Denon Home 150 wit - Reviews

Best Reviewed feb 2020 Denon Home 150 wit
Best Reviewed - februari 2020
Specificaties
Multiroom
Multiroom speaker
Bluetooth
Bluetooth
Wifi
Ja
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Denon Home 150 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arievd79 28-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima speaker doet meer dan je verwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Denon Home 150 zwart

Algemene score

9,0
Een paar weken geleden ontving ik via Reviewclub een testexemplaar van de Denon Home 150. Wat een mooi apparaat om te testen. Meteen vallen de sneltoetsen op de bovenkant op, die oplichten zodra je in de buurt komt van de speaker. Handig dat je hier 3 favoriete radiostations in kwijt kan.
Instellen van de wifi was nog wel een dingetje, ik heb geen wps op mijn router. Dus aangesloten op de router met een kabeltje en vervolgens kunnen instellen. Instellen van de radiozenders geen probleem, heel intuïtief.
Het geluid is voor een dergelijke kleine speaker erg goed. Helder, dynamisch en een hele fijne verdeling tussen hoog en laag. Ook bij laag volume heel erg goed hoorbaar en prettig om naar te luisteren, welke muziekstijl je ook afspeelt. Van klassiek tot metal klonk geweldig. Dat is op mijn Sony srs-zr5 wel anders, die is toch een stuk vlakker en heeft veel overheersende bas. Die vond ik ook van de Sonos play 1. Veel geluid, maar ook veel compressie en veel bass. Dan is de Denon een stuk natuurlijker qua klank.
Afspelen van flac en mp3 via usb gaat ook prima.
Wat opvalt is de snelheid van de speaker. ls je via Spotify een track afspeelt en deze naar de speaker streamt, heb je binnen een paar seconden geluid. Ook met usb heb je vrijwel direct de volgende track.
De app gebruik je eigenlijk voor alle instellingen, werkt prima.
Enige minpunt vind ik dat je de speaker eigenlijk alleen echt uit kunt zetten met de smartphone/tablet en niet met een knopje of sneltoetsje.

Hij draait hier nu 14 uur per dag, heerlijk zo.
Van deze speaker ga je zeker geen spijt krijgen.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Geluid
  • Gebruikersgemak
  • Equalizer

Minpunten

  • Instellen zonder wps
  • Geen uit-knop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud2468 20-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

kleine speaker met groots gebruikgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Denon Home 150 zwart

Algemene score

8,0
Deze kleine speaker van Denon heb ik inmiddels een aantal weken in gebruik. Hij staat in onze keuken waar we hem gebruikers voor het afspelen van Radio, Spotify en andere streaming.
Af en toe linken we deze speaker met onze HEOS bar zodat we in elke ruimte dezelfde muziek horen. Dit gaat erg simpel via de HEOS app.
Persoonlijk vind ik het een mooie speaker om te zien.
De knoppen bovenop de speaker, die oplichten als je in de buurt komt met je hand, werken prettig. Echter zou het niet verkeerd zijn als je kunt voelen welke knop je indrukt, mijn vrouw is klein en door de plaatsing van de speaker kan ze de knoppen niet zien.
Het geluid van deze speaker voldoet aan mijn verwachtingen. Er zijn speakers van dit formaat die beter geluid produceren, maar zijn ook weer duurder.
Maar alles bij elkaar is dit een erg fijne speaker in het gebruik

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Sound

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chielio 08-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top! Superdesign, prachtig geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Denon Home 150 zwart

Algemene score

8,0
De Denon 150 ziet er geweldig mooi uit, oogt kwalitatief en schept hoge verwachtingen voor het gebruik. De app is gemakkelijk te instaleren, in te stellen en te gebruiken. Het gebruik van muziekapps gaat naadloos. De geluidskwaliteit is meteen goed, zelfs nog anders in te stellen door de equalizer binnen de app. Naarmate het apparaat meer gebruikt wordt valt op dat vooral de hoge tonen wat tekort komen, de lage en midden tonen zijn goed. Het geluid vult gemakkelijk de ruimte wat maakt dat in de woonkamer eenieder mee geniet met het prachtige geluid. Het design van de Denon 150 vind ik persoonlijk erg mooi en past prachtig in het interieur. Het gebruiksgemak tussen verschillende ruimtes kan vergroot worden op het moment dat de Denon 150 niet bedraad is maar een accu heeft. Dat vind ik het enige verbeterpunt. Opvallend is wanneer je het naar een andere ruimte meeneemt je het niet opnieuw hoeft te instaleren, het apparaat werkt meteen!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Gebruik

Minpunten

  • Geen accu
  • Hoge tonen kwalitatief iets minder.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JRP1986 03-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fraaie compacte speaker met degelijk geluid

Geschreven voor: Denon Home 150 zwart

Algemene score

7,0
Sinds kort de Denon Home 150 in het bezit. Wat allereerst opvalt is de afwerking van de box. Het ziet er keurig uit maar voelt ook zeer degelijk aan. Aan de bovenzijde zitten touchknoppen welke alleen oplichten wanneer je je hand er boven houd. De connect knoppen (Bleutooth en Wifi) en enkele ingangen zijn aan de achterkant netjes weggewerkt waardoor deze niet direct in het zicht zitten.
Na het uitpakken van de box aangesloten op het stroomnet aangesloten. Helaas is de box dus niet helemaal wireless. Bij deze speaker hoort de HEOS app van Denon. Deze is eenvoudig te installeren via de app store. Het verbinden met de Wifi is enigszins vaag na alle stappen doorlopen te hebben kost het aantal pogingen om de speaker te verbinden, hoe het daadwerkelijk gelukt is, is me nog steeds niet duidelijk.
Na het verbinden kun je de speaker via de Heos App aansturen, ik luister voornamelijk via Spotify naar muziek wat wordt ondersteund door Heos.
De speaker is via de app karig in te stellen, treble en bass kunnen worden ingesteld maar een equalizer ontbreekt.
Voor een speaker met dit formaat is het verassend wat voor geluid eruit komt. Dat gezegd hebbende komt de speaker wel het best tot zijn recht in een kleine ruimte, voor een woonkamer is er net even te weinig vermogen. Daarbij zit de speaker wat laag in zijn tonen waardoor af en toe de zang wat meer helder is.
Al met al een prima speakertje voor bijv. op kantoor of in de slaapkamer. Echter blijft een degelijke stereo set, dan wel versterker met speakers een degelijker geluid geven.

Pluspunten

  • Compact
  • Fraai design
  • Prima geluid t.o.v. formaat.

Minpunten

  • Bekabeld geen accu
  • Soms teveel lage tonen
  • Weinig instellingen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Daan Hogevonder 27-02-2020
  • Product getest

Denon topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Denon Home 150 zwart

Algemene score

8,0
De Denon Home 150 is een mooi apparaat. Het past prima bij de home cinema set die we al hebben bij de televisie. Ze zijn samen koppelbaar om af te spelen via de gebruikelijke streamingsdiensten en de tv. De Denon Home 150 is ook via AirPlay te benaderen en dan is hij dus ook koppelbaar met boxen van andere fabrikanten in de applicaties van mijn iPhone. Als ik via AirPlay afspeel verlies hij nog wel een signaal of gaat er uiteindelijk een echo ontstaan omdat de boxen synchroon afspelen. Het zijn mooie apparaatjes in huis met een goede kwaliteit muziek, echter is het wel een prijzig apparaat. Toch is dat voor de gemiddelde muziekliefhebber die graag overal zijn muziek wil luisteren geen drempel. Het resultaat is heel goed om door je hele huis lekker te ontspannen met muziek.

Pluspunten

  • Volume
  • Design

Minpunten

  • Prijs
  • Soms bereikverlies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gwen34 27-02-2020
  • Product getest

Fijne, kleine speaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Denon Home 150 zwart

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven box van Denon.
Makkelijk te koppelen met andere speakers (zelfs van Sonos).
De kwaliteit van het geluid is - zoals je van Denon mag verwachten - hoog.
De speaker is veelvuldig gebruikt en had een enkele keer moeite met het synchroon afspelen met de gekoppelde boxen. Dit probleem was eenvoudig opgelost.

Pluspunten

  • Mooi vormgegeven
  • Prachtig geluid
  • Eenvoudig in gebruik
  • Kan gekoppeld worden met andere boxen

Minpunten

  • Koppeling met andere boxen af en toe moeizaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroentjec 27-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi en krachtig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Denon Home 150 zwart

Algemene score

8,0
Prima speaker om een goed geluid te produceren. Bediening weliswaar fysiek op de speaker of via de app en niet via een afstandsbediening. Maar verder prima in gebruik. In de app is makkelijk het geluid te tunen dmv bass/treble.

Pluspunten

  • geluid
  • design

Minpunten

  • geen afstandsbediening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

rmar 26-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prachtig , genieten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Denon Home 150 zwart

Algemene score

9,0
Deze Denon home 150 speaker. Mogen testen via de reviewclub.
De speaker zit in een doos samen met stroomsnoer en een korte handleiding.
De speaker wordt gemakkelijk aan de stroom gekoppeld en na enkele seconden is de speaker gebruiksklaar.
Er is een app aanwezig om deze speaker aan de telefoon te koppelen en zodoende de speaker te bedienen, maar ik krijg de app. Niet gekoppeld aan de speaker. Diverse pogingen gewaagd maar telkens zonder succes.
Dan maar gekozen om de speaker enkel via bluetooth aan mijn smartphone te koppelen en dit gaat razendsnel.
De speaker ziet er strak uit, makkelijk passend in elke interieur. Bovenaan is er een touchscreen, achteraan de knoppen en de diverse aansluitingen.
Het geluid is subliem, zowel de lage tonen als de bas. Elke muziekgenre kan zonder problemen afgespeeld worden op deze speaker.
Is deze speaker een aanrader?? Jazeker!! Ondanks het niet kunnen gebruiken van de app biedt deze speaker toch voldoende plezier en genot.

Pluspunten

  • design
  • geluid
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • app

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Colinda 24-02-2020
  • Product getest

Compacte speaker met top geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Denon Home 150 zwart

Algemene score

8,0
Fijne compacte speaker. Met de HEOS-app kan je op een afstand het geluid harder en zachter regelen. Spotify en andere streamingdiensten zijn makkelijk te gebruiken. Als je Spotify aanstaan kan je de equalizer niet gebruiken op de HEOS-app.
Ik heb de tv met een aux-kabel aangesloten aan de Denon Home 150. Het geluid is veel voller. De lage tonen komen veel beter uit. Enkel als je hem echt hard zet vervormd het geluid.
Ik gebruik de WiFi bij het streamen via spotify, geluid vind ik super. De bass is erg goed.
Het doorlezen van de gebruiksaanwijzing is raadzaam.
Het koppelen van mobiel met speaker ging niet in 1 poging. Meerdere mensen met de heos-app kunnen koppelen de home speaker. Leuk voor feestjes.
Op de bovenkant vind je 3 ‘knopjes’. Hier kun je wisselen tussen aux, wifi en AirDrop. Het is jammer dat je niet met de app kan wisselen. Echt opstaan het drukken dus. Aux als ik tv wil kijken en WiFi als ik spotify wil luisteren.
Je kan hem aansluiten op andere HEOS producten, volgens de gebruiksaanwijzing. Zelf nog niet geprobeerd.

Pluspunten

  • Modern uiterlijk
  • Compact
  • Goed geluid

Minpunten

  • Wisselen uitgangen handmatig
  • HEOS-app mag uitgebreider
  • Geen ophangsysteem

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer