Deze score is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over YourMacStore.
Ze zijn met een goede oplossing gekomen om het lange wachten te compenseren. Daarnaast gaven zij een duidelijke toelichting over waarom mijn bestelling vertraagd was. Dit kwam onder andere door de drukte met Black Friday en problemen met Apple.
Helaas wat lang moeten wachten op mijn bestelling, maar wel een super oplossing. Al met al topservice en een mooie prijs.
Hi Frank,
Bedankt voor de feedback!
Vervelend om te horen dat u onze service als onvoldoende heeft ervaren. We zaten afgelopen week middenin een verhuizing, waardoor we minder goed bereikbaar waren. Desondanks ben ik voor u op zoek gegaan naar waar het fout heeft kunnen gaan. Helaas ben ik geen terugbelverzoeken tegengekomen onder de naam 'Frank' die niet zijn afgehandeld.
In ieder geval onze excuses dat onze service niet naar wens was. U kunt altijd contact met ons opnemen door een berichtje te sturen naar contact@yourmacstore.nl
Met vriendelijke groet,
YourMacStore
Hi Martijn,
Bedankt voor de opbouwende kritiek! We gaan er mee aan de slag!