Willie - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 23 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Willie.

Willie stelt zich voor

Willie.nl, de beste in bed! Het is onze missie om onze klanten ‘de beste in bed’ te maken. Willie.nl is een van de grootste online aanbieders van erotische speeltjes en sexy lingerie in Nederland. Het Willie.nl assortiment bestaat uit de meest populaire en kwalitatief hoogwaardige sexspeeltjes en lingerie voor superscherpe prijzen. Onze klantenservice staat altijd klaar om klanten te helpen bij hun aankoop. Bestel je voor 20:00 uur dan wordt je pakketje de volgende dag geleverd.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1 review die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Simone 31-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle service, snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze leveren super snel, geven goed advies als je ze belt en heb 1 x gehad dat iets stuk was en kreeg garantie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker 21-06-2017 Via de website gekocht

Slecht behandeld

Algemene score

2,0
Dildo besteld, maar toen het bezorgd werd bleek deze veel te groot uit te vallen. Uiteraard ongeopend retour gezonden. Drie dagen later bericht ontvangen dat de retourzending niet geaccepteerd wordt, omdat de verpakking open is geweest. Bellen heeft geen zin, ze blijven gewoon vol houden. Ze kunnen het zelf wel open getrokken hebben! Het is hun woord tegen die van ons. Gaat hier om een artikel van 60 euro, dat geld zijn wij gewoon kwijt.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

D10 23-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal niets te klagen!! Top website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals op de site beloofd werd het artikel de volgende werkdag discreet geleverd.
Kon goed bijhouden wanneer mijn bestelling werd geleverd adhv de track & tracé code.
Zou zeker nog een keer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ontevreden 27-01-2017 Via de website gekocht

Afhandeling betaling

Algemene score

1,0
Prima levering. Facturatie werken ze samen met Billink. Onduidelijk en na 1 dag een opslag van € 12,50. Beslist niet klantvriendelijk! Ik heb betaald, omdat er met Willie en Billink niet meer over te praten valt. Als je iets minder mails van ze binnen krijgt, dan valt de factuur wellicht iets meer op. Ik hou hier niet van en zal derhalve nooit meer iets bij Willie bestellen!

Pluspunten

  • Levering

Minpunten

  • Afhandeling

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

teunna 12-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
Enige tijd geleden heeft mijn man een aantal strings voor mij besteld. Ik kreeg enkele open verpakkingen toegestuurd. Na retourzending heb ik nooit meer iets van ze vernomen ondanks diverse telefoontjes (met toezeggingen van credtiering ed) en mails. Heb dus voor niets betaald en voel me opgelicht!! Waardeloze partij!

Aanbeveling
Ik zou het niet aanbevelen. Wel leveren, maar bij klachten niet aanwezig.

Extra toelichting
Enige tijd geleden heeft mijn man een aantal strings voor mij besteld. Ik kreeg enkele open verpakkingen toegestuurd. Na retourzending heb ik nooit meer iets van ze vernomen ondanks diverse telefoontjes (met toezeggingen van credtiering ed) en mails. Heb dus voor niets betaald en voel me opgelicht!! Waardeloze partij!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

wimwill2 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
optijd besteld , word het product ook optijd geleverd

Service
de service is ok , heb nog geen problemen gehad .

Assortiment
assortiment is prima , maar had graag meer keus in de maten van het lingerie .

Aanbeveling
zeer tevreden .

Extra toelichting
de winkel is prima overzichtelijk , maar zoals ik al aangegeven heb , meerdere keus in de maten zou fijner geweest zijn .

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

peterwouters 14-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Je kunt via internet bestellen en je kunt kiezen waar het afgeleverd word waar je het dan op kunt halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ahstelletje 11-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker vanachter je laptop in alle rust bestellen met zijn tweetjes of alleen als verrassing

Service
Nog niets negatiefs ervaren. Snelle levering en goedkoper dan bij reguliere shop.

Assortiment
Voldoende keuze voor allerlei momenten en.

Aanbeveling
Haha aan bekenden niet snel!
Aan anderen zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
Prima winkel, discrete verzending, overzichtelijke webshop, en leuk spaarsysteem. Leuke kortingsacties. Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miesje1959 10-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Vragen werden snel en ook goed beantwoordt (ik had er wat aan.)
Een apparaat was defect en heb ik retour gestuurd. Kreeg een nieuwe thuis gezonden en de gemaakte kosten voor het retour sturen werden per direct overgemaakt.

Assortiment
erg veel keus met prima omschrijving

Aanbeveling
Mijn ervaringen zijn prima.
Ik kan werkelijk geen minpunten bedenken.
Prettige winkel en het bestelde zeer discreet verzonden.

Extra toelichting
Top shop!! geen aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MasterCthulhu 10-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We vinden altijd meer en meer om te kopen, zelfs bij een gerichte zoekaktie

Service
Uiterst vriendelijk aan de telefoon.

Assortiment
Reeds beschreven bij "gemak"

Aanbeveling
Mensen van Willie.nl : stuur ons meer kaartjes om reclame te maken. Wij hebben een eigen (privé) SM-clubje met streng geselecteerde leden, die anders nergens terecht kunnen. Door middel van de kaartjes (en de kleine eerstkoopkorting) zullen wij de mensen nog beter over de schreef kunnen trekken, om bij jullie te kopen. Hugo, Regina, Liesl

Extra toelichting
Zeer uitgebreid assortiment, voor iedereen zit er iets betaalbaars tussen, uiterst vriendelijke klantendienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MasterCthulhu 05-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pebo 03-09-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg gemakkelijk te bestellen, via internet. Discreet.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Hoe snel kan het. Ja alleen door zelf rechtstreeks te gaan halen..Maar voor mensen die van privacy houden de ideale manier.

Assortiment
Een erg uitgebreid assortiment , dus veel keus voor ieders wat wils.

Aanbeveling
Ik zou dit zeker aan anderen aan willen raden, alleen zijn het merendeel van de mensen helaas hierin niet zo open. Men komt zo erg bij hun eigen ik, en dat schrikt het merendeel af.

Extra toelichting
Producten op ware grote, of afmetingen erbij zou wenselijk zijn. Verder alleen top, snelle levering, prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MasterCthulhu 10-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lynton 07-08-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk site!

Service
Snelle levering en zeer nette aftersales (incl. betalingsgherinnering)

Assortiment
Meer dan genoeg om spanning te creëren ;-)

Extra toelichting
Voor al mijn toekomstige bestellingen ga ik naar willie.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sindy27 01-07-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Zeker een aanrader

Extra toelichting
Ik vind het juist wel een betrouwbare webshop, doen wat ze beloven. Ik had voor 15hr een bestelling geplaatst en betaald (per ongeluk 2 x en dat werd onwijs goed opgelost), en de volgende dag kon ik het al bij het postkantoor ophalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maike S 21-03-2012

Algemene score

2,0
De website is wel netjes,maar leveren duurde heel lang en niet eens compleet.De verpakking was ook heel slecht en niet goed dicht gemaakt. De afstersale is heel bot en onvriendelijk toen ik vroeg waar mijn bestelling bleef.Ook miste een artikel er werd gewoon glashard gezegd dat ik dat wel gehad moest hebben en ze niets konden doen in dat geval. Verder reageren ze niet meer,dus ik laat het maar zo. Maar Willie: NOOIT MEER!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

PieterBruin 14-09-2011

Algemene score

8,0
Ik ben via google op de website www.willie.nl terecht gekomen... frisse site en zeker overzichtelijk. Al moet ik zeggen dat het zeer vrouwelijk aandoet... maar dat heeft ook wel weer wat...
Bestellen ging lekker makkelijk en het spreekt eigenlijk allemaal voorzich. Kan eigenlijk niet mis gaan... gelukkig want ben niet altijd even handig met dit soort online aankopen.
Nou... ik dacht nu maar wachten... maar voordat je het weet heb je het in huis... niet meer hoeven wachten dan 1 dag terwijl ik een week verwachte. Het werd netjes in een nietszeggende doos geleverd... ideaal.
Ben niet zo'n heel regelmatige online koper maar op deze manier wordt het toch wel aantrekkelijker...
misschien tot een volgende keer willie.nl

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Spannend stel 13-09-2011

Algemene score

9,7
Via Kieskeurig op de winkel van willie terechtgekomen en daar voor het eerst besteld.
In tegenstelling tot onze ervaring met andere postorders kan ik niets anders zeggen dan keurig geregeld, heel snel bezorgd en voor ons een vast adres.
Wij hebben nog steeds lol van onze bestelling en kunnen deze winkel van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lola Jane 12-09-2011

Algemene score

10,0
Site is super overzichtelijk en we zijn erg onder de indruk van de snelle levering! Het pakketje zag er netjes uit en over de inhoud hebben wij al helemaal niets te klagen Kortom 100% tevree!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ilonka B. 10-01-2012

Typisch een review geschreven door Willie.nl zelf.
Site is in vergelijking met andere webwinkels helemaal niet SUPER overzichtelijk. Een motivatie waarom de after sales een 10 heeft ontbreekt. Als je de after sales nodig hebt gehad dan is er het nodige of fout gegaan of onduidelijk in de communicatie geweest. (Misschien wel geen goede informatie op de site?)

Reageer

beren10boot 14-06-2011

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering.
Overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.1991 25-03-2011

Algemene score

3,0
Snelle levering alleen de levering was niet compleet.
Op de pakbon stond dat alles was geleverd maar ik miste 2 artikelen.
Ik heb contact opgenomen en kreeg daarbij bericht terug: wat vreemd dat uw bestelling niet compleet is?
Wel hebben ze mij de 2 artikelen nog geleverd maar die reactie vond ik niet zo fijn!!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

123Anoniem123 16-03-2011

Algemene score

9,0
Een flinke mand vol met speeltjes besteld. Alles stipt op tijd bezorgd, conform belofte op de website. Na een probleem met een van de produkten, direct goed geholpen. Dus: Prijzen zijn zeer concurrerend, levering is snel en service helemaal top. Wat wil een klant nog meer?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dus. 01-03-2011

Algemene score

9,3
Het ziet er allemaal netjes uit en je kunt gemakkelijk sorteren zodat je snel het product kan vinden die je wilt kopen. Ook is het leuk om te sparen met punten voor toekomstige producten. Wel jammer vind ik dat ze alleen vergelijken met producten uit duurdere erotica winkels. Ik denk dat ik zeker in de toekomst hier aankopen ga doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer