Wifimedia.eu - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 234 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Wifimedia.eu.

Wifimedia.eu stelt zich voor

Wifimedia is de wifi-, streaming en headfi-specialist van Nederland! Wij hebben de beste oplossingen voor moderne multi-room hifi, een breed assortiment (actieve) luidsprekers, hoofdtelefoons en smart TV's. Deze kun je natuurlijk uitproberen in de winkel: please don't ask, touch! Onze belevingswinkel is gelegen aan de centrumring van Arnhem. Wens je een advies op maat over Wifi, multi-room oplossingen of Smart Homes? Neem een tekening van je huis mee en we bespreken de mogelijkheden! Wifimedia staat bekend om de introductie van nieuwe innovatieve producten en oplossingen, dus kom langs en Maak kennis met de Toekomst!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 9 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Van Bommelen 11-01-2011

Algemene score

9,0
Zeer deskundige (ook telefonische) voorlichting. Ik had een ander apparaat in gedachte maar op basis van goede argumenten stapte ik over op een ander model. Snelle levering (gelijk al de volgende dag) en de aftersales is perfect. Helaas raakte de speler al na twee weken defect. Na drie dagen had ik al een nieuwe in huis. Kortom een bijzonder fijn bedrijf om bij te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jhuismans 11-01-2011

Algemene score

9,5
Wifimedia maakt echt het verschil onder de webwinkels door pro-actief mij te bellen over een al geplaatste bestelling. Ze wilden mij adviseren. Hierdoor een betere samenstelling van de producten die bij mijn specifieke situatie passen. Echt heel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhk22463 29-12-2010

Algemene score

9,0
Wifimedia heeft zoals altijd zijn zaakjes goed op orde.
Website is goed opgezet, informatie en levertijden zijn up-to-date.
Mails of telefoontjes worden goed en snel beantwoord, dus ook met pre-/ en aftersales zit het wel snor.
Levering is supersnel, mits producten op voorraad waren en betaling is gedaan heb je het vaak de volgende dag al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Schoondermark 28-12-2010

Algemene score

9,8
Ik had een Nas DS209 besteld en vooraf betaald maar deze bleek niet meer leverbaar,ze deden echter een heel mooi aanbod voor de DS211, dit was 17.30u en de volgende dag werd hij al geleverd
In een woord geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony 27-12-2010

Algemene score

9,8
Na eerder een ander merk NAS server te hebben aangeschaft (ander merk en leverancier) merkte ik dat het tijd was voor een echt product. Na advies van Remkes Beeld en Geluid uit Eindhoven (mijn leverancier van audio apparatuur) om bij Wifimedia voor een Qnap te kijken heb ik daar een bestelling geplaatst. Allereerst: wat een goede service van Wifimedia. Op vragen meteen antwoord en snelle levertijden. Op voorraad is ook echt op voorraad.
De volgende dag alles in huis in een goed afgesloten doos met goed verpakkingsmateriaal.
De website is overzichtelijk en duidelijk. De klantenservice goed bereikbaar en deskundig.
Ik heb alle vertrouwen in de aftersales (nog niet nodig gehad maar de voorgeschiedenis schept heel veel vertrouwen. beleef nu heel veel plezier van mijn QNAP Turbostation TS-219P+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrisjen 27-12-2010

Algemene score

9,3
Dead On Arrival nas werd 2 weken na aankoop zonder problemen omgeruild, zelfs voor een nieuwer type; dus geen gedoe met terugsturen naar fabrikanten of importeurs o.i.d.

Dit soort "service, no questions asked" ben ik eigenlijk alleen vanuit de USA gewend.

Nogmaals bedankt WifiMedia!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex103 27-12-2010

Algemene score

9,8
Deze jongens leveren zeer goede service. Mijn squeezebox deed na een maand niks meer nadat hij gevallen was. Zonder vragen of moeilijk te doen kreeg ik een nieuwe van Wifi-Media. Daarmee verdienen ze absoluut een Warme Douche.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Meerwijk 18-12-2010

Algemene score

9,8
Mijn ReadyNAS van meer dan 3 jaar geleden brandde afgelopen nacht door. Stoppen eruit, voeding stuk. Vanmorgen meteen met Wifimedia gebeld. Zonder aarzeling sturen ze me direct kostenloos een nieuwe voeding ondanks dat de garantie al verlopen is! Grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulhagenaars 17-12-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering (binnen 2 werkdagen in huis) aangezien ik in Belgie woon. Product werkt verder precies zoals beschreven op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

conimus78 14-12-2010

Algemene score

9,5
In april 2009 voor het eerst kennis gemaakt met deze shop. De eerste indruk is de belangrijkste en mijn eerste indruk is meer dan goed te noemen.
Vandaag voor de tweede keer een aankoop gedaan en ook nu weer een perfecte afhandeling van de bestelling en een zeer snelle levering!
Deze mensen weten waar ze over praten!

Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roncclaassen 13-12-2010

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren bezig met het streamen van audio en video. Na eerst gebruik te hebben gemaakt van een multimedia pc ben ik gaan uitkijken naar een dedicated mediaspeler. Daarvoor koos ik de LaCie Mini HD Connect. Deze zou, met de nadruk op zou, de mogelijkheid hebben voor het streamen van DVD materiaal, over het lokale netwerk via de speler naar de TV. Echter in de praktijk werkt dit totaal niet. Ook niet na tussenkomst van de supportdesk die uiteindelijk toegaf dat deze netwerkspeler dit niet kon en dat het ook niet in een update zou komen.
Daarom ben ik verder gaan kijken en heb de vraag aangegeven aan de afdeling sales van Wifimedia. Zij gaven me, zoals altijd, een keurige nette reactie en verwezen me door naar de nieuwe modellen van HDI Dune. Inmiddels de HDI DUNE HD Smart D1 aangeschaft. Het apparaat ziet er keurig en solide uit. Prima advies van Wifimedia en opnieuw een uitstekende service. Bedankt voor de medewerking !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Aad 10-12-2010

Algemene score

9,5
Dit is een van de beste webshops waar ik ervaring mee heb in de afgelopen 10 jaar dat ik internet aankopen doe. De bestelling om 16:05 geplaatst 1700 bevestiging en om 18:00 pakket verstuurd en de volgende dag al in huis en dus nog nooit zo snel een levering gehad. Product had wat problemen met Printer driver maar is door WifiMedia doorgezet naar fabrikant. After sales worden netjes afgewerkt mail wordt snel op gereageerd en goed advies. Absolute aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ernestojx 22-11-2010

Algemene score

9,3
Telefonisch contact over bestelling was duidelijk, helder advies. De beoogde levertijd was korter dan verwacht en ik werd hier over opgebeld. De NAS+ Harde schijven kwam aan wanneer beloofd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Randy26 18-11-2010

Algemene score

9,2
Duidelijke site met goede informatie.
Vrijdag's bestelt en dinsdag in huis,bijbestelde harde schijf was netjes in gebouw en netjes en verzorgt verstuurt.toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baandert 18-11-2010

Algemene score

9,0
Snelle reactie (binnen enkele uren) op vraag per email. Heldere reactie.

Ben in eerste instantie uitgeholpen door een directe levering van kabels ipv direct een HDD te verkopen.
Nadat bleek dat HDD inderdaad stuk was, vervolgens via webshop van wifimedia op eenvoudige en heldere wijze 2 nieuwe HDD bestelt die de zelfde dag nog verzonden werden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy41 18-11-2010

Algemene score

8,3
aan deze webwinkel kunnen vele een voorbeeld nemen, goede service en vooral snelle levering. ik ben zeer tevreden over afhandeling en productinformatie. als ik weer wat nodig heb zal ik zeker hier weer bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

whammywizz 11-11-2010

Algemene score

8,5
Snelle bezorging. Donderdagavond besteld, zaterdag bezorgd (product was op voorraad - producten die in online shops niet op voorraad zijn, bestel ik per definitie niet). Informatie op website is uitgebreid en volledig. Klein minpuntje: productbeschrijving is niet vertaald uit het Engels (maar dat laten wel meer vergelijkbare webshops na).

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mlberg 02-11-2010

Algemene score

8,2
Na problemen met de QNAP NMP-1000P hebben de mensen van Wifimedia de problemen aardig recht gezet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

pascalv71 26-10-2010

Algemene score

8,5
Eenvoudige website, goede service zowel in de winkel als telefonisch en een correcte after sales (zowel support als afhandeling van retouren). Denken mee in oplossingen vanuit de klant!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alain Berard 25-10-2010

Algemene score

9,2
Deskundige personeel, vriendelijk met klanten, concurerende prijzen, betrouwbaar en zeer goede leverkondities. Zeer goed!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry Jonker 25-10-2010

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met plenty informatie, bestelling verloopt probleemloos, snelle levering, goed verpakt. Geen aftersales nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herbkk 25-10-2010

Algemene score

8,5
Prima, supersnelle levering; binnen 1 werkdag geleverd, inclusief configuraite. De NAS wordt door Wifimedia al geconfigureerd, dus het is thuis een kwestie van plug-and-play. Prima service dus omdat de leverancier echt verstand heeft van de spullen en een prima prijs/prestatie verhouding heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toine Bles 25-10-2010

Algemene score

9,2
Tja het is eentonig maar opnieuw ben ik zeer te spreken over Wifimedia, alles liep weer perfect en snel. Heb er eerder een sonos installatie (net als 3 kennissen) een nasschijf (synology) e.d. gekocht en elke keer verliep alles naar wens. Goed worden is voor een winkel misschien niet zo moeilijk, goed blijven is meestal de kunst, Wifimedia lijkt dit kunstje nog steeds goed te verstaan, knap hoor!! Toine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

agreeve62 13-10-2010

Algemene score

8,5
Zoals altijd is mijn bestelling vlot geleverd en goed verpakt. Gelukkig maar, want TNT Post had weer eens een gat in de doos gemaakt. Dankzij de gratis Harmony 600 is het ook een scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Belliebuster 13-10-2010

Algemene score

9,2
Webshop maakt de belofte waar. Om 1500 uur besteld andere dag in huis!!
Mede8er was daar trouwens als goedkoopste geprijst (149 euro)en geen verzendkosten.
Had nog even in de stad gekeken maar daar waren geen boneles te krijgen, dus keuze was snel gemaakt.
Helemaal Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoostBak 12-10-2010

Algemene score

9,8
Na eerst een mooie squeezebox met Synology diskstation nu twee Western Digital harde schijven besteld.

Deze keer een klein minpuntje: bij levering was er maar een harde schijf geleverd. Met een mailtje opgelost en de volgende dag weer in huis.

All in all: geweldige service, veel info op de site, goed advies over producten. Lang georienteerd op een streaming muziekoplossing, alle voors en tegens worden duidelijk uit de doeken gedaan en de prijs is scherp.

Zal voor een volgende keer 100% zeker weer naar wifimedia gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hagenbad 07-10-2010

Algemene score

9,5
Snelle reactie op een vraag per mail. Daarna gebeld en goede info gekregen. Binnen een dag harde schijven geplaatst en bestelling binnen. Totaal binnen ca 20 uur! Dat is hoe een webwinkel en site hoort te zijn. Na een tip geprobeerd en ze maken het waar. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PA de Hartog 05-10-2010

Algemene score

9,2
Voor alle duidelijkheid………ik als leek was op zoek naar een betrouwbare en betaalbare NAS om zo de foto’s, data, muziek en films makkelijk te kunnen bereiken vanaf alle laptops in huis en overal ter wereld. We waren het namelijk zat dat op de ene laptop stond wat niet op de ander laptop stond. Daarbij was mijn wens om mijn muziek makkelijk zonder cd aan te raken te kunnen afspelen zonder haperingen. Met deze wens heb ik van Wifimedia een aantal adviezen gekregen. Telefonisch ben ik uiermate fijn geholpen en met duidelijke argumenten kwamen we uit op de Synology Diskstation DS210+ & Squeezebox Duet. Nadat ik de bestelling had geplaatst was de bestelling de volgende dag in huis……inclusief de nieuwste software voor de Squeezebox Duet.
Aansluiten………appeltje-eitje. Stekkers er in, muziek naar de Synology Diskstation over gezet en genieten maar!! Naast eigen muziek beschik ik nu ook over diverse andere muziekstations. Echt super! En natuurlijk staat de NAS op RAID1 en is inmiddels voorzien van alle data. De NAS staat in de meterkast waardoor ik niets kan zeggen over het geluidsniveau. De leessnelheid is snel. Alleen met foto’s merk je dat het een fractie langer duurt. (alles draadloos)
Maar zoals ik al aangaf, ik ben een leek. Vond het nodig om na het lezen van de handleiding een aantal aanpassingen te maken in de NAS. Gevolg, ik kon de NAS enkel via het intranet bereiken en dus niet meer via het netwerkpad gevolg……… een echtelijke ruzie. Wifimedia heeft een helpdesk die mij uitgebeid heeft geholpen. De hulp/aftersales die men mij heeft geboden gaat verder dan ik gewent ben. Dit geeft vertrouwen!! Op deze manier durf ik meer technologie in huis te halen.
Mijn conclusie – een goed advies – een goed product met goede, buitengewone aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bnow 28-09-2010

Algemene score

8,7
Ik vind het een goeie, betrouwbare zaak. Spullen snel verstuurd, goed te volgen via internet. Aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gabekamphuis 27-09-2010

Algemene score

9,0
februari een NAS gekocht , september een van de hardeschijven kapot , gemeld en direct opgestuurd , nieuwe ingezet , ook firmware van de NAS vernieuwd, alles wat wifimedia deed ging goed , de bezorging niet TNT maakt zoals gewoonlijk er weer een zootje van duurde 3 dagen voordat hij van WIFI media terugkwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koorn123 17-09-2010

Algemene score

8,8
Ik heb tot 3 keer aan toe problemen gehad met een HDI Dune BD Prime 3.0 500GB.
De derde HDI Dune BD Prime 3.0 500GB is gisteren met een defecte blueray speler retour Wifimedia gegaan.
De defecte apparaten worden zonder gezeur retour genomen.
Hier kan menig webwinkel een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jriprv 01-09-2010

Algemene score

8,2
Keurige winkel, nette bediening die de tijd voor je nemen. Via internet besteld en snelle levering. Levering beschadigd en zonder problemen nieuwe levering met vergoeding van de verzendkosten. Email verkeer over 't algemeen snelle response. Betrouwbare partner.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

agreeve62 18-07-2010

Algemene score

8,0
Website is duidelijk. Overvloedige productinformatie. Link naar eigen forums op het gebied van streaming A/V.
Goederen zijn keurig verpakt en worden snel geleverd.
After sales is erg goed. Heb eerst een ReadyNAS Duo aangeschaft om Squeezebox server op te draaien en voor backup. Vooraf advies gevraagd aan Wifimedia. Zou het in pricipe wel aan moeten kunnen, maar prestaties vielen toch tegen. Overlegd met Wifimedia en samen met hen omruiling voor Synology DS210+ overeengekomen. Is vlot geregeld, Wifimedia heeft schijven overgezet en opnieuw ingericht. Echt goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Birdy D 09-07-2010

Algemene score

9,2
Prima winkel, goed en vakkundig geholpen,klantvriendelijk.
Bij vragen via de e mail,praktisch altijd dezelfde dag respons.

Een ieder die iets met streaming multimedia en/of opslag wil,is hier aan het juiste adres!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer