funcooking apparaat eens mee naar buiten te nemen. Heerlijk barbecueën in je tuin of misschien wel in het (stads)park, daarop bereid je met jouw ideale barbecue de beste biefstukken en hamburgers en grill je groentes. Maar je gourmetstel, grilplaat of pizzarette zet je net zo eenvoudig aan in de tuin. Het is gemakkelijk én nog origineel ook!


Neem je gourmetstel of je pizzarette mee naar buiten!

Komen er vrienden of familie eten, maar wil je niet de hele dag in de keuken staan of  barbecueën? Dan kun je ook kiezen voor funcooking. Met funcooking kook je samen.  Je pizzarette, gourmetstel of grilplaat neem je gemakkelijk mee naar buiten. Mochten er toch buien aankomen, dan neem je hem zo mee naar binnen.

Bekijk en vergelijk funcooking producten

Er gaat niets boven een lekkere barbecue

De hele dag is het al mooi weer en die zomerdag moet je dan simpelweg afsluiten met een goede barbecue. Houtskoolbarbecues of gasbarbecues, met wieltjes of een tafelmodel, rond of vierkant, het kan allemaal en de keuze is reuze. Vergelijk daarom verschillende barbecues. Tip: altijd eindigen met marshmallows.

Bekijk en vergelijk barbecuesPopulaire productgroepen

Terrasverwarmers

Grasmaaiers

Heggenscharen

Schuurmachines

Navigatie systemen
Buitenspeelgoed

Ben je klaar met die tablets, mobiele telefoons en spelcomputers en wil je je kinderen weer naar buiten lokken, bekijk dan het assortiment buitenspeelgoed. Van trampolines tot hoverboards, vergelijk buitenspeelgoed op Kieskeurig.nl. Voor de allerkleinsten tot de allergrootsten, in de zomer wil je naar buiten. Vlieg met een drone over het strand of fotografeer je kids in de achtertuin.


Spring een gat in de lucht

Ervaar het gevoel van gewichtloosheid met een eigen trampoline. Laat je kinderen (en grote kinderen…) lekker springen in je eigen tuin. Bekijk en vergelijk hier alle trampolines van groot tot klein.

Bekijk en vergelijk trampolines

Spetter-Pieter-Pater

Tijdens de zomer is het natuurlijk super leuk om met water te spelen. Zoek daarom de verkoeling op in een zwembad of laat de kleinste spelen met een waterspeeltafel. Daarnaast zijn er genoeg speeltoestellen om  niet meer naar je kinderen te hoeven omkijken!

Bekijk en vergelijk waterspeeltoestellen


Bekijk nu de nieuwe informatiepagina’s

De nieuwe informatiepagina’s van Kieskeurig geven je de extra uitleg die je helpt bij het kiezen van het juiste product. Waar moet je op letten bij de aanschaf, welke functionaliteiten zijn belangrijk, wat voor type producten zijn er en welke is het meest geschikt voor mij? Op deze vragen geven deze nieuwe informatiepagina’s antwoord.