Alecto ATL-120W - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Alecto ATL-120W

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kavedeha 13-08-2017 Product half jaar of langer in bezit

Als ze werken is het okee, maar dat doen ze niet altijd.

Algemene score

4,0
Binnen 2 jaar zijn 2 van de 3 laders defect. Verder zijn de lampen erg kwetsbaar. Als ze het doen is het goed, maar het product het is niet degelijk geproduceerd.

Reageer

Vincent 14-03-2017 Product paar dagen in bezit

Goede zaklamp / noodverlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geeft voldoende licht en dat is ook nog regelbaar. Bij stroomuitval direct noodverlichting en daar was het ons om te doen. Erg degelijk en een groot voordeel is dat de oplaadbare batterijen verwisselbaar zijn.

Pluspunten

  • Direct aan bij stroomuitval
  • Verwisselbare oplaadbare batterijen
  • Altijd klaar voor gebruik
  • Vaste plaats in huis
  • Veel en regelbare lichtopbrengst

Reageer

WiTi 13-01-2017 Product paar dagen in bezit

pracht zaklamp

Algemene score

9,0
Puik product van grote klasse, wel stevig aan de prijs maar sublieme kwaliteit. Altijd licht bij de hand en vindbaar ook. Kan deze zaklamp zeker aanraden voor ouderen om in geval van elektrische storing veilig naar buiten te gaan.

Pluspunten

  • vaste plaats in stopcontact
  • geeft gelijk licht als je hem uit de houder haalt.

Minpunten

  • aan de prijs

Reageer

Bor 19-09-2017 Product half jaar of langer in bezit

Lamp werkte goed maar ook hier heeft de oplader het begeven

Algemene score

3,0
In het begin er een aantal keren plezier van gehad bij stroomuitval. Maar omdat de oplader het na 1,5 jaar begaf, moest ik elke week zelf de batterijen opladen en weer in de lamp doen. En dat werkt dus niet...

Pluspunten

  • Goed licht

Minpunten

  • Lader zwakke punt

Reageer

peter 02-09-2017 Product half jaar of langer in bezit

comfortabel

Algemene score

10,0
Perfect. We hebben er al vier van. Zeker in ons vakantiehuisje in Belgie waar de stroom nog wel eens uit kan vallen een uitvinding.

Pluspunten

  • lange accudur
  • altijd gebruiksklaar
  • goede lichtopbrengst

Minpunten

  • geen

Reageer

Piet 13-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Alecto oplaadbare zaklamp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had al jaren deze lamp in het stopcontact zitten in de garage
Heb er nu een bijgekocht bij karwei
Bevalt prima, als er een stroomuitval is, gaat hij automatisch aan, heel handig

Reageer

Willem 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Oplaadbare Led zaklamp

Algemene score

9,0
Een handige zaklamp, welke altijd, door het continue opladen, gebruiksklaar is. Fungeert eveneens als noodverlichting en kan een S.O.S. uitzenden.

Pluspunten

  • altijd gebruiksklaar
  • bezit noodverlichtingsfunctie
  • verwisselbare locatie mogelijk
  • licht direct bij verwijderen uit houder

Reageer

Ans 31-05-2017 Product paar dagen in bezit

Altijd licht en dat is wel heel prettig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele goede zaklamp en nooit meer een lege batterij.
En ook nog nachtlicht als de zaklamp in de oplader staat

Reageer

STefan 09-04-2017 Product paar dagen in bezit

Alecto orientatieverlichting & zaklamp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superding! Blauw nachtlampje ter orientatie en tevens als LED zaklamp te gebruiken waarbij de lichtintensiteit in 3 standen geregeld kan worden. Lamp brandt zodra deze uit de houder genomen wordt of als de stroom uitvalt.

Pluspunten

  • makkelijk
  • goedkoop

Minpunten

  • geen

Reageer

kantinehulp 22-03-2017 Product paar dagen in bezit

mooi design, eenvoudig in gebruik, goede gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
nog niet lang genoeg in bezit om levensduur te beoordelen. (uitgebreide) garantie geeft vertrouwen. gebruiksaanwijzing eenvoudig maar wel duidelijk

Reageer

Gebruiker uit Nijmegen 08-02-2017 Product paar weken in bezit

Redder in de nood!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel handige combinatie van zaklamp die altijd klaar ligt voor noodgevallen en ook altijd automatisch werkt als de stroom uitvalt. Gebruiksvriendelijk, er kan niets mis gaan. Wij zijn er blij mee.

Reageer

Eagle 08-02-2017 Product paar dagen in bezit

Handzaam

Algemene score

9,0
Zeer handig in gebruik als normale maar ook als noodzaklamp bij stroomuitval.
Accucapaciteit prima, goed lichtopbrengst en bij geen stroomuitval blauwe herkenningsled

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Grote lichtopbrengst
  • Blauwe herkenningsled
  • Kwaliteit
  • Accucapaciteit

Reageer

Udink 17-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima zaklamp

Algemene score

8,0
Mooi compact formaat en toch sterke lichtbundel. Zoals eerder aangegeven begint de lamp te schijnen als je hem uit de oplaadhouder haalt. Je moet natuurlijk wel een stopcontact op de goede hoogte beschikbaar hebben. Is degelijke kwaliteit en toch lichtgewicht.

Pluspunten

  • Compact
  • Altijd bedrijfsklaar
  • Degelijk

Reageer

F800 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijk, goed werkend product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nadat we kort geleden onze eerste Alecto ATL-120 hadden gekocht voor een familielid van 87 jaar, hebben we nu zelf ook 1 aangeschaft. De zaklantaarn doet gewoon geweldig zijn werk, goede lichtopbrengst en als oriëntatiepunt 's nachts ook prima. Bij onderbreking van het lichtnet is de goede lichtbundel die dan automatisch als noodverlichting aan gaat, met name voor oudere alleenstaande personen een stuk rust en veiligheid.

Pluspunten

  • Degelijk
  • werkt ook als noodverlichting
  • Automatisch aan/uit

Minpunten

  • SOS functie eigenlijk overbodig

Reageer

Gijs47 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

Top product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Functioneel product. Aangeschaft voor oudere dame die nog op zich zelf woont maar niet goed ter been is. Voorkomen van paniek gevoelens als lichtnet uit valt.
Dus ter becordering van haar veiligheid.

Pluspunten

  • duidelijke, korte gebruiksaanwijzing
  • ziet en voelt degelijk
  • Doet waarvoor het is ontwikkeld
  • Vervangbare oplaadbare batterijen
  • Goede lichtopbrengst

Minpunten

  • Sos functie overbodig

Reageer

Bep Smeekens 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

de lamp ligt gemakkelijk in de hand

Algemene score

8,0
ik vind het prettig dat ik hem opladen en minder slecht voor het milieu doordat ik de batterijen kan opladen.

Reageer