Philips BT3500B/00 zwart - Reviews

8,1 Lees 32 reviews
Specificaties
Vermogen
Batterijen watt
Bluetooth
Ja
Multiroomspeaker
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 32 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Noorderbloem-1 27-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Zelden ben ik enthousiaster over een produkt geweest als nu over de Philips BT3500. Ik luister de hele dag naar de radio, naar specifieke zenders die niet via FM worden uitgezonden, dus had ik het probleem dat ik, als ik in de badkamer was - waar wel een sterio radioset met FM staat, toch verstoken was van de programma's en de muziek waarvan ik houd. We hebben in een paar kamers een paar Sonos speakers, maar om zo'n duur ding ook voor de badkamer aan te schaffen? Dat blijkt dus ook helemaal niet nodig. Ik heb de gratis App 'TuneIn Radio" en "Spotify" op mijn simpele Galaxy Young geinstalleerd en nu kan ik zo lang als ik wil in bad zitten :) De Bluetooth verbinding werkt perfect, het geluid is prima - misschien door de akoestiek in de badkamer nog mooier - en iedere dag ben ik blij dat ik deze wireless speaker voor weinig geld in een sale bij iBood gekocht heb. Ik ben hartstikke blij met deze koop!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
brabantr 21-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Voor deze zomervakantie was ik al een tijdje op zoek naar een Bluetoothspeaker. Ik zocht een speaker die makkelijk meegenomen kan worden, maar toch een mooi geluid produceert. Deze Philips BT3500 lost mijn verwachtingen volledig in!

Verpakking

De speaker wordt geleverd in een mooi uitziende doos met daarin de speaker, een micro-usb laadkabel (lader niet bijgeleverd) en de handleiding in verschillende talen. Openen die doos!

Design

De speaker heeft een neutrale, onopvallende vorm, maar wat meteen opvalt is de grote ronde draaiknop in de rechterbovenhoek om het volume te regelen, dit geeft de luidspreker een wat "retro" design. De afmetingen zijn 20x10x3,5cm en weegt 450g waardoor de speaker altijd en overal meegenomen kan worden.
Ik heb gekozen voor de witte versie. Foto’s doen vermoeden dat de witte speaker een metaalachtige-kleur heeft, maar in werkelijkheid ziet het er toch wat plastiekachtig uit. Misschien had ik toch beter de zwarte versie gekozen?

Op de bovenzijde van het toestel vind je de NFC-plaats, een bluetooth-pairingknop en een schuifschakelaar om de audiobron te kiezen (off – Bluetooth – Audio-in). Kijk je naar de linkerzijde van het toestel dan vinden we de 3.5mm audio-ingang, de micro-usb ingang om het toestel op te laden, en de microfoon. In de linkerhoek achter de grille zit er een led die de status weergeeft, maar hierover later meer.

Je kan de speaker gewoon neerleggen of op een zijde plaatsen, maar echt handig aan deze speaker is het steuntje achteraan, waardoor de speaker onder een hoek van 25° komt te staan en meer naar jou gericht is. Een rubberen strip onderaan de speaker zorgt voor meer grip en beschermt de speaker bij gebruik van de steun.
Jammer is dan wel dat de plastieken steun niet goed vergrendeld wanneer het niet gebruikt wordt waardoor het klepje bij het verplaatsen van de speaker nogal rammelt.

Let’s go

Lezen we de beknopte handleiding snel even door dan zien we dat de speaker opgeladen moet worden voor het eerste gebruik, ik gebruik hiervoor mijn gsm-lader en exact 2 uur later kan ik hem gebruiken.
Eindelijk kan ik de NFC-functie op mijn smartphone eens uitproberen, en wat gaat dat makkelijk zeg! Even met mijn gsm op de speaker tikken en hij is verbonden. De volgende keer hoef ik enkel mijn bluetooth in te schakelen en gaat het koppelen automatisch.

Geluid

Met zijn 10W RMS vermogen produceert deze speaker een aardig geluid! Verwacht geen dreunende bassen, maar geniet van het mooie volle geluid die zelf op maximum volume goed blijft klinken. Een woonkamer voorzien van goed geluid, of buiten in de tuin nog wat muziek beluisteren met vrienden? Geen probleem met deze speaker.

Gebruik

Het apparaat is heel simpel en intuïtief te gebruiken, want buiten een pairingknop, schuifknop en een volumeknop zitten er geen extra’s op. Zoals reeds eerder vermeld zit er linksboven in de speaker een led die de status van het toestel aangeeft (verbinding zoeken = blauw knipperen, verbonden = constant blauw, max volume of batterij bijna leeg = rood, …)

Near Field Communication/Bluetoothverbinding/Audio-in

Verbinding maken met de speaker gaat heel makkelijk via NFC, maar ook connectie maken met apparaten zonder NFC gaat probleemloos, ik heb dit zowel op mijn gsm, tablet als pc uitgetest. Hou rekening met de maximale werkafstand van 10m die Bluetooth ondersteunt. Ga je verder weg dan begint het geluid te haperen.

Heb je geen Bluetooth? Geen paniek, verbinden kan ook via een 3.5mm audio-ingang (audio kabel niet meegeleverd).

Batterijduur

De opgegeven batterijduur bedraagt 5u wat voor mezelf ruim voldoende is. Zet je het volume niet te luid gaat hij volgens mij zelf nog langer mee.

Telefoneren

Omdat deze luidspreker ook uitgerust is met een microfoon kan je ook telefoongesprekken voeren. Een toepassing die ikzelf waarschijnlijk niet zoveel zal gebruiken, maar ik heb het toch kort even getest en geen problemen ondervonden. Mijn gesprekspartner kon me duidelijk begrijpen, maar best richt je toch de microfoon naar je toe.

Conclusie

Een leuke en handige speaker voor een aardige prijs, die deze vakantie zeker en vast meegaat op reis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
rxverdult 20-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
De Philips BT3500 is een mooie compacte speaker. Ik heb hem gekocht voor gebruik in de tuin en voor vakanties. Voordelen zijn dat je de mogelijkheid hebt om via bluetooth en 3,5 mm audio-ingang muziek af te spelen, dus bijna elk apparaat kan aangesloten worden op deze speaker. Geluid is boven verwachting je muziek streaming dienst vanaf je smartphone of tablet klinkt via deze speaker een veel beter. Tevens is hij zeer compact en daarom gemakkelijk mee te nemen. Daarnaast is het opladen gemakkelijk via de USB stroomadapter van één van je andere mobile devices uit te voeren d.m.v. van de bijgeleverde USB kabel. Handsfree bellen is grappig dat het kan, maar vind ik persoonlijk geen meerwaarde. Conclusie: Mooi en goed product en je krijgt waar voor je geld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Miromax 20-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De koppeling van tablet of smartphone verloopt kinderlijk eenvoudig (via bluetooth of NFC) en is binnen de minuut geklaard. Wat ik vervolgens te horen kreeg overtrof eigenlijk mijn verwachtingen. Wat een mooie sound produceert deze speaker!
Het design is een kwestie van smaak maar ik vind het alvast heel geslaagd.
Het is ook handig dat het toestel van een volumeknop voorzien is zodat je niet telkens via de tablet of smartphone het volume moet regelen.
Eigenlijk kan ik niets negatiefs over deze speaker melden. Een toppertje dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ben Troostheide 19-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Ik ben heel blij met de BT 3500, handig in gebruik, makkelijk mee te nemen en neer te zetten. Mooi designe. Het belangrijkste is het geluid en dat is prima!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Nathalie H. 18-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Gekocht om samen met onze vriendengroep op het strand te kunnen genieten van onze eigen muziek.Om te beginnen verliep het connecteren via bluethooth erg makkelijk.Het apparaatje werd meteen herkent en de verbinding verliep erg vlot.De geluidskwaliteit beschouwen we als gemiddeld doch als de batterij bijna leeg was bespeurde we wel enige lichte vervorming bij een hoger volume ondanks dat speciale systeem wat erop zit(anti-clipping).Andere mogelijkheden zijn inpluggen via jack als je geen bluetooth verbinding hebt.Als je gebelt wordt stopt de muziek automatisch en kan je eenvoudig een gesprek voeren.De vormgeving is niet speciaal ten aanzien van andere speakers.Duurzaamheid is nog niet van toepassing al voelt hij wel stevig aan en kan hij wel tegen een stootje.
Ons besluit:voordelen zijn gemakkelijke verbinding,goed geluid,gemakkelijk mee te nemen en weegt niet veel.
nadelen zijn de batterijduur en de verbindingsafstand waar je toch op moet letten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Koenvanamersfoort 17-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Onlangs deze Bluetooth speaker mogen ontvangen. Het was voor mij de eerste ervaring met een bluetoothspeaker. Ik ben nog uit de tijd van de walkman met kleine speakertjes waaruit een blikkerig bassloos geluid kwam. Ik verbaasde mij derhalve enorm over de hoeveelheid en kwaliteit van het geluid wat deze kleine speaker kan produceren. Bass blijft zuiver zelfs bij voluit volume. De afmeting is verbazingwekkend klein als je het afzet tegen de hoeveelheid geluid dat het apparaat produceert. Gekocht voor on de caravan waar hij volledig tot zijn recht zal komen. Over de duurzaamheid kan ik weinig zeggen aangezien ik hem pas in gebruik heb.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
GGerardV 16-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Geluid is helder en kwalitatief goed.

Minpunt is het wiebelig aan/uit/mode schijfknopje. Ik vraag me af of deze robuust genoeg blijkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Beminde 16-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Goed geluid voor zijn grootte zowel in hoge en lage tonen. De bassen zijn voldoende voor zijn grootte. Handsfree functie nog niet uitgetest tot nu!
Nadeel is het te kleine klepje achteraan het toestelletje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
kluijfhout 16-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
goed geluid, diverse mogelijkheden om te koppelen, ziet er leuk uit. Prima geprijsd, voor wat je krijgt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Clubs10 16-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Zeer verrast van de geluidkwaliteit uit zo'n klein en licht bakje. Goede 'balance'. Ook de speelduur met 1 laadbeurt van de batterij beantwoordt ruimschoots aan de specificaties.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
harm smit hs 16-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Goed functioneel product. eenvoudige bediening. Goede geluids kwaliteit. .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
caesarea 16-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
De verpakking maakt niet veel indruk (jammer dat er geen tasje bij zit), het apparaat zelf komt compact over, past goed in de hand en weegt weinig. Bouwkwaliteit is beter dan verwacht en de behuizing zit solide in elkaar. De metalen speakergrille zorgt voor de nodige stevigheid. Er bestaat een witte of zwarte versie
Het is eenvoudige speaker, helaas zonder radio en andere mogelijkheden. Het klepje achterop maakt het mogelijk om het schuin op een tafel te plaatsen. Je kunt de BT3500 ook zonder het klepje recht plaatsen. Het is ook handig dat het volumeknop onder een hoekje zit, het heeft een toegevoegde waarde wat betreft stijl en bescherming van het knop.
Bij gebruik schakelt het over bij telefoongesprekken. Een microfoontje zit aan de linker zijkant. Dit werkt redelijk, de speaker geeft zelf het gesprek goed weer. De microfoon werkt niet helemaal goed bij veel omgevingsgeluid, zoals in een auto.
Gelukkig is er een 3,5 mm jack aansluiting voor het geval een een telefoon of een mp3-speler/telefoon zonder bluetooth wil aansluiten. Door een ingebouwde NFC-chip gaat het koppelen met een compatibele telefoon of tablet zonder moeite.
Helaas zijn de lage tonen niet goed hoorbaar. Stemmen en hogere tonen zijn wel redelijk goed. Maar het hangt af van wat ik luister. Het luisteren naar opgenomen colleges gaat prima, maar house en pop muziek mocht het wat beter.
Kortom, ondanks redelijk vermogen en nauwelijks hoorbare lage tonen maakt de BT3500 een speaker die je zonder problemen meeneemt op vakantie/op strand. De Philips BT3500 zeer eenvoudig mee te nemen vanwege de grootte en het gewicht, zit goed in de hand en past bijna overal in. Jammer dat er geen bijhorende tasje bij zit. De batterij gaat vier tot vijf uur mee, wat veel minder is vergeleken met een duurdere modellen. Mede waarom ik voor de BT3500 heb gekozen, is de mogelijkheid dat het met een micro-USB opgeladen kan worden. Er is helaas geen adapter aanwezig, maar alleen een kabel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
djimilee 16-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
16-07-2015
Mooie, strakke uitziende luidspreker. Ziet er uitnodigend uit. Toestel zit mooi compact verpakt. Eenmaal uit de doos is dit zeer makkelijk te gebruiken. Toestel aanzetten en op de pair toets klikken. Luidspreker is daarna te zien als bluetooth apparaat en kan geconnecteerd worden. Geluidskwaliteit is top. Zelfs bij hoge tonen en zware bassen is er zo goed als geen storing of ruis merkbaar. Prijs/kwaliteit is dit zeker een aanrader! Zeer tevreden over de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
wjamuskens 16-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
onlangs voor onze dochters 17 en 19 jaar deze boxs gekocht. Meiden gebruiken hem buiten en zijn zeer tevreden.
Het is ook fijn dat als je gebeld wordt, de speaker stil valt.
Dus... een erg goed product en ook de prijs is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jaime0702 16-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Goed geluid met voldoende volume. Handige standaard ingebouwd zodat de speaker goed neergezet kan worden.
Koppeling met NFC werkt perfect, je hoeft niet meer te zoeken naar een bluetooth apparaat en omslachtige codes in te voeren.
Klein nadeel is dat de speaker alleen op te laden is via een usb poort van een laptop/computer.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Jen84 16-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Mooie vorm van de speaker en de volumeknop. Echter de aan/uit knop is veel te fragile en voelt aan alsof die er elk moment kan afvallen.
Toch goede prijs/kwaliteit voor een stereo bluetooth speaker met minimale omvang.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende
richardhiera 16-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Nu twee dagen in bezit en merk dat ik het continu aanzet.
Ben mega verbaasd over het volume en de kwaliteit want voor zo een klein formaat is het geluid fantastisch. Niet hol of schel of geen lage tonen. Gewoon perfect en je kan er echt makkelijk klein feestje mee hebben. Lekker portable dus makkelijk mee in handbagage naar strand, park en vakantie.

Ik heb hem in t wit genomen past mooi bij witte iphone. Koppelen met bluetooth heel makkelijk en onthoudt zelfs de apparaten. Ook met ipad werkt het prima.

Zou ook geweldig zijn geweest als philips kabeltje erbij had geleverd dat je zonder bluetooth kon spelen, maar koop die zelf wel eerdaags, want mijn gevoel zegt dat ik dit speakertje overal zal meenemen ook op vrijdagen naar het werk wannneer het rustig is in mijn kantoor.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
bvuijk 16-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Bluetoothspeakers zijn er te kust en te keur, maar deze Philips had ik al langer op het oog toen iBood hem ineens met een flinke korting aanbood. Die was dus meteen van mij! Het is een mooi vormgegeven, stevige stereoluidspreker met NFC. Dat houdt in dat je niet moeizaam de bluetoothinstellingen in je smartphone in hoeft, maar met een tikje van de telefoon tegen de speaker direct verbinding hebt. Het geluid is geweldig. De bas vooral, altijd een zwak punt bij zulke kleine speakers, klinkt vol en goed en het geluid vult makkelijk een woonkamer. Het batterijvermogen is enkele uren, op vol vermogen is het geluid echt hard, en het is ook nog mogelijk om er een iPod of iets anders op aan te sluiten via een gewoon headsetkabeltje. De speaker is enigszins op te richten door een uitklapbaar steuntje op de rug uit te zetten en dan is het geluid nog beter. De grote ring waarmee je het volume regelt is een uniek gegeven op deze speaker, je hoeft niet eindeloos op + en - knopjes te drukken om het geluid te regelen. Het is mogelijk om de speaker aan een touw of kabel mee te nemen of achterop een rugzak te hangen door een oog bij die volumeregelaar. Opladen gaat snel via een micro usb-kabelaansluiting. Als op de verbonden smartphone een telefoontje binnenkomt, neemt de BT3500 de telefoon automatisch op, waarbij de muziek eerst wordt onderbroken. Via de ingebouwde microfoon is een gesprek zeer goed te voeren. Dit is echt een van de betere compacte bluetoothspeakers, beter ten opzichte van de 'bolletjes' van Sony en de talrijke kleine speakertjes die je overal voor dezelfde prijs of minder kunt kopen. Is er dan geen nadeel? Eigenlijk heb ik die nog niet kunnen vinden. De BT3500 heeft mij nog geen moment teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hooven 16-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
tot op heden prima ding en geen spijt van de aanschaf, goed geluid en ook de batterij gaat makkelijk een hele dag mee.
SD slotje zou mooi zijn geweest maar vanaf telefoon of tablet ook prima muziek weergave

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Toon meer reviews