Wifimedia.eu - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 216 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Wifimedia.eu.

Wifimedia.eu stelt zich voor

Wifimedia is Nederlands eerste winkel voor streaming media en netwerkopslag. Vrijwel geheel ons assortiment is verkrijgbaar via deze webshop. Indien u een uitgebreide uitleg wenst, breng dan een bezoek aan onze winkel, gelegen aan de centrumring van Arnhem. Naast de verkoop en advies over deze producten, geven wij ook advies op maat over multi-room oplossingen, installaties en de verschillende toepassingen van netwerkopslag. Wifimedia staat voor kwaliteit, maar een goede shop wordt gekenmerkt door een evenzo goede service. Onze technische afdeling biedt hulp via telefoon of e-mail.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 18 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

corneille driezen 17-03-2017 Via de website gekocht

SUPER SERVICE, SNELLE AFHANDELING !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De reparatieservice is geweldig, professioneel, snel en degelijk ! Bedankt jongens ! Heb enkele problemen gehad met een Fiio apparaat, maar alles lijkt verholpen - blij dat ik hier gekocht heb !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 03-03-2017 Via de website gekocht

Professioneel en zeer klantvriendelijk bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb recent een aankoop gedaan via Wifimedia.
Het product werd de volgende dag al geleverd!
Het installeren was zeer eenvoudig door de super duidelijke gebruiksaanwijzing, maar toch had ik nog een paar vragen. Gelukkig was Wifimedia telefonisch snel bereikbaar en konden ze direct antwoord geven op mijn vragen.
Ik zou iedereen aanraden om bij Wifimedia te kopen, het is een professioneel bedrijf met vriendelijk en kundig personeel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A de Graaf 27-01-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering, vakkundig

Algemene score

10,0
De afgelopen tien jaar regelmatig artikelen gekocht en altijd een snelle levering, goede service en ook goede en vakkundige hulp.

Pluspunten

  • Goede service
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Liebeton 25-01-2017 In de winkel gekocht
Arnhem

Wifimedia een ontdekking!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe muziekinstallatie kwamen we uit bij Wifimedia. Een speciaalzaak bij ons om de hoek. Een ruime winkel waar, door gespecialiseerd personeel, uitgebreide informatie wordt gegeven. In de verschillende delen van de winkel kan geluisterd en vergeleken worden. Er wordt meegedacht over problemen rondom wifi. Kregen zelfs de toezegging mocht het thuis toch niet de juiste oplossing zijn dat we binnen 14 dagen komen terugbrengen. We zijn erg blij met het resultaat.

Pluspunten

  • Gespecialiseerd personeel
  • Mooie winkel
  • Dichtbij parkeerbeleid
  • In het centrum van Arnhem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Januz 31-12-2016 In de winkel gekocht
Arnhem

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naast de high-end spullen op beeld- en geluid, blinkt deze winkel uit in deskundigheid en klantvriendelijkheid. Niets is ze te veel, hoe vaak je ook belt voor ondersteuning. Als je goed advies nodig hebt met een hele goede service, moet je hier zijn. En verder is het personeel gewoon heel vriendelijk.
Ik heb daar intussen een streamer en een OLED tv gekocht.

Pluspunten

  • Klantvriendelijkheid
  • Service
  • Deskundigheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent Schipper 07-12-2016 Via de website gekocht

Prettig verrast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond(6-12-16) om 23:36 besteld.. (ver na de besteltijd van 21:00 voor next day delivery)en tot mijn verbazing kwam mijn bestelling vandaag al binnen! Wederom top service van WiFi Media

Pluspunten

  • Communicatie
  • Snelheid levering
  • Concurerende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 25-11-2016 In de winkel gekocht
Arnhem

Perfecte service van Wifimedia!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Synology DS415+ die ik bij Wifimedia heb aangeschaft was overleden (waarschijnlijk defect moederbord). Ter reparatie aangeboden bij Wifimedia en zij hebben geregeld dat ik een nieuwe heb gekregen, ondanks dat de garantieperiode was verlopen. Perfecte service. Dank Wifimedia!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 14-09-2016 In de winkel gekocht

Zeer goed advies en prettige winkel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs tot aanschaf gegaan van een zeer mooie set speakers en internetserver. Bij Wifimedia herhaaldelijk wezen luisteren, zeer goed advies gekregen en alle ruimte om de verschillende mogeljkheden te beluisteren. Heerlijke koffie erbij en genieten. Heren, hartelijk dank en zeker tot ziens!!!

Pluspunten

  • goed advies
  • vriendelijk personeel
  • kwaliteitsproducten

Reageer

Noud 01-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website bracht mij tot het product waana ik op zoek was. Daarna nog even gebeld en kreeg gelijk een professionele adviseur aan de telefoon zonder dat ik hoefde te wachten

Service
Extra garantie via de winkel, omruil garantie en erg goede service

Assortiment
Diverse producten hoorbaar en je kan aan alles snuffelen en goed beoordelen

Aanbeveling
Al met al een prima zaak met een klein gedreven team die samen de klant op 1 hebben staan! Een echte aanrader voor iemand die meer wilt dan de massa.

Extra toelichting
Telefonische bereikbaarheid, snelle antwoorden op mail en openingstijden zijn erg prettig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

duofold 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen was makkelijk. Overzicht op desire kan voor "leken" beter

Service
Telefoon wordt snel opgenomen. Vragen kan je stellen en men neemt de tijd voor je. Inhoudelijk wel een aftrekpunt qua advies. Levertijd conform wat op de site staat vermeld.

Assortiment
Ze hebben echt alles

Aanbeveling
Ze hebben een uitgebreid assortiment. Ze staan je correct te woord. Ik heb wel gemerkt dat met specifieke vragen Apple betreffende er wat hiaten in kennis zijn.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldme 18-06-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima bereikbaar, parkeerplaatsen op loop afstand.

Service
die is DIK in orde, op vragen per mail word snel gereageerd ook telefonisch prima ondersteuning.

Assortiment
in alle prijs klasse is er wat te vinden. assortiment is goed gevarieerd in merken.

Aanbeveling
prima service in de winkel ook de after sale is DIK in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark V 13-06-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering na bezoek winkel

Service
TV was niet op voorraad maar was uiteindelijk een dag eerder dan aangegeven afgeleverd.

Assortiment
Prima keuze, juist niet teveel zodat je makkelijker kan kiezen!

Aanbeveling
Als ik spullen nodig heb die Wifimedia verkoopt zal ik zeker terugkomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flygo 01-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
bestelling via webshop gedaan, wel even NL invoeren indien je zakenlijk iets besteld en een btw nr moet invoeren anders krijg je steeds foutmelding. Ik belde even met ze en kreeg gelijk deze tip waarna ik verder kon.

Service
stelde maandag een vraag per email en kreeg ochtend daarna een reactie.

Aanbeveling
snelle service, heb een NAS 4tb schijf besteld, deze word alleen zonder originele doos geleverd, wel keurig in neutrale doos met bescherming verstuurd overigens.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

taco 18-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via bol.com bestelling gedaan

Service
artikel was zeer snel geleverd. maar bleek defect.
via mailcontact zeer goed contact over het ruilen wat buiten bol.com ging.

Aanbeveling
vlotte en perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en prima prijzen

Service
Uitstekende service! Zeer persoonlijke en klantgerichte klantenservice met een zeer snelle respons.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Bij mijn aankoop van de Dynaudio Xeo 2 had ik enkele vragen met betrekking tot het product alvorens ik tot aankoop wilde overgaan. Deze werden professioneel, snel en goed beantwoord, waarna de Xeo 2 de volgende dag in huis was. Goede service en een betrouwbare en fijne winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wsm 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bundel gekocht met nas en hdd, makkelijk!

Service
Track & trace werkte perfect en klopte precies

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Product was snel gevonden en goed beschreven op wifimedia.eu

Aanbeveling
Winkel communiceert goed, per e-mail en telefoon (direct de juiste persoon aan de lijn).

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Vanhugte 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site wijst zich zelf. Beloftes worden netjes nagekomen.

Service
8 jaar geleden squeezbox en Qnap bij Wifimedia gekocht. Installatie leverde veel problemen op. Steeds prima geholpen via telefoon en overname laptop op afstand. Ook in de fysieke winkel steeds goed geholpen. Daarom nu een Marantz streamer via hen gekocht.

Assortiment
Op wifi gebied alles aanwezig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Joukes 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitstekend advies gekregen bij aankoop van een NAS.

Service
Ook de aftersales is dik in orde; vragen worden snel en accuraat beantwoord!

Assortiment
Grote keuze en prima prijzen.

Aanbeveling
Ik ben gewoon heel tevreden over het advies, de levering en de aftersales.
Geen zwak punt te bekennen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edsplace 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Top site

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment voor een goede prijs

Aanbeveling
Alles bij elkaar een dikke +

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geedee 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is vrij vlot te vinden op de website.
Met telkens de nodige filters

Service
Vlotte levering.
Was op voorraad en op afgesproken dag kwam alles aan.

Assortiment
Mooi assortiment, genoeg keuze.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden, vooral goede prijs.
Dat is vooral wat telt bij een webshop...
(Zolang er geen defecten zijn)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

testerb 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bestellen en leveren met heldere en logische levervoorwaarden

Service
Snelle levering en snelle reactie bij vragen

Assortiment
Ruim assortiment voor streamers en dacs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 30-01-2016 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zorgen er altijd voor dat ingewikkelde zaken mbt installatie van software etc. geregeld worden. Geen omkijken naar.

Service
Geweldig geholpen met het vervangen van een defecte NAS en terughalen van de bestanden. Paar jaar terug enorm geholpen met vervangen van een defecte squeezebox touch, gewoon omgeruild.

Aanbeveling
Perfecte service, vriendelijk deskundig. Koop er al jaren en blijf dit doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L. 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitgebreide toelichting op de producten.

Service
Supersnel antwoord na een storing, duidelijke stappen en zonder problemen omgeruild.

Aanbeveling
Een winkel met verstand van zaken en een sterke service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Backslash 11-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
opzoeken is gemakkelijk.

Service
had een technische vraag voordat ik iets wilde bestellen, die snel beantwoord is en mij een keuze gaf in zelf te kiezen uit meerdere opties. En niet toe te sturen op een dure optie.

Assortiment
vind er wat ik zoek.

Aanbeveling
zie bovenstaand

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

HANS 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Hun website was overzichtelijk en duidelijk om in te vullen.

Service
Snelle levering, correct verpakt, en goede klantenservice.

Assortiment
uitgebreid in hun specifieke branch

Aanbeveling
Vanwege hun betrouwbare, correcte behandeling van hun nieuwe klant.

Extra toelichting
- hun verschillende betalings mogelijkheden met name de mogelijkheid om vanuit het buitenland via ideal te kunnen betalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peby 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wat ik nodig had kon ik direct vinden, en de status of alles op voorraad is zie je ook direct.

Service
alles wat ik heb besteld werd direct via mail bevestigd, en de communicatie van het bedrijf betreffende de zending is perfect.

Assortiment
Nagenoeg alles waar ik interesse had toen ik de site bezocht is aanwezig.

Aanbeveling
Kan niet anders dan dit punt geven omdat de zending wederom prima verzorgt was en alles is volgens afspraak geleverd.

Extra toelichting
Deze kwaliteit graag handhaven en doorleren aan andere sites, kunnen diverse wegwinkels nog veel van leren. Zal hier dus ook zeker weer terugkomen om te kopen. al jaren weet men deze kwaliteit te handhaven. Chapeau !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aaltje 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke site met voldoende informatie over de artikelen.

Service
Ik wilde graag een tweede artikel bij bestellen en beiden in 1 keer laten verzenden. Wifimedia was goed bereikbaar en heeft de 2 artikelen in 1 verpakking verstuurd.

Assortiment
De artikelen waar ik behoefte aan heb, zijn aanwezig.

Aanbeveling
Goede service (ook eerdere ervaring), geen problemen als je vragen stelt en duidelijke antwoorden op (mijn leke-)vragen.
Snelle service, prima prijsstelling en goed gebereikbaar.

Extra toelichting
Omdat Wifimedia een concurrerende prijs heeft, goede producten en een winkel met een prima persoonlijke service en goede aftersales-service, heb ik voor Wifimedia gekozen boven Coolblue, Mediamarkt en Bol.com.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heijne 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Deze jongens snappen het. Niet alleen verkopen, met zoveel concurrentie is dat niet meer onderscheidend, maar de focus op de nazorg. En die is echt van ongekende klasse. Zelfs na sluitingstijd bereikbaar en altijd denkend vanuit de klant.

Aanbeveling
Mijn nieuwe vaste stek. Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R 13-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed bereikbaar, goede webwinkel, prettige winkel

Service
geen verkooppraatjes, maar advies. Meedenken in oplossingen voor problemen

Assortiment
exlusieve producten

Extra toelichting
Ik had een probleem met 1 van mijn apparaten, direct en naar tevredenheid opgelost. Verder transparant, goed advies en altijd coole producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hubo007 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg fijne website, snel en makkelijk contact met meerdere bestel en betaal mogelijkheden.

Service
Bij serieuze problemen zelfs na sluitingstijd bereid even mee te denken echt top!

Assortiment
Beetje flauw maar het zou mooi zijn als Wifimedia alle audio merken kan leveren, dat is natuurlijk een utopie.

Aanbeveling
Top bedrijf eerlijke service, scherpe prijzen maar belangrijkste goede nazorg, bereikbaarheid en zeer veel kennis van streaming, servers routers en alles daar omtrent.

Extra toelichting
Gewoon eens bellen en binnenlopen, koffie staat altijd klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robinvanderkuijl 15-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Desondanks ik het verkeerde had besteld mocht het toch retour. Snelle levering, snelle reactie en snelle afhandeling van de retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Thissen 30-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goeie duidelijke omschrijving van de producten

Service
Aankoop gedaan in de winkel in Arnhem. Erg mooie locatie dicht bij het centrum van Arnhem. Na diverse malen prima mail contact te hebben gehad hadden zijn mijn product in erg snel leverbaar in de winkel.

Assortiment
Voor mijn keuze van product DAC een ruim aanbod in diverse prijsklasses

Aanbeveling
Ik zou deze winkel bij iedereen aanbevelen. Een prima service in de winkel en men denkt met je mee naar alternatieven.
Ruim de tijd op je aankoop en alternatieven te testen zonder verkoper in je nek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandorr 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede en snelle levering. Gekocht product was de Ubiguiti Unifi AP LR, die super werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brentttV 08-11-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De service was uitstekend, meteen goed geholpen en er werd rustig de tijd genomen om alles piekfijn voor mij uit te leggen!

Assortiment
Het assortiment is erg breed qua audio. Ze bieden je alles qua streaming media. Veel keus en ze bieden jou ook de keus. Ze dwingen jou niet tot een verkoop. Je voelt geen druk.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen. Wat ik tot nu toe heb meegemaakt ken ik geen betere winkel met zo'n diep assortiment, zo'n goede service, en zo veel gemak. Je merkt dat de verkopers weten waar ze over praten.

Extra toelichting
Zoals ik al eerder zei, werd ik goed ontvangen in de winkel. We keken zoekend rond en er kwam direct een medewerker aan die alles over streaming audio piekfijn uitlegde. Ze wisten waar ze over praatte en ze konden zich goed mengen in mijn wensen. Ik werd goed geholpen, ze wisten precies wat ik nodig heb en wou. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rensrel 02-11-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
upgrade van een niet zo goed werkend product gekregen

Aanbeveling
Voor o.a. de service, zeker hier shoppen!

Extra toelichting
Wifimedia en Dynaudio hebben mij zeer goed geholpen na een klacht over een slecht werkende afstandsbediening. Deze afstandsbediening had ik zelfs ergens anders gekocht maar door faillissement van dat andere bedrijf ben ik bij wifimedia uitgekomen waar ze me super geholpen hebben. Wifimedia en Dynaudio hebben mij een upgrade gegeven van mijn huidige afstandsbediening voor de XEO3 audio set. Zeer te spreken over de snelle afhandeling en de service!!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

javar1952 27-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website werkt snel, producten zijn goed te vinden en omschrijvingen geven goed weer wat verwacht mag worden.
Betaal mogelijkheden zijn ruim voorhanden en wekken vertrouwen omdat er voldoende mogelijkheden zijn om koopbescherming voor iemand die nog onvoldoende ervaring heeft met het bedrijf

Service
Uitmuntend! Ik kan niet anders zeggen. Door omstandigheden kon de fabrikant/toeleverancier de toezeggingen niet nakomen waardoor ik mij genoodzaakt voelde de opdracht te annuleren. Letterlijk binnen 5 minuten nadat ik dat Wifimedia had laten weten heeft de restitutie plaatsgevonden.
Aan een dergelijke houding kunnen veel leveranciers een voorbeeld nemen!
Waardering !!!

Assortiment
Op IT gerelateerd gebied is nagenoeg alles te vinden wat je normalerwijs nodig kan hebben

Aanbeveling
Goede website, snelle en correcte communicatie en nog minstens zo belangrijk: UITMUNTENDE Service

Extra toelichting
Zie bij waardering; spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TKE 13-10-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Intussen 2 aankopen gedaan van Synology NAS bij Wifimedia en 2x onder indruk van service. Schrijf niet zo snel een online review, maar voor deze webwinkel vind ik moeite waard om een review te schrijven. Eerste Synology DS212 (met schijven 2x1TB) aangekocht 4jaar terug, levering+configuratie was in orde en werkt nog steeds feilloos (maar is vol :-). Deze zomer Synology DS414play aangekocht (met schijven 4x4TB), mede op basis van advies van Wifimedia omtrent schijven/model. Levering+configuratie opnieuw mooi in orde. Na 3maanden is 1 schijf stukgegaan en werd binnen de week vervangen door nieuw model. Schitterende afhandeling binnen garantie. Nadien had ik nog vraag ivm facturatie (met name BTW-recuperatie vanuit Belgie) en ook daar snelle respons en goed antwoord binnen de dag (tijdens het weekend). Kortom dit is webwinkel met toegevoegde waarde, zowel qua voortreffelijk advies als service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hankipanki 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht een ander model Access point maar op de site las ik dat deze niet meer leverbaar was. Er werd aangegeven dat als ik het model zou bestellen er een ander gelijkwaardig model zou worden geleverd. Ofwel ik hoef niet te zoeken naar een alternatief. Verder ging de bestelling, levering en betaling probleemloos.

Service
Zoals bij "gemak" geschets was het oorspronkelijk gekozen model niet meer leverbaar en werd mij automatisch een vergelijkbaar alternatief aangeboden. Ik werd keurig geïnformeerd over het verloop resp. de afwikkeling van de bestelling. Tot slot werd het product keurig verpakt de volgende dag bezorgd. Dus prima service.

Assortiment
Omdat ik maar een specifiek product zocht heb ik niet echt gebruik gemaakt van de mogelijkheden die het bedrijf biedt. Het staat me wel bij dat er vele producten werden aangeboden en zonder het echt te onderzoeken leek het assortiment ruim te zijn.

Aanbeveling
Op basis van de goede service, het gemak om te zoeken, de eenvoudige bestelprocedure, de keurige stevige verpakking waarin het product werd geleverd en de stipte levertijd volgens afspraak zou ik deze webwinkel gaarne aan iemand willen aanbevelen.

Extra toelichting
Dit is de eerste keer dat ik bij dit bedrijf iets heb gekocht en op alle relevante punten is mij dit goed bevallen. Ik kan geen verbeterpunten noemen op dit moment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phaex 12-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere en overzichtelijke website met duidelijke en begrijpelijke productinformatie. daarnaast staan contactgegevens van hun winkel duidelijk vermeld in het geval dat je telefonisch of via e-mail toch nog vragen hebt.

Service
Heel goed. In mijn geval werd de bestelde interne harde schijf voor verzending al ingebouwd in de eveneens bestelde NAS-drive.
Verder zeer snelle levering en word je heel goed geïnformeerd over de status van de levering.

Assortiment
Overzichtelijk en niet te veel keuze. Ze voeren duidelijk producten waar zijzelf achter staan!

Aanbeveling
Ik zal Wifimedia van harte aanbevelen. Op het gebied van Audio/Video (streaming) een voorbeeldwinkel! Een winkel die een overzichtelijk en duidelijk assortiment, zowel online als in de winkel zelf, combineert met kennis, service en (lever)snelheid.

Extra toelichting
+goed en helder productassortiment +productkennis +overzichtelijke website +bieden van extra service (bijv. gratis inbouwen harde schijf in NAS-drives) +leversnelheid (voor 18u besteld, de volgende dag in huis, mits op voorraad)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dummy1980 05-07-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk en snel heb je het artikel gevonden, zonder allerlei poespas.

Assortiment
als je een specifiek product zoekt en kunt maar weinig andere site vinden kun je toch wel zeggen dat je compleet bent

Extra toelichting
uitgebreid assortiment en tegen een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FaBot 04-07-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is heel toegankelijk en eenvoudig om je bestelling te plaatsen.

Service
Ik heb telefonisch aangegeven dat in niet wilde dat mijn pakket bij afwezigheid bij de buren werd afgeleverd. Dit was geen probleem. Zoals aangegeven is het pakket 1 dag na bestelling afgeleverd.

Aanbeveling
Prima service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

daandre 31-05-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik heb een Sonos PLAY:5 gekocht in de winkel in Arnhem. Ik kreeg een demonstratie en een duidelijke + vriendelijke uitleg.

Assortiment
De winkel heeft een compleet assortiment Sonos apparatuur. Ik vind het een groot voordeel dat de apparatuur direct gedemonstreerd wordt zodat je weet wat je koopt.

Aanbeveling
Dit is mijn tweede aankoop bij deze winkel. Ik ben zeer tevreden over de service en de deskundigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fruzzle 29-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en goed bereikbaar via email en telefoon. Vragen worden snel en kundig beantwoord. Adviezen zijn erg goed.

Service
Bij problemen wordt snel en adequaat gehandeld. Zelfs als de oorzaak bij de leverancier of de klant zelf ligt gaat men ver in het helpen van de klant. De klant is er echt koning.

Assortiment
Uitstekend voor de doelgroep.

Aanbeveling
Gezien de service en de wijze waarop klanten geadviseerd en geholpen worden kan ik uit eigen (meerdere) ervaringen deze winkel van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Service is top. Adviezen zijn top, er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Problemen worden goed opgelost. Vragen worden goed en snel beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hubo007 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De informatie op de website is compleet.
Via de mail erg gemakkelijk contact en duidelijke communicatie, mits je vraag compleet is natuurlijk.
Telefonisch kan lastig zijn hangt af wanneer je belt, ze zijn populair blijkbaar.
Winkel is overzichtelijk bestellen ter plaatse en na leveren natuurlijk geen probleem.
Alles wordt netjes thuis geleverd.

Service
erg duidelijke en heldere communicatie.
Geen nonsens en een eerlijke berichtgeving, zonder beloften die niet waar temaken zijn.

Assortiment
Ligt eraan wat je verwachting is, deze zaak is uniek in Nederland met een specifieke doelgroep
Streaming in alle vormen staat hoog in het vaandel.

Aanbeveling
Kennis van zaken en no nonsens wat ze niet weten zoeken ze uit.
De mensen zijn gemotiveerd en zelf zeer actief op audio en streaming gebied

Extra toelichting
Kennis van zaken en no nonsens wat ze niet weten zoeken ze uit. De mensen zijn gemotiveerd en zelf zeer actief op audio en streaming gebied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paulkokkie 22-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima website, alles wat je zoekt is makkelijk te vinden.
Ook worden er bij je bestelling direct produkten erbij vermeld die je eventueel zou kunnen meebestellen.

Service
Ik had een Nas besteld, compleet met schijben, ik werd door Wifimedia gebeld over hoe en wat ik precies wilde, wel of niet in Taid of gewoon jbod.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel, prima merken .

Aanbeveling
Omdat ik zelf regelmarig iets online bestel en hoe het bij hen gaat zou ik zeker vrienden en kennissen vertellen hoe prima de service en kennis van Wifimedia is.

Extra toelichting
Ik vind de service top, ook als er iets mis is met het produkt wordt er heel snel op ingespeeld. Ruime keuze in allerlei produktgroepen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iesvub 16-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Wij hadden op korte termijn nood aan een oplossing. Dankzij de hulp van wifimedia en hun vlotte dienst verkoop hadden wij 2 dagen later de nodige onderdelen al in huis om aan de slag te gaan. Uitstekende Dienstverlening.

Extra toelichting
Superwinkel met uitstekende dienstverlening. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Breedveld 13-05-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dicht bij mijn woonplaats. Goed te bereiken.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goed personeel. Nemen alle tijd om je deskundig voor te lichten en te demonstreren.

Extra toelichting
Prima ontvangst en deskundig advies. Luisteren goed naar wat je zoekt en doen geen pogingen je toch iets anders/duurders te verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nidan 02-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke structuur website

Service
In eerste instantie had ik een engenius ecb350 gekocht als universal repeater voor een engenius ecb9500. Echter naar een week met de helpdesk kwam engenius ook tot de conclusie dat de twee apparaten niet samen werken !!!!? Na drie weken kon ik het device wisselen zonder dat er moeilijk werd gedaan ++

Aanbeveling
Zeer service vriendelijk, goed assortiment. Prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FrannekeS 15-04-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle en probleemloze levering

Service
Bij Wifimedia op 26-3-2014 een Logitech UE Smart Radio aangeschaft. Het streamen van muziek vanaf de NAS met de reeds aanwezige Logitech Media Server (ivm al een Squeezebox Boom in het netwerk)gaf problemen. Het installeren wilde niet goed lukken. Contact opgenomen met Wifimedia en tijdens 2 remote-support sessies heeft Wifimedia zelf op mijn PC de instellingen verzorgd. Sindsdien probleemloos genieten. Klasse service!

Aanbeveling
vakkundige support

Extra toelichting
zie Service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews