Philips Fidelio AD7000W/12 zwart - Reviews

Specificaties
Vermogen
10 watt
Bluetooth
Nee
AirPlay
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John790 22-06-2016

Leuk bedacht en slecht uitgevoerd

Algemene score

2,0
Je koopt een product en daar wil je verder geen omkijken naar hebben. Zodra er verbinding is gemaakt met wifi is het een prima speaker, maar het probleem is dat hij telkens zijn verbinding met wifi verliest. Dus de volgende dag kun je niet meer direct naar je muziek luisteren, maar moet je eerst weer je verbinding instellen. Of je dit nu hebt gedaan via WPS of via het managementschermpje. Hij verdwijnt in de kast en is het rommel geworden. Zonde van je geld dus. Een net niet product.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Tijmen202 05-10-2015

Slecht apparaat. Verbinding met Airplay valt constant weg.

Algemene score

2,0
Dit apparaat werkt totaal niet naar behoren. Airplay verbinding valt constant weg. Via de telefoon kan ik geen muziek streamen zonder dat het apparaat uit het niets opnieuwe verbinding maakt met het netwerk. Ik heb een vervangend apparaat ontvangen van Phillips maar ook deze vertoond enorme gebreken. Erg jammer. Weggegooid geld.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

NickelLoaDion 05-07-2015

MultiTask

Algemene score

8,0
Ik heb er 4 van deze speakers! Qua design zeer stijlvol - Qua geluid Prettige sound maar qua Airplay Poor. Heb ze alle 4 op 2 verschillende routers getest maar bij beide vallen ze met regelmaat uit of synchroniseren ze alle 4 niet gelijktijdig. Vaste kanalen - laatste versie ITunes - ios upgrades - heel de mikmak getest! Maar niets, niets wil helpen. Als ik er 1 aansluit, ja dan werkt het wel. Maar ja! kortom ik heb er 3 te koop. Wie biedt?
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Brinke 12-09-2014

Geen airplay icoon op devices

Algemene score

4,0
Na een paar jaar prima gefunctioneerd te hebben, kan ik nu al maanden geen Airplay icoon op mijn devices krijgen. Ondanks meerdere keren opnieuw set up van het systeem te hebben uitgevoerd. Ik kan nergens informatie vinden hoe dit te verhelpen is zodat ik weer muziek kan luisteren via het fidelio systeem.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Hendrikus75 14-04-2014

Dit product heeft zeer goede eigenschappen en is mooi vorm gegeven

Algemene score

8,0
Ben zeer te spreken over de geluidskwaliteit, alleen jammer dat net nu, bij het afspelen van de Matheus Pasion, het geluid soms wegvalt. Verder is het gebruiksgemak door de verbeterde App een grootte vooruitgang.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Harleybuggy 21-03-2014

Echt heel slecht.

Algemene score

2,0
Staat inmiddels in de kast. Is niet te gebruiken.
Na dagen proberen heb ik het opgegeven. Krijg geen verbinding met mijn iPhone. Werkelijk weggegooid geld.
Laat philips maar contact met mij opnemen.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Sophia1967 17-06-2013

streamen van muziek

Algemene score

10,0
In de tuin of op de zolder. In combinatie met de Fidelio homesystem en 3d televisie een prima combinatie. Hierdoor kan ik ook boven en buiten muziek luisteren!
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Maharanee 16-06-2013

Redelijk in gebruik,kijkend naar de prijs die je er voor neer legt

Algemene score

8,0
Prima ding. Vaak moeilijkheden met het vinden van de verbinding.
Mij is niet duidelijk hoe het apparat upgrade ALS iOS van mac weer een upgrade heeft.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

RVP14 16-06-2013

Vol en Helder geluid

Algemene score

8,0
Het minimalistische design, en het kwalitatief hoogwaardige geluid spreken mij het meest aan bij dit product. Pas in elk interieur en heeft een fantastische geluidsweergave. De setup procedure is wel even wennen, dit is een mogelijk punt van verbetering evenals de verkrijgbaarheid van software upgrades.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Harleybug 15-06-2013

waardeloos

Algemene score

2,0
continu problemen met de airplay. Steeds weer opnieuw moeten instellen. Werkelijk waardeloos. Ik heb spijt dat ik deze gekocht hebt.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Maickel 31-05-2013

Prima Speaker, zelfs geluid van de tv klinkt prima!

Algemene score

10,0
De Speaker klinkt goed, is gemakkelijk in te stellen en ziet er mooi uit. Airplay werkt perfect via zowel ipad als apple tv.

Het enige nadeel dat ik heb kunnen vinden is als je over wilt schakelen van Airplay naar Aux. Dit zou volgens de omschrijving automatisch gaan, maar dit gebeurt niet. Het apparaat even uit en inschakelen zorgt er dan voor dat de Aux wel weer wordt gekozen.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

ArHa 13-05-2013

Matig product

Algemene score

2,0
Het geluid is prima, design is mooi. Helaas heb ik vanaf het begin af aan problemen met de netwerk connectie gehad. Soms werkt het wel en soms werkt het niet. Andere airplay producten op hetzelfde netwerk werken probleemloos. Ik had gehoopt dat een firmware upgrade de problemen zou verhelpen, maar deze update heb ik nog nergens kunnen vinden.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Dvdb 09-04-2013

Matig

Algemene score

2,0
Matig product. Airplay functie valt vaak uit tijdens het afspelen van muziek via airplay. verschillende WLAN instellingen getest maar zonder resultaat. Design is mooi.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

poll 18-02-2013

slechte wifi verbinding

Algemene score

2,0
De eerste maand goed functionerend apparaat.
Na 1,5 maand problemen met het verbinden met de (zelfde) wifi verbinding. Pas na opnieuw instellen van de wifi, door middel van de wifi protected set-up uit te voeren, is er weer verbinding mogelijk. Na uitschakelen van het apparaat moet wederom de wifi protected set-up gebruikt worden. Niet echt handig, vooral niet voor de rest van het gezin, die hier geen weet van hebben, zij wensen een nieuw apparaat !!
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Jannie12345678 29-01-2013

Werkte eerst OK, sinds iTunes 11 niet meer

Algemene score

4,0
Ietwat blikkerig geluid. Sinds upgrade naar iTunes 11 hapert de weergave als volume via de computer veranderd wordt. Zeer storend.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

anoniem24 11-07-2012

Tevreden!

Algemene score

8,0
Ik ben muziek aan het luisteren via mijn philips fidelio terwijl ik dit typ. Mij was verteld dat ik gewoon door kon gaan met internet, en dit klopt ook. Alleen als ik gebeld word op mijn iphone gaat de muziek uit, maar gaat ook vanzelf verder na het bellen..

Ik vind het wel een nadeel dat hij na anderhal uur luisteren uit zichzelf op standby gaat. Het is dan niet zo makkelijk om opnieuw verbinding te maken.. Heeft iemand een idee of je dat kan uitzetten of veranderen?
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Sean van der Stel 09-06-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Prachtig apparaat, mooie vormgeving en spatzuiver geluid! Aansluiten gaat vrij gemakkelijk en spreekt aardig voor zich. Je iPod Touch, iPad, en iPhone kunnen hier heel gemakkelijk op gebruikt worden.

Het geluid is goed verdeeld over de ruimte & kan heel hard! Apparaat reageert snel en heel goed. Het spreekt allemaal zo voorzich, en is zo ideaal dat ik er weinig op heb aan te merken.

Enigste nadeel vindt ik dat je een appart draadloos netwerk aan moet maken. Daardoor kan je alleen maar geluid e.d. streamen, maar blijven andere internet mogelijkheden zoals social media e.d. uit.

Voor derest vindt ik het een plezierig apparaat die ik zeker aan iedereen aan zou raden!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Annick11 30-06-2012

Hoi,

Even een vraag over het nadeel wat je noemt. Kan je 'm niet toevoegen aan je netwerk? Is het perse nodig om een apart netwerk aan te maken?

Groet! Annick

Alidekip 02-11-2012

Beste Sean,

Het apparaat is ook op de thuisnetwerk aan te sluiten. Zie hiervoor de volgende link.

http://youtu.be/k7o_KYRnOYw

Veel plezier ermee.

Alexander

Reageer

Dopus 24-05-2012

Goed maar kan beter

Algemene score

8,0
Geluid is goed, alleen jammer dat men de hoge tonen en bas niet regelen kan.
Verder moet de luispreker relatief dicht bij de router staan.
Installeren gaat makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Yolanda 20-02-2012

Alleen voor muziek te gebruiken, je I-pad en internet is offline

Algemene score

4,0
Bij aankoop wordt niet vermeld dat je alleen muziek kunt luisteren en dat tijdens het afspelen van muziek je geen gebruik meer kunt maken van internet. Teleurstellend.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer